Lună plină de solstițiul de vară – 20 iunie

Faptul că Luna plină pică în aceeași zi cu solstițiul de vară are o importanță aparte, și va amplifica energiile cosmice din această zi. În emisfera nordică, solstițiul de vară simbolizează începutul verii. În această zi, vom avea ziua cea mai lungă și noaptea cea mai scurtă.

Sostițiul de vară este un timp de sărbătoare, fertilitate, exprimare a sinelui. De celebrare a Divinului Masculin, forța acțiunii, a intenției și motivației. Este un timp în care ne deschidem inima către lumină și îmbrățișăm natura plină de viață.

Energiile aduse de această zi ne permit să pășim în lumină, dincolo de starea noastră interioară de a fi. Tot ceea ce am analizat în lunile de iarnă poate fi acum dat la o parte, aducând astfel o stare de eliberare și de ușurare.

La toate acestea se adaugă Luna plină, care este vremea Zeiței, și această zi va fi, în multe moduri, o întâlnire a Zeului Soare cu a Zeiței Luni. Este îmbinarea Divinului Masculin cu a Divinului Feminin, rezultând armonie deplină. Această fuziune energetică a luminii și întunericului este extrem de puternică, și este foarte posibil să eliberăm multe în această zi. Este vorba de autenticitate, de eliberarea a tot ceea ce ne-a ținut pe loc, în această viață și în vieți anterioare, pentru a putea păși pe o nouă cale.

Ziua de 20 iunie este o zi de renaștere completă, această energie puternică ajutându-vă să înțelegeți mai bine cine sunteți, care este scopul vostru și care va fi următorul pas pentru voi. Ascultați murmurul spiritului vostru pentru a vă face o idee despre ceea ce vă așteaptă.

În emisfera sudică, solstițiul din iunie marchează începutul iernii. În această zi, noaptea va fi cea mai lungă, iar ziua cea mai scurtă. Este o vreme potrivită pentru a merge în interiorul ființei voaste. Solstițiul de iarnă este o celebrare a Zeiței Luni, a creativității, intuiției, și griii de sine. Fiind și lună plină, Zeița Lună se va asigura că accedeți cel mai profund adevăr.

Această energie extrem de puternică vă va ajuta să pătrundeți în cele mai adânci și mai întunecoase locuri ale ființei voastre, pentru a înțelege mai bine tot ceea ce vi s-a întâmplat. Pătrundeți în ființa voastră, pentru a înțelege încotro vă îndreptați.

Indiferent de locul în care vă aflați, solstițiul din iunie, împreună cu Luna plină, vă vor ajuta să vă conectați la cine sunteți cu adevărat. În nord, vom păși în lumină, revelând lumii cine suntem, iar în sud, vom păși în umbră, pentru a procesa cine suntem. Să descoperim cine suntem cu adevărat este o treaptă extrem de importantă pe drumul conștiinței superioare și iluminării. Doar atunci când începem să trăim în mod autentic, ne putem acorda la scopul și misiunea noastră superioară din această viață.

Pentru orice ascultă, pentru orice își poate potoli mintea și asculta inima, ziua de 20 iunie va aduce cu sine o chemare. O chemare de a păși în adevăr, de a renunța la cine credeți că sunteți, și de a fi sinele vostru adevărat. Divinul Feminin și Divinul Masculin ni se arată în toată gloria lor, ne reamintesc de armonia și frumusețea care derivă din uniunea interioară și exterioară nouă.

Sursă

Traducere: Dayanara

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s