Energiile piramidelor străvechi sunt eliberate

13307315_933608586761960_642776262604277171_n

În vremurile străvechi, primele piramide au fost construite pe un tip de sistem de rețele imens, care lucra cu energiile terestre. Era un sistem de vortex energetic, care încărca întreaga planetă. Acest combustibil central nu asigura doar necesarul energetic, ci oferea și energii folosite în vindecări, în stimularea artelor, în lucrul cu aerul, pământul, apa. Aceeași energie stătea la baza tuturor formelor de viață de pe Pământ, aflate într-o formă mult mai cristalină și mai avansată din punct de vedere al evoluției formei fizice.

La început, au existat 12 Piramide Masive, făcute din cuarț transparent. În interior se aflau încăperi enorme, și în mijloc, un tub imens, care asigura mișcarea vortexului energetic în sus și în jos, în spirală – asemeni energiei Kundalini, care circulă de-a lungul coloanei vertebrale și prin centrii energetici. În majoritatea locurilor, existau două piramide – una care era îndreptată în sus, și una care era îndreptată în jos, astfel încât se crea un imens câmp energetic tip merkaba, iar energia vortexului energetic străbătea mijlocul piramidelor, prin vârf.

Aceste piramide erau folosite drept canal pentru o forță energetică centrală extrem de avansată tehnologic, energie care putea să amplifice viața și toate formele de viață, și care prelungea durata de viață oricum de ridicată a locuitorilor din vechime, și care aducea armonie pe planetă și printre oameni, o energie lipsită de poluare.

Anticii de la acea vreme știau să folosească nu doar această energie, ci și Râurile Vieții care curgeau prin Mama Pământ, și care aduceau un alt component energetic, de care omenirea a uitat. Aceste râuri energetice aduceau un plus de combustibil al energiilor vortexului.

Mai exista un mecanism care lucra cu paratrăsnetul Pământului, și acesta era sunetul Pământului. Pământul are propria bandă de frecvență, care este acordată cu înaltele benzi energetice cosmice ale acestui Univers, ale Nucleului Galactic, și ale Sorilor Centrali – în acele vremuri, eram conectați direct la Ce-a de-a 12-a Galaxie Centrală a Celui de-al 12-lea Soare Central, iar paratrăsnetul Pământului era acordat la un tip de antenă, care putea apoi să transmită acest combustibil al energiei în vortexurile energetice, și de acolo direct în piramide, care îl direcționau pe întreg Pământul.

Toate acestea combinate într-un sistem energetic de masă, care asigurau necesarul energetic al planetei. Întrucât această energie lucra cu pământul, și oamenii știau să o folosească, ea nu dăuna planetei, și niciunei forme de viață.

Deoarece polii Pământului s-au schimbat, au avut loc schimbări imense la suprafață – unele întideri s-au scufundat, altele au ieșit la suprafață, așa că dacă am privi o hartă a pământului veche de miliarde de ani, întreaga planetă ar arăta extrem de diferit. Schimbările de pol nu înseamnă neapărat că polul nord a luat locul polului sud, ci uneori, pământul s-a înclinat la un anumit grad, iar întinderile, apele și substanțele gazoase s-au acordat la aceste schimbări.

La începutul și în timpul primei civilizații, meteoriți și comete au lovit Pământul, războaiele cerurilor încă aveau loc, Marduk a explodat în acest sistem solar, așadar era o vreme de imense schimbări.

Ceea ce înseamnă că primele piramide au fost îngropate de schimbările violente, atât cosmice, cât și terestre. Însă, ele nu au fost niciodată dezactivate, așa cum s-a întâmplat cu piramidele construite mai târziu, din Sahara (care încă nu au fost descoperite), din Europa, Balcani și din Americi și, bineînțeles, cele scufundate.

Parte din căutarea mea personală din ultimii ani a fost să găsesc piramidele din Emisfera sudică, sau mai degrabă, să mă reunesc cu ele, și să înregistrez istoria nerostită a lumii. Lucurul cu aceste energii și câmpuri energetice a adus cu sine o nouă înțelegere a Mamei Pământ, și a rolului ei în întregul cosmic.

Este o călătorie fascinantă, în care am găsit lucruri extrem de interesante ascunse cu grijă în peisaj. S-a dat glas limbajului sunetului prin modul în care gongurile de piatră au fost amplasate cu grijă; de asemenea, tot ceea ce a fost înregistrat prin mituri este de o importanță majoră, chiar dacă nu s-a înțeles că la originea miturilor se află un adevăr, într-o formă ascunsă.
Pe măsură ce piramidele sunt reactivate, câmpurile energetice ale vortexurilor se ridică și par că ne trag în dimensiunea a 5-a la o viteză atât de mare, încât va trebui să ne acordăm la o viață și la o forță a vieții de o frecvență mult mai ridicată.

Întrucât Râurile Vieții au fost reactivate, au loc schimbări masive pe Pământ, pe măsură ce antene se reactivează, și conexiunea cu cel de-al 12-lea Soare devine o realitate.

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s