Dimensiunile: Stări ale Ființei

13310524_936363986486420_1975960847217621956_n

Există 12 dimensiuni în universul acesta, plus dimensiunea care face legătura cu toate celelalte universuri. Dimensiunile sunt diferite stări ale ființei, interconectate prin Grila Holografică de Lumină, care pulsează, se unduiește în minunate mișcări de sunet, culoare și formă, inspirând și expirând în constanta Stare a Creației.

Prima dimensiune
Este conștiința atomului fizic principal al Mamei Pământ. Este tărâmul regatului mineral. Conștiința dimensiunii întâi a oamenilor nu poate fi percepută de cele cinci simțuri. Partea corpului nostru ce ține de dimensiunea întâi este formată din minerale, apă și codurile genetice care constituie baza formei noastre fizice. Atunci când intrăm în conexiune cu acest nivel, ne conectăm cu întreaga lume fizică, la nivel molecular. Acesta e locul fizicii cuantice, un loc al electronilor, protonilor, nucleelor și cvarcilor. Este poarta dintre macrocosmos și microcosmos. La acest nivel, puteți întâlni conștiina păianjenilor, întrucât ei sunt păzitorii matricei conștiinței Mamei Pământ.

Dimensiunea a doua
Conștiința dimensiunii a doua este conștiința la nivel biologic. Aici, vă puteți conecta cu regatele plantelor și ale animalelor. Este conștiința care direcționează sistemul nervos autonom către dirijarea și susținerea funcțiilor care asigură viața. Cele cinci simțuri nu sunt conștiente de această conștiință, ea fiind conștiința ființelor chimice care formează corpul. La acest nivel, puteți deveni conștienți de modul în care corpul este o rețea de comunicare între toate elementele celulelor voastre. Există numeroase ființe care trăiesc la acest nivel: zâne, spirite ale naturii, devași, elementali, dar și energiile demonice.

Dimensiunea a treia
Aceasta este dimensiunea conștiinței de sine. Cele două necesitări fundamentale sunt gândirea rațională și cea intuitivă. Aplicând ambele calități, ar trebui să ne dăm seama că suntem cu toții parte unul din celălalt, fapt care duce la experiența Iubirii. Conștiința dimensiunii a treia este conștientizarea punctului, liniei, lungimii, lățimii, înălțimii și volumului. Sufletul se încarnează în dimensiunea a treia pentru a experimenta dualitatea lumii fizice. Este dimensiunea timpului/spațiului și a cauzei/efectului. Este lumea celor cinci simțuri: dacă nu puteți percepe ceva cu unul dintre cele cinci simțuri, atunci nu există. Este bazată pe supraviețuire și a fost orientată către victimizare. Aici, sunteți foarte separați de Dumnezeu: Dumnezeu se află în Cer și voi pe Pământ. Este bazată pe frică, judecată și separare.

Dimensiunea a patra
Este un plan gri, polarizat, care găzduiește Forțele Luminii și întunericului. Conștiința dimensiunii a patra este cea a dimensiunii astrale în corpul astral. Corpul astral este superior vibrațional corpului fizic cu o octavă. Aici, percepția trecutului, prezentului și viitorului devine mai fluidă. Atunci când dormim, suntem inconștienți în dimensiunea a treia, și conștienți în dimensiunea a patra. Folosindu-ne corpurile astrale, avem acces la imaginație, la abilitățile mediumice, intuiție, magie și creativitate. Întrucât dimensiunea a patra este și ea polarizată, este posibil să experimentați energii negative la acest nivel. De asemenea, este locul unde se află fantomele, multe ființe extraterestre de o frecvență joasă, îngeri și demoni. Tărâmul Zânelor se află pe nivelul de mijloc al acestei dimensiuni. În această dimensiune, gândurile și emoțiile creează realitatea aproape instant, iar frica poate crea o experiență negativă. Corpul de dimensiunea a patra are capacitatea de a simți alte energii. Călătorim prin dimensiunea a patra prin intermediul dorințelor, gândurilor și emoțiilor noastre. Dacă avem emoții de frică, atunci experiența noastră aici va fi una negativă.

Dimensiunea a cincea
Este conștientizarea Sufletului și Spiritului. Este dimensiunea Conștiinței Unificate, care încă mai are o conștiință de sine. Aici nu există timp și spațiu, deci nu există nici iluzia separării. Puteți întâlni îngeri și ființe stelare care se află într-un corp de lumină. Corpul de lumină este bazat pe siliciu, și nu pe carbon, precum corpul fizic. La acest nivel nu există frică, ci iubirea și adevărul Creatorului Universal. Este o dimensiune a Iubirii Necondiționate. Atunci când se conectează la acest nivel, mulți își experimentează unul dintre sinele superioare, sau ghizi spirituali. Aici nu există judecată, polaritate, separare sau limitare.

Dimensiunea a șasea
Este tărâmul geometriei, limbajului vieții și luminii din care se manifestă toate lucrurile. Geometria sacră este studiul formei și structurii. Conștiința dimensiunii a șasea este locul în care se află câmpul morfogenetic. Acesta este un câmp informațional, care ține memoria și șablonul în formă. Totodată, este dimensiunea la care mergeți atunci când călătoriți în timp sau între vieți paralele. Este un minunat și complex șablon al universului, asemeni unui covor fermecat care vă duce în alte locuri din univers. Multe ființe extraterestre folosesc acest câmp al multiplelor portaluri pentru a-și insera conștiința în alte tărâmuri și dimensiuni. Este modul în care ființele își împărtășesc energia în dimensiunile realității terestre.

Dimensiunea a șaptea
Pe măsură ce înaintăm în dimensiuni superioare, dincolo de dimensiunea a șasea, ne pierdem forma. Dimensiunile devin mai abstracte și mai greu de explicat în limbaj uman. Dimensiunea a șaptea este tărâmul sunetului cosmic – nu tiparele vibraționale pe care le auzim dimensiunea fizică, ci armonicele creației. Conștiința dimensiunii a șaptea este cea de grup. Atunci când experimentați orice tip de sinergie între oameni, activarea grupului de sufletele este care o face posibilă. Multe ființe din grupuri de lumină interacționeză de pe acest nivel cu niveluri inferioare. Numeroase ființe extraterestre nu au o conștiință singulară, precum oamenii, ci una de grup. Aceasta este dimensiunea la care mergeți pentru a comunica cu familia voastră de suflete. Prin intermediul energiei grupului de suflete, puteți călători înapoi către planeta voastră de proveniență.

Dimensiunea a opta
Este tărâmul Minții Divine, sau cel puțin, al Minții Divine care se manifestă în galaxia noastră. Unii o descriu drept lumină divină, dar nu este doar lumină: este conștiința creației. Conștiința dimensiunii a opta este tărâmul eternității. Aici, sufletul s-a extins dincolo de orice este tangibil și definibil. Este parte a universului în manifestare, a acestui univers. La acest nivel, experimentați percepția eternității și a naturii infinite a sufletului și a creației sale. Cifa opt simbolizează acestea, pe măsură ce șarpele își înghite propria coadă. Este un ciclu complet, fără început și fără sfârșit. La acest nivel, puteți accesa multe ființe universale, precum arhanghelii. Marii șerpi cosmici călătoresc prin această dimensiune, menținând universul în ciclul, în povestea sa fără de sfârșit. Acesta este locul care alimentează energia kundalini de la baza coloanei. Odată activată, ea ascensionează sufletul până în dimensiunea a opta.

Dimensiunea a noua
Este centrul galactic, descris metafizic drept gaura neagră care acționează ca fundament gravitațional al sistemului nostru. Din punct de vedere multidimensional, inima Căii Lactee este o poartă, o interfață și un punct transformațional către tărâmul următor, pe care mulți îl descriu ca un nou univers. Conștiința dimensiunii a noua este portalul morții, nu al corpului fizic, ci al sufletului. Sufletul trece prin acest portal, în drumul său către dimensiunile de lumină. Odată trecut de portal, sufletul se manifestă în prima sa formă individualizată, este născut. Deși este o vibrație extrem de ridicată, este manifestat fizic. Trecut de portal în drumul său înapoi către Sursă, sufletul încetează să mai fie manifestat fizic, și fuzionează cu energia pură a universului. De la Creatorul Universal, Marele Soare Central, ne proiectăm pe toate aceste dimensiuni, această idee este apoi receptată de către miezul de cristal al Mamei Pământ, iar proiecția holografică a ființei noastre multidimensionale poate începe. Atunci când am accesat această conștiință, ne putem ajusta realitatea la ideea mai înaltă a Cine suntem.

Dimensiunea a zecea
Este axa verticală care aliniază dimensiunile anterioare. Este Copacul Lumii shamanic, Copacul Vieții din Cabala. Atunci când conștiința unei persoane este deschisă simultan la cele nouă niveluri, ea se află în dimensiunea a zecea. Folosim axa dimeniunii a zecea tot timpul, pentru a urca și coborî pe axa verticală a realității, însă desăvârșirea întregii axe ne permite accesul la conștiința dimensiunii a zecea. Aceasta este locul conștiinței planetare. Aici puteți deveni conștient de toate planetele care vă alcătuiesc ca și conștiință. În univers, există o planetă care sunteți voi la acest nivel înalt. Universul este alcătuit din sunet, pulsații de sunet, care fuzionează pentru a crea ca unul sfere de energie și de sunet. La acest nivel, este posibil să comunici direct cu creația prin intermediul sunetului și vibrației energiei pure.

Dimensiunea a unsprezecea
Este conexiunea cu Marele Soare Central, Creatorul Universal; la acest nivel, sunteți o rază de lumină care este proiectată de la sursă pentru a anima dimensiunile de mai jos. Elohimii și Flăcările gemene se află pe acest nivel. Îngerii sunt susținătorii tuturor dimensiunilor și sunt prezenți la fiecare nivel. Elohimii sunt Sinele Superioare ale acestor Ființe Angelice. Dimensiunea a unsprezecea este câmpul energetic care cuprinde și manifestă toate celelalte dimensiuni, de la prima la a zecea. Este primul tărâm al conștiinței universale. Creatorul Prim manifestă materialul pentru a crea universuri. Numim acest material dimensiunea a unsprezecea, deoarece se combină 1 cu 1, formând două energii distincte care fuzionează. Ele sunt perfect egale, însă diferite, un parteneriat al geometriei sacre a sistemelor a 2 stele. Putem privi o dimensiune ca o entitate, atribuindu-le calități umane, pentru a ne face o idee despre cum funcționează. Una dintre aceste entități este Yin pur în esență, iar cealaltă este Yang pur. Marele Ying există pretutindeni și întotdeauna – întocmai precum Marele Yang.

Dimensiunea a douăsprezecea
Este Marele Soare Central al universului nostru, sursa de la care emană toate galaxiile din universul nostru, și în jurul căruia se rotesc toate. Este sursa conștiinței universale, și un aspect superior al Minții Divine și a Creatorului. Este Logosul Universal, sursa creatoare universală. Din punct de vedere numerologic, este alăturarea lui 1 și 2. Reprezintă fuziunea dintre Unitate și Dualitate. În termeni spirituali, este Tot ceea ce este, concentrat pe individualizare. În lumile galactice, este fuziunea tuturor realităților existente.

Dimensiunea a treisprezecea
Este Sursa, Creatorul Universal – Dumnezeu. Odată ascensiunea completă, devenim din nou una cu Sursa. Este poarta către universurile care se află dincolo de universul nostru. Este nivelul conștiinței cosmice, al logosului cosmic, și al sursei tuturor universurilor din multivers. Mulți văd această dimensiune ca un nou univers către care omenirea ascensionează, întrucât măiestria dimensiunii a treisprezecea permite călătoria între universuri. Este Pântecul Cosmic, pe măsură ce Mintea Spiritului își începe coborârea prin cele 12 planuri ale densității, cu intenția de a deveni individualizată, aceasta fiind sarcina sa de experimentat.

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s