Raza diamant

13256021_933602806762538_2967386703136687085_n.jpg

Există multe raze de diverse culori, care de fapt, sunt frecvențe de vibrație. Ele reprezintă conștiința care există în percepția de a fi în afara corpului fizic și în afara perimetrului planetelei Pământ. Însă ele există și în interiorul corpului uman și în interiorul Pământului.
Atunci când sunt percepute ca fiind în afară, ele sunt separate de sinele voastre. Aceste vibrații zac inactive în corp și în interiorul planetei până când sunt activate. De fapt, ele sunt mereu active, însă nu pot fi accesate de un individ, decât atunci când acesta își ridică vibrația suficient pentru a rezona cu respectiva rază. Același lucru este valabil și pentru planeta Pământ.

Ele corespund nu doar fluxurilor de gânduri din corpul uman sau planetar, ci și întregului câmp vibrațional din care este formată matricea energetică sau sufletul individului. Ele lucrează împreună, ca un întreg, asemeni unei frecvențe curcubeu sau unei simfonii muzicale din corpul planetar sau individual.
Însă, din punct de vedere liniar, Pământul are o frecvență majoritar tridimensională, chiar dacă cei care sunt atrași de aceste mesaje au frecvențe superioare, iar planeta pe care o experimentează ei este, de multe ori, o realitate de dimensiunea a patra, a cincea, sau chiar și a șasea.

Din perspectiva modului în care majoritate indivizilor privesc planeta Pământ, o putem considera ca fiind de dimensiunea a treia. În această realitate liniară, razele sunt experimentate ca și raze individuale, fiecare acționând pe rând. Fiecare rază corespunde unei emoții, acțiuni, unui gând, cuvânt, unui fapt și frecvențelor acestora.

Razele sunt structuri vii de conștiință, cu care se poate intra în conexiune, de aici rezultând inspirație, creativitate, geniu muzical, artisitic, muză, scrib, magician, și multe alte tipare umane sau planetare.

Raza diamant este una dintre aceste frecvențe superioare. Împreună cu raza aurie, argintie, și de platină, ea face parte din razele de dincolo de curcubeu. Ele sunt structuri de conștiință cu care se poate intra în conexiune, cu scopul călătoriilor în dimensiuni superioare, trezirii spirituale, sincronicității, experiențelor extracorporale, clarviziunii și multe altele.
Raza diamant deține frecvența de cristal în cea mai înaltă prezentare geometrică. Pe planeta Pământ, misiunea pentru cei care dețin frecvența de iubire-lumină a fost de a atinge masa critică a încarcării de cristal, care va servi drept poartă pentru Raza diamant.

Pe Pământ s-au încarnat multe suflete deținătoare ale razei vibrației de cristal. Acest lucru a dus la activări simultane de grile de cristal și de porți, activând astfel multiple structuri planetare. Astfel, au fost transmise pe planetă raze de cristal și coduri de cristal, de către rase extraterestre și corpuri cerești. Matricea planetară a putut susține raza de cristal, permițând încarnarea multor ființe de cristal.

Cea mai înaltă reprezentare geometrică a razei de cristal este Raza diamant. Înainte de 21 decembrie 2012, această rază se manifesta doar ca potențial și probabilitate. Cei care vibrau la frecvențe superioare au putut să valorifice această rază și să primească codurile de diamant. Potențialul lor fusese activat datorită dedicației pentru munca spirituală, deschiderii inimii, curățării vechilor sisteme de credință, lucrului cu umbra și abandonării în fața câmpurilor de iubire-lumină ale frecvenței-sursă. Datorită acestor lucrători de lumină, a fost creată grila de diamant de jur-împrejurul, în interiorul și deasupra planetei Pământ, iar codurile diamant sunt accesibile de ceva vreme.

Cu toate acestea, noile încarnări ale copiilor de cristal dețineau raza diamant doar ca potențial. Pentru ca acest potențial să se realizeze, sunt necesare două fluxuri: cel fizic, al educației oferite de părinți, iubirii și nutriției, iar cel de-al doilea, al grilei conștiinței multidimensionale. Aceasta este Matricea diamant: un câmp creat de către indivizii care primesc, interpretează și utilizează codurile de diamant. Atunci, ei încep să opereze din Conștiința diamant, cunoscută și drept Conștiința Luminii Christice, aflată în aliniere cu sinele arcturian.

Toate acestea sunt cunoscute în Biblie drept a doua venire, învierea, nemurirea, iluminarea, ascensiunea și mutarea în corpul de lumină sau corpul de lumină curcubeu. Diamantul este apogeul curcubeului și reprezintă lumina curcubeu în fluxurile cuantice. Atunci când individul deține matricea diamant ca și matrice energetică sau sine adevărat, ea este activată, și ei devin cuantici. Toate acestea sunt oglindite în schimbările biologice de la nivel celular al individului care deține matricea diamant.
Codurile diamant au fost accesate de către înainte-mergători, cei care au ascensionat și au creat portalurile pentru acest tip de energie. Lumina diamant nu există într-un singur loc, ea este o conștiință colectivă, iar un individ care deține matricea diamant poate duce la activarea luminii diamant existente în alt individ, în stare de potențialitate. Și copiii indigo, și cei curcubeu, încep să își activeze matricea de diamant, atunci când primesc codurile diamant.

Aceste coduri de lumină sunt transmie către fiecare suflet în parte de pe planetă, inclusiv plantele, mineralele și animalele. Doar cei care sunt receptivi la acestea le pot utiliza pentru a crea matricea diamant. Este de ajuns să cereți să le primiți, acest fapt constituind începutul unei călătorii spirituale. Le veți primi doar după ce au loc schimbări majore în viața voastră, întrucât trebuie să fiți aliniați energetic la ele.

Pe Pământ, există lucrători de lumină care lucrează cu Raza diamant, și vă pot asista în activări, vindecări, meditații, vizualizări și alte terapii. De asemenea, puteți fi ajutați de geometria diamant: puteți ține lângă voi un diamant, imagini cu diamante, sau puteți chiar asculta frecvențe diamant. În prezent, frecvența diamant vine în abundență pe Pământ. Codurile diamant reprezintă activarea minții superioare și a matricei cristaline la nivel celular. Aceasta este activarea a ceea ce numim corpul de lumină diamant, și reprezintă corpul nemuritor.

Atunci când acest corp este activat pe deplin în voi, vă puteți alege singuri liniile temporale, precum și timpul petrecut într-o încarnare. Înainte de nemurirea fizică, nemurirea la un nivel non-fizic va fi mereu disponibilă. În cadrul matricei diamant, amintirile rămân intacte.

Însă nu faceți din asta o destinație. De fapt, nu există destinație, ci călătoria este calea expansiunii și a creșterii.

Sursă: Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s