Comunitatea de Surori a Trandafirului și Petala Inimii Încrezătoare

13266050_933600980096054_985457006616987912_n

Bun venit, dragilor. Ne face o deosebită plăcere să fim alături de voi în această sacră lună de mai, pe măsură ce înaintați tot mai mult în Galaxia Auriu-Trandafirie, îmbinarea dintre Calea Lactee și Galaxia Andromeda, și recalibrarea Divinului Masculin și a Divinului Feminin. În această magică lună de mai, dragilor, sunt binecuvântați cu Lumina Comunității de Surori a Trandafirului, precum și cu oportunitatea de a experimenta Inițierile Trandafirului prin Templul Inimii Imaculate al Mamei Maria.

Comunitatea de Surori a Trandafirului a fost creată în timpul Lemuriei, și apoi în Atlantida, când preotesele de adunau în cercuri de câte 12, pentru a activa Flacăra Iubirii Divine, Calea Trandafirului, în inimile tuturor oamenilor. Existau 12 grupuri a câte 12 preotese; simbolul zeiței este trandafirul, iar prin iubirea de sine, această frumoasă Flacără Roz a Iubirii Divine se activa în inima sacră. Comunitatea Surorilor răspândea această flacără în toate direcțiile, pentru a o ajuta pe Mama Pământ; de asemenea, lucrau direct cu energiile de pe Sirius, Pleiade, și din Centrul Galactic. Căci Sirius și Pleiadele aliniază curgerea de energii care se activează prin Centrul Galactic, și aduc un nivel mai profund al Codurilor de Lumină Diamant ale Creației, prin aliniere cu Soarele, cu Soarele Central și cu Marele Soare Central.

Acum are loc o ancorare și o activare a Grilelor Trandafir ale Iubirii Divine, prin intermediul liniilor ley, siturilor sacre și vortexurilor Mamei Pământ, purtându-vă mai în profunzimile Inimilor voastre Christice, ca o singură Inimă Cosmică Unificată.

Odată cu acestea, apar oportunitățile de a sări linii temporale, adică posibilitatea accelerării călătoriei de-a lungul liniilor temporale karmice, pe măsură ce pășiți pe Calea Iubirii Divine. Această alegere a fost făcută colectiv, la un nivel superior de lumină, prin intermediul Conștiinței Avatar Eu Sunt, și este experimentată de către toți lucrătorii de lumină treziți. Unii fac acest lucru mai armonios și mai grațios, alții mai puțin, pe măsură ce aleg să își re-echilibreze corpurile inferioare, și să își reamintească și să experimenteze minunata stare de a fi a acestor flăcări ale iubirii divine.

Pentru mulți, acest lucru creează un simț mai profund al energiilor și realităților dimensiunii a 3-a, ele ieșind la suprafață pentru a fi curățate de fiecare individ, în cadrul Conștiinței Avatar a Luminii „Eu Sunt”, și a Inimii Cosmice Unificate a Iubirii Divine. Se pune astfel presiune pe corp, pe corpurile inferioare și pe sistemul nervos, pe măsură ce experimentați integrarea ultimelor rămășițe ale ego-ului negativ în ființa voastră; aceastea sunt aspectele voastre care au uitat de ele ca și Iubire. După aceea, aduceți nivele superioare de încercări în relații, în abundență, călătorii. Fiecare aspect al vieții voastre care necesită să iasă la suprafață, să primească iubire și să fie experimentat într-un mod nou, este amplificat acum.

De asemenea, vi se cere să aveți încredere în acest proces, în această matrice energetică ce se expandează și curge. Căci în această sacră lună de mai se activează și Petala Inimii Încrezătoare, o inimă a încrederii și a abandonului. În plus, se amplifică fluxul divinului feminin, prin intermediul Comunității de Surori a Trandafirului și Templului Inimii Imaculate al Mamei Maria.

Până acum, Divinul Masculin a avut foarte mult de lucru, protejându-vă pe măsură pe pășeați pe liniile temporale karmice și pe Calea Iubirii Divine; protejându-vă inimile sfărâmate, durerea, suferințele, tristețea, și orice altceva cu care mai aveți de lucru, dragilor, iubind, apreciind și celebrând în voi ceea ce trebuie văzut sau auzit. Mulți dintre voi ați experimentat un dezechilibru între Divinul Masculin și Divinul Feminin. Iar acum, pe măsură ce energia Iubirii Divine se amplifică prin intermediul matricei feminine a Comunității de Surori a Trandafirului, puteți să luați de mână Divinul Masculin, și să-i mulțumiți cu iubire pentru disponibilitatea de a ieși la înaintare, uneori ca luptător spiritual, alteori reacționând ca să vă protejeze energetic; mulțumiți-i pentru serviciile sale și spuneți-i că acum sunteți în siguranță.

Ceea ce vă cere această energie, prin Inima Christică, prin Inima Încrezătoare, este să fiți primul care cedează atunci când apare conflict în realitatea voastră. Indiferent de situație, fiți primul care spune Aleg să cedez, să îmi las jos sabia, nu pentru că nu am dreptate, ci pentru că nu este nevoie de luptă. Iert și iubesc această persoană, și mă iert și mă iubesc pe mine. Echilbrarea polarităților se amplifică într-un nivel mai profund de măreție, echilibrând Divinul Masculin și Divinul Feminin prin Iubire Divină. În plus, această frecvență accelerată a Flăcării Iubirii Divine vă duce într-un nivel mai profund al Căii Iubirii Divine, sau ceea ce numim Inițierea Trandafirului, sau Calea Trandafirului. Sărind aceste linii temporale, nu mai este nevoie să experimentați multe dintre creațiile negative pe care le-ați experimentat până acum, pentru a vă cunoaște ca Iubire, ci aceasta devine o alegere, prin intermediul Petalei Încrezătoare a a Inimii Christice.

Aceste energii aduc, prin Inima Christică și prin Particulele Adonai ale Semințelor Conștiinței Divine, abilitatea de a renunța la judecată, și de a vedea întreaga umanitate ca pe frați și surori de Lumină.
De fapt, cu toții ați experimentat luna trecută o integrare mai profundă în grupul Conștiinței de Lumină Avatar a Prezenței Eu Sunt, și în merkaba colectivă a acestui Pământ, prin numeroasele acțiuni de Lumină, amplificate de Luna plină și de Ziua Pământului (22 aprilie 2016). Pe lângă aceste acțiuni de lumină, Codurile de Lumină Diamant continuă să ilumineze și să se activeze pe Pământ, aliniindu-vă mai profund cu Inima Cosmică a Întregii Creații; cu inocența și puritatea voastră, și conectându-vă la frecvența vibrațională a familiei de suflete și a familiei stelare. Pe măsură ce pășiți pe următorul stadiu de evolușie al sufletului vostru, al înfloririi și măreției voastre, accelerați un simț mai profund al Viselor Inimii și Bucuriei Inimii, care vor fi amplificate mai apoi la solstițiu, prin activarea Codurilor de Lumină Diamant ale Creației.

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s