Cel de-al 7-lea Soare al celei de-a 7-a galaxii, noul Soare Central

Marele templu-piramidă de cristal, din cel de-al 7-lea cer al celui de-al 7-lea Soare este situat fix în mijlocul Căii Lactee, și se conectează cu aceleași temple din Pleiade, Andromeda, din Ursa Mare, din centura lui Orion, Pegas, și încă o constelație care momentan nu este cunoscută pe această planetă.

Așa cum această planetă și sistemul ei solar fac parte din acest Univers, și aceste temple fac parte din Calea Lactee. În cadrul acestei galaxii există 7 frecvențe de vibrație și 7 stări vibraționale ale Ființei.

În Marea Scară Cosmică Tonală, fiecare stare vibrațională este cu o octavă mai sus. Prin urmare, putem avea mai multe stări ale Ființei sau ale conștiinței operând pe una și acceași sferă.
Cu adevărat, totul este Unu. Aceste stări diferite de vibrație nu sunt în competiție una cu cealaltă, ci se completează reciproc.
Fiecare galaxie și constelație are propria scară tonală la care vibrează. Deci, fiecare are 7 stări de conștiință, și va încuraja forma de viață cea mai potrivită pemtru această vibrație și frecvență unică. Ea va avea propria stare de evoluție și, cu cât este mai evoluată o astfel de constelație sau galaxie, cu atât mai avansate sunt și formele de viață, și mai evoluați oamenii.
Întreg Universul este un flux, este în procesul de a se recrea pe sine. Astfel, va avea loc o fragmentare a vechilor universuri, sisteme solare, etc. în interiorul Căii Lactee. În modul ei, și galaxia este într-un proces de ascensiune către stări vibraționale mai înalte, astfel încât forme de viață mai evoluate să poată lua viață.

Așa cum un șarpe își leapădă pielea, strat după strat, așa această galaxie își leapădă părțile vechi din ea care nu îi mai sunt de folos. Este ocupată cu curățenia de primăvară. Este un proces interior, cât și exterior, așa cum și planeta este în procesul de curățare a ceea ce nu îi mai este de folos, ceea ce nu îi servește binelui ei cel mai înalt.

În ochiul unei galaxii (a se vedea fotografia cu galaxia Andromeda) există un centru, un ochi proverbial… Ochiul lui Horus, care este un mod simbolic de a ne reaminti faptul că centrul este bătaia inimii a întregii Creații.
De fapt, acest centru acționeză ca un portal imens prin care sunt trimise noi forme de energie intensă pentru a activa schimbări și a elibera vechi tipare cristaline care nu mai servesc binelui cel mai înalt al tuturor.

Mai degrabă decât soarele nostru, acesta este Marele Soare Solar reprezentat de antici în desenele și în templele lor, căruia i-au dedicat Templele Soarelui Solar.
Întreaga grilă energetică colectivă, Templele-Piramidă cristaline ale acestei planete au fost aliniate constant la Soarele Central al acestei galaxii și la celelalte șase galaxii și constelații care formează nucleul propriei centrale a frecvențelor vibratorii.
Ceea ce experimentăm ca schimbări intense de energie… modul în care începem să ne trezim și să privim planeta și întreaga viață cu alți ochi… modul în care ne trezim la adevărul sufletului nostru, la adevărul spiritual, toate au legătură cu intensele frecvențe vibraționale care sunt „bombardate” către noi prin intermediul acestui ochi cosmic central, din mijlocul galaxiei!

În prezent, vuiesc furtuni electromagnetice deasupra stratosferei acestei planete și în tot universul… Gândiți-vă la tunet și la fulger, însă multiplicați cu miliarde de particule încărcate. Este o masă care se învârte și care ia cele mai frumoase culori, de la alb strălucitor zugrăvit cu platină, argintiu, auriu, violet, magenta și cu puțin turcoaz.

În următoarele săptămâni se va intensifica, având ca rezultat probleme respiratorii, palpitații (pe măsură ce inima se adaptează la noile frecvențe), dureri în corp lipsite de explicație, amețeală, greață, simptome de răceală, senzație de dezorientare, depresie, insomnie, schimbări de dispoziție, întărirea vechilor celule care duce la cancer, probleme hormonale, letargie sexuală (acolo unde aceste energii necesită acordaj și rafinare)
În plus, relațiile vor trece prin perioade dificile, la fel și structurile sociale. Într-un fel, este o fragmentare, asemeni unui bol de cristal care cade pe jos și care se sparge în bucăți mici.
În loc să vă opuneți acestui proces, cel mai bine este să vă îmbunătățiți tehnicile de meditație, și să începeți să adoptați o formă de viață mai simplă. Veți vedea că ea vine natural, dorul după pace, natură și liniște, căci este balsam vindecător pentru suflet.

Veți fi atrași de muzică, iar cei care produc muzică vor descoperi că această capătă o nouă intensitate, și aproape o voință proprie. Va lua naștere un sunet cu totul nou, care va fi setat la frecvențe mai înalte și la alte tonuri, care sunt cu una sau cu două octave mai înalte decât cea normală, pe măsură ce urechile noastre se adaptează la aceste frecvențe noi.

Este un timp provocator, dar și foarte interesant cel în care trăim.
Este înțelept să țineți un jurnal cu tot ceea ce se întâmplă în jurul vostru… veți fi suprinși de cât de repede vă schimbați fără să fiți conștienți de asta.
Bucurați-vă de călătorie, pe măsură ce sunteți purtați de valurile de energie intensă.

Sursă

Traducere: Dayanara

goldensunfire1

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s