Concentrează-te pe lumina, vibrația și energia ta

13567072_952021914920627_2977417827781052798_n

Pe măsură ce ne trezim și încorporăm mai mult din conștiința noastră, pe măsură ce anumite lucruri nu mai au sens, și începem să înțelegem de ce am venit aici, de ce am ales toate experiențele umane pe care le-am ales, cel mai important lucru pe care începem să îl conștientizăm este: concentrează-te pe lumina ta, pe vibrația ta, pe energia ta! Toate sunt același lucru.

Apoi ne întrebăm cum ne putem ridica vibrația, și ce anume o afectează. Orice o afectează este lipsă de putere, de iubire, de orice care nu te inspiră, care nu îți deschide inima. Depide de tine să alegi ceea ce vei permite să intre în viața ta. La început, este foarte subtil, dar trebuie să fii atent, și vei înțelege lucruri pe care înainte nu le înțelegeai. Nu eram conștienți de faptul că ne doream mai mult, că ceva nu ne făcea fericiți sau ne afecta. Asta înseamnă că nu eram conștienți, că eram adormiți. Nu înțelegeam pentru că nu era momentul să o facem.

Întregul proces presupune a învăța despre frecvențe vibraționale și despre a ne conecta energetic la întreg. De-a lungul timpurilor, am suprimat atâtea lucruri în interiorul nostru, și a venit vremea ca toate acele programe iluzorii din memoria noastră celulară să fie eliberate. Fie că ne place sau nu, realitatea fizică va fi realiniată. Nu este ceva care să ne placă, pentru că la acel moment, nu este important pentru noi, ca oameni. Deci, pentru a ne arăta ce anume este cu adevărat important, lucrurile fizice încep să fie înlăturate, să dispară, pentru că erau lucruri asupra cărora ne concentram atenția, și ele ne țineau adormiți, separați.

Nu înțelegem la acel moment, dar așa funcționează lucrurile. Și ne împotrivim, ne luptăm, ne este greu, și ne cauzăm singuri suferință. La un moment dat, înțelegem că noi suntem cei care avem puterea de a schimba totul, și că trebuie să o facem din interior. Este un proces de reîntoarcere la sursa, esența, iubirea, lumina divină, la înțelepciunea și cunoașterea care vor ieși la suprafață doar dacă suntem conectați în mod sacru la interior, dacă dăm voie, dacă alegem și dacă punem întrebări. Trebuie să ne dăm seama că ceea ce facem dictează totul în lumea fizică, că lucrurile asupra cărora ne îndreptăm atenția și energia, precum și cele pe care le împărtășim cu ceilalți, dacă nu sunt de lumină, ne alimentează vechea conștiință.

Dacă nu alegem să ne debarasăm de tot ce e vechi și nu ne mai este de folos, vom continua să le experimetăm, până când va veni timpul ca vechea vibrație să se prăbușească. O realitate este o vibrație, totul este vibrație. Când suntem atenți la vibrația tuturor lucrurilor, la modul în care ne afectează, ne dăm seama că dacă ne îndreptăm energia supra lucrurilor care ne inspiră și ne deschid inima, vom fi inspirați și îi vom putea ajuta și pe ceilalți să facă la fel. Vechile vremuri în care ne ascundeam, arătam cu degetul sau ne doream ca ceva să fie diferit, au dispărut. Ne aflăm în vremuri de măiestrie.

Cu toții avem puterea de a experimenta măiestria, dar trebuie să alegem, să fim dedicați, să ne concentrăm asupra frecvenței noastre vibraționale. Pe măsură ce facem asta, începem să ne dăm seama că am redobândit puterea, prin intermediul reamintirilor, de a fi maeștrii realității noastre fizice. Tot ceea ce experimentăm corespunde cu vibrațiile pe care le emitem. Când facem alegeri din spațiul de iubire, de compasiune, de înțelepciune interioară, întreaga realitate se schimbă.

Să ne depășim limitările, programele, să ajungem să ne iubim cu totul, să ne aflăm în deplinătatea puterii noastre, toate acestea vor fi dificile, întrucât ele contrazic tot ceea ce suntem ca oameni. Ne aflăm aici să ne îndeplinim toate misiunile, să aducem toate darurile noastre, să îndeplinim multe lucruri minunate, care nu pot fi făcute dacă ne ascundem, ci înțelegând totul dintr-un spațiu complet nou, detașându-ne de jocul dualității. Realitățile superioare de lumină și magie și binecuvântări există deja, trebuie dpar să le alegem conștient. Când încarnăm din ce în ce mai mult din Sinele Divin, ne aflăm tot timpul în serviciu. Pe măsură ce încorporăm lumină, întreaga viață ni se schimbă, depășim frica, ne iubim pe noi înșine cu totul, și devenim spirit. Aici nu există nimic de care să ne fie frică, petru că nimic nu are mai multă putere decât noi. O realitate în care menținem conștiina extinsă tot timpul, integritatea, puterea, iubirea, și nu redevenim mici.

Toate lucrurile pe care ni le dorim la exterior nu le vom obține până când nu le mențim în interiorul nostru, și nu doar atunci când ne este convenail. Deoarece oamenii au obiceiul de a nu mai încerca atunci când lucrurile devin ușoare, plăcute, când cred că au obținut deja suficient, când totul funcționează, tind să redevină inconștienți. Dar ca maeștri și alchimiști, utilizăm tot ceea ce avem (oamenii folosesc, maeștrii utilizează), pentru a transforma totul în lumină. Misiunea unui maestru este de a vorbi în lumină, de a afecta totul în lumină, și nu poți face acest lucru dacă nu ești concentrat pe lumina ta. Lumina ta este cel mai important lucru. Începe să îți iubești corpul, ieși în natură, concentrează-te pe lumina și vibrația ta, și lumea nu doar că se va schimba, ci va deveni mai mult decât minunată.

Pe măsură ce ne extindem conștiința, începem să contribuim și în alte moduri, însă la început, trebuie să ne concentrăm asupra noastră. Ca oameni, am fost învățați să nu facem asta, să ne asigurăm că toi ceilalți sunt bine, și că noi suntem pe ultimul loc. Dar de fapt, este total opusul: tu ești pe primul loc, și nu te îngrijorezi de exterior. Însă asculți, pentru că ceea ce vezi sau auzi poate funcționa ca o activare, pâncă când toate lucrurile de vibrație joasă, vină, rușine, judecată, frică, gelozie, vor dispărea. Lumina îți arată ceea ce nu puteai vedea înainte, și îți aduce acele realități minunate.

De asemenea, pentru a ancora lumina fotonică, avem nevoie de foarte mult somn. Pe măsură ce corpul elibrează toate dimensiunile inferioare din interiorul său, începem să pășim în dimensiuni multiple de lumină superioară, și lucrurile devin ciudate. Veți avea îndoieli asupra sănătății voastre mintale, nu veți ști ce este real și ce nu, veți fi cu un picior într-o dimensiune și cu celălalt picior în altă dimensiune, iar pentru o vreme, acest lucru vă va induce în eroare. Veți pluti în interiorul vostru, pe măsură ce tăiați corzile și vă detașați de orice ține de vechiul vostru eu și de tărâmurile inferioare. Nu o să vă mai pese de aceste vechi aspecte, odată ce aveți inima deschisă.

Rămâneți conștienți și concentrați pe ceea ce contează. Însă trebuie să fiți în regulă cu tot ceea ce veți descoperi despre voi, cu ceea ce veți vedea, alegeți din interior și deveniți un creator conștient.

Cu iubire,

Lisa Brown

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s