Arhanghelul Gabriel – Alinierea sufletului vostru cu Uniunea Divină

Dragilor,

Codurile conștiinței unității se trezesc pe Pământ mai mult decât oricând altcândva până acum. De Luna plină și solstițiul de vară vă așteaptă o aliniere cu Destinul Înalt al sufletelor voastre. Oricând are loc o adunare de lumină, Arhanghelii sunt disponibili să treacă prin portalul divin care se creează, pentru a aduce Raiul pe Pământ. Toți cei care cer să fie în acea puternică aliniere cu sufletul lor pot experimenta frecvențele Luminii, care aduc Uniunea Divină.

Solstițiul/Luna plină de pe 20 iunie deschid o nouă etapă de trezire și creează un val de aducere de putere, astfel încât conștiința unității să se trezească în toate sufletele de pe Pământ. Care sunt darurile pe care le-ați adus cu voi pe Pământ, pentru a le împărtăși? Care este expresia divinității pe care sufletul vostru a promis să o ancoreze pe Pământ? Nu este nevoie să cunoașteți toate detaliile pentru a putea primi aceste daruri de la Sinele vostru Divin.

Uniunea Divină este doar unul dintre darurile din această perioadă de activări. Cu Soarele și Luna la capacități maxime, energiile feminine și masculine se află ambele la capacitate maximă, permițând manifestarea Uniunii Divine.

Pentru toți cei care ați promis să ancorați Iubirea Divină și Unitatea pe Pământ, pe 20 iunie se va deschide un portal de lumină pentru a ancora pe Pământ darurile sufletului cu care ați venit în această viață. Veți avea acum o oportunitate să le primiți într-o manieră nouă. Ancorarea acestor daruri prin forma umană este plusul de putere care vi se oferă acum.

Pe 21 iunie 2014, de solstițiu, darurile sufletului au fost chemate în viața voastră, dar au fost integrate pe toată durata lui 2015. Cu această Lună plină de solstițiu puteți ancora darurile sufletului prin forma voastră fizică, astfel încât să vă îndepliniți Destinul sufletului vostru în această viață. Arhanghelii și-au luat angajamentul de a asista trezirea Luminii Conștiinței Unității în întreaga omenire. Cereți ancorarea darurilor, și o veți primi.

Ori de câte ori alinierea cu înțelepciunea cea mai înaltă a sufletului vostru este invitată să lucreze în ființa voastră, noi realități sunt aduse în conștiința voastră. Noua viață în frecvența dimensiunii a 5-a include o uniune cu înțelepciunea sufletului vostru și o profundă conexiune cu înțelepciunea Mamei Pământ. Lăsați-vă susținuți de Arhangheli, și fiți conștienți că puterea acestor învățături de lumină se află cu voi, în orice emisferă v-ați afla. Odată cu acest moment prielnic creării unei noi vieți pe Pământ, cei din emisfera nordică ancorează acum cea mai măreață Lumină primită până acum. În același timp, cei din emisfera sudică trezesc o nouă lumină pentru întreaga omenire.

Se va deschide un portal de aliniere fără precedent, care vă va asista în ancorarea atributelor divine din darurile sufletului vostru. Este important să celebrați cu ceilalți, astfel încât magnitudinea receptivății și trezirii poate fi cu mult mai mare. Dacă nu puteți fi fizic alături de alți oameni, intenția de a vă alătura Rețelei de Lumină care este activată pe Pământ vă va ajuta să vă conectați. Invitați sufletul vostru să își aducă darurile în această viață, astfel încât să puteți fi manifestarea divină care doriți să fiți. Nu sunteți singuri în acest proces, ci vă bucurați de o susținere enormă.

Fiți convinși că sunteți binecuvântați și susținuți pe durata acestui portal de solstițiu. Imaginați-vă că de fiecare parte a portalului se află Arhangheli. Pășiți cu încredere, concentrându-vă pe alinierea sufletului cu profunzimile ființei voastre, și îmbrățișați activarea Conștiinței Unității în corpul vostru fizic, în acest moment de împuternicire.

Țineți minte că totul este bine. Și așa este.

Sursă

Traducere: Dayanara

13508877_947398152049670_199659854990949611_n

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s