Razele cosmice superioare

1453483_10153368649782076_3605246649072596850_n.jpg

Ușor-ușor, suntem treziți la adevărul a ceea ce suntem. Pe măsură ce razele de frecvență superioară sunt adăugate, împreună cu ADN-ul nostru de 12 catene, vom renunța tot mai mult la vechile căi, moduri de acțiune, de gândire, de a fi, întrucât acestea nu mai servesc scopului nostru cel mai înalt.
Altfel spus, sistemele noastre de credințe și de valori se află în proces de transformare, pe măsură ce pășim într-o stare superioară de conștiință.

Ceea ce obișnuia să te fascineze, să te motiveze, să îți aducă adrenalină, toate încep să dispară ușor, și ești transformat în cineva mai autentic și mai conform Sinelui Superior.
Împreună cu toate acestea, oamenii, locurile, iubiții, soții, prietenii care te fascinau și cu care iubeai să petreci timpul, își pierd acum farmecul; ai acum un sistem interior care te ghidează către noi sentimente, emoții și moduri de a privi lumea și tot ce are ea de oferit. Deodată, ceea ce obișnuia să te fascineze, acum te enervează, și ceea ce considerai distractiv, ți se pare acum mediocru.

Sinele interior caută calea către realizarea supremă, către starea supremă de a fi, care nu va mai fi satisfăcută de lucruri exterioare. Privește în profunzime și cercetează din ce în ce mai adânc, până în străfundurile a ceea ce vede inima ta, și vei observa că în ultimii trei ani, ai făcut o schimbare enormă, și odată cu tine, s-au schimbat și valorile tale interioare și exterioare.
Am fost dusă într-o meditație în Templele Înțelepciunii Interioare ale Sursei Divine, și mi s-a arătat modul în care Razele Superioare ne influențează mintea, inima și toate corpurile. Nu avem doar corp fizic, ci și spiritual, mental, sufletesc și eteric, iar razele sunt acordate, astfel încât toate corpurile noastre să le recepționeze și asimileze.

Imaginați-vă o spirală de energie alb-aurie, cu ușoare tente de platină, albastru topaz, galben, verde smarald, și roz fucsia, și vă puteți face o idee despre cum arată Razele Superioare. Acestea sunt razele de argint, de aur, de platină și raza nestemată, pe care le asimilăm acum.

Ele sunt Noile Raze Maestru, altele decât cele 7 Raze Maestru, cu care am fost obișnuiți să lucrăm. Atunci când lucrați cu Noile Raze, este bine să vă vizualizați în vârful unui Templu-Piramidă de Cristal, care emite energie în spirale și care vă pătrund toate corpurile. Raza de care sunteți cel mai atras este cea care se activează în voi, pe măsură ce pășiți în serviciul mai înalt. Pur și simplu, permiteți acestei energii să vă cuprindă, atât timp cât simțiți că este nevoie; acest lucru vă va ajuta foarte mult în asimilarea noilor raze.

Cele 7 Raze Maestru (cu care obișnuiam să lucrăm) sunt:
Raza 1: a puterii și a voinței. Culoare albastră. Arhanghelul Mihail.
Raza 2: a înțelepciunii și a iluminării. Culoare galbenă. Arhanghelul Jofiel.
Raza 3: a creativității și a inimii. Culoare roz. Arhanghelul Camuel.
Raza 4: a armoniei prin conflict, a creării frumuseții. Culoare albă. Arhanghelul Gabriel.
Raza 5: a științei, a cunoașterii, a cercetării. Culoare portocalie. Arhanghelul Rafael.
Raza 6: a idealismului, a devoțiunii. Culoare purpuriu-aurie (această rază este în proces de părăsire a planetei). Arhanghelul Uriel.
Raza 7: a ordinii ceremoniale, a magiei, a ritualului ( este raza Noii Ere). Culoare violet. Arhanghelul Zadkiel.

Acestea sunt razele care acum evoluează în cele 12 Raze Maestru, care obișnuiau să fie disponibile pe planetă, atunci când a fost creată. Acum trebuie să trecem de la sistemul de valori bazat pe 7 raze, la cel bazat pe 12 raze, iar cea de-a 13-a rază este Raza Maestru, care va deschide portalurile către dimensiunile a 7-a și a 9-a.

Noile Raze Maestru sunt fâșii de energie ale Surse Divine, care au peste 8500 de cicli pe secundă. În trecut, urcau chiar până la 22 000 de cicli, dar această putere a fost abuzată. Întrucât umanitatea a atins un grad de maturitate în care lucrătorii de lumină se pot conecta la razele superioare, Divinitatea a început să dea voie câtorva dintre cele 24 de Raze Maestru să radieze pe planetă, pentru binele tuturor, în special al celor care știu cum să ancoreze aceste Raze.

Unii dintre noi avem în contractele sufletului, cu care am venit la naștere, ADN-ul și structurile celulare corecte transmise pe linie ancestrală, pentru a putea ancora Razele Superioare. Noi suntem cei care lucrăm acum în serviciul înalt, și folosim razele pentru a crește conștiința planetară.
Raza 8: a transmutării profunde. Culoare albastru topaz. Chohan: Lord Kumeka.

Aceasta este raza care va aduce schimbări masive în Noua Eră. E foarte important să înțelegem la ce se referă schimbarea. Până acum, am privit schimbarea prin ochelari opaci, iar acum este timpul să privim clar și în profunzime.

Raza 9: a armoniei. Culoare galbenă. Chohan: Lord Vosloo.
Aceasta era raza galbenă a armoniei, care a pătruns pe planetă în 2001. Scopul ei este de a echilibra mintea și spiritul umanității. Unul dintre defectele omenirii a fost lipsa de echilibru dintre intelect și spirit. În trecut, ne dezvoltam doar intelectul, fapt care ducea la creșterea ego-ului.

Raza 10: a găsirii căii într-un mod practic. Culoare galben-citrin. Chohan: Lord Gautama.
Această rază a pătruns pe planetă la sfârșitului lui 2001. Ea le permite oamenilor să își găsească scopul practic în viață, și poartă cu sinele energiile lui Buddha și ale lui Thoth (Hermes).

Raza 11: a clarității, a misticismului și a vindecării. Culoare verde smaralad intens. Chohan: Lord Rakoczy
Rază pătrunsă pe planetă la sfârșitul anului 2001, și este pentru cei care vor ancora și vor arăta omenirii aceste calități. Cei care caută adevărul, înțelepciunea și înțelegerea superioară sunt cei care lucrează cu această rază. Lord Rakoczy se află aici pentru a ajuta corpul uman să facă față poluării, și să ne învețe să acceptăm energiile mai înalte care vin pe planetă.

Raza 12: a iubirii necondiționate. Culoare roz fucsia. Chohan: Lady Quan Yin.
Este raza chakrei inimii deschise, care ne învață să ne deschidem inimile și să lăsăm iubirea să curgă acolo unde dorește. Ne învață să iubim necondiționat și să acceptăm oamenii așa cum sunt, fără să vrem să-i schimbăm. „Doar cu inima putem vedea clar, lucrurile esențiale sunt invizibile ochiului” (Saint-Exupery).
Quan Yin este Maestru al acestei raze, sarcina ei fiind de a ajuta femeile să își ia puterea înapoi în Noua Eră, și de a aduce înțelepciunea feminină printre bărbați.

Raza 13: a serviciului cel mai înalt. Culoare: alb orbitor. Chohan: Vywamus/Sanat Kumara, Logosul Planetar al acestei planete.
Aceasta este raza Înalților Preoți și Înaltelor Preotese, care s-au încarnat pe această planetă la începuturile timpului, și care s-au încarnat din nou aici. Ei sunt acum reactivați pentru a duce această planetă acasă, în noile dimensiuni. Cei care lucrează cu această rază trebuie să învețe adevărata Măiestrie, și sunt rechemați în serviciul cel mai înalt.

Din ce în ce mai mulți oameni lucrează și cu alte Raze Maestru (în total, 24 de raze se vor întoarce pe Pământ, pe măsură ce crește nivelul de conștiință), și în continuare aveți mai multe informații despre ele și valorile asociate lor:

Raza de argint
Raza care aduce grație și armonie în orice situație. Conduce oamenii către nivele superioare, și a fuzionat cu raza violet a transmutării, pentru a aduce planetei curățare cu compasiune.

Raza de aur
Este raza îngerilor. Atunci când te înconjori cu auriu, îngerii pot comunica cu tine mai ușor. Ea este Raza Conștiinței Christice, și oferă foarte multă protecție. De asemenea, este profund vindecătoare și aducătoare de iubire și înțelepciune.

Raza de platină
Este raza bucuriei. Atunci când este ancorată în ce-a de-a 5-a chakră principală, persoana pășește pe calea ascensiunii. La căderea Atlantidei, delfinii au devenit păstrătorii Înțelepciunii Sacre. Ei au păstrat această înțelepciune timp de eoni, până când umanitatea a fost gata să își asume din nou responsabilitatea pentru ea. Timpul a sosit, și mulți atlanți sunt încarnați, atlanți care au evoluat suficient pentru a accepta cunoașterea străveche, și să o păstreze pentru noi toți. Cei care duc raza de platină devin Păstrătorii planetei.

Raza rubinie
Rubinul este forma fizică a razei, pe care Arhanghelul Uriel și contrapartea sa feminină, Lady Aurora, o îndreaptă spre Pământ. Ea este formată din purpuriu, roșu, albastru regal și auriu. Albastrul regal îți dă puterea de a comunica în profunzime înțelegerea și cunoașterea. Uriel și Aurora își pot transfera lumina prin această culoare, astfel încât poate fi absorbită cu ușurință. Auriul este înțelepciunea străveche, care aduce pace și seninătate. Roșul aduce energia fizică și puterea de a duce și de a comunica acest nivel de putere. Aduce puterea acțiunii.

Raza smarald
Este raza energiei concretizate a Arhanghelului Rafael și a Maicii Maria. Ea conține verde, albastru, auriu și violet translucid. Este raza echilibrului, încrederii, vindecării și înțelepciunii. Are puterea de a duce oamenii la un nivel mai înalt de spiritualitate. Este raza conectată cu natura. Maica Maria aduce vindecare și compasiune. Atunci când te conectezi cu această rază, devii canal pentru Arhanghelul Rafael și Maica Maria.

Raza safir
Este raza energiei concretizate a Arhanghelului Mihail și a lui Lady Faith (Credință). Este formată din albastru, galben blând, magenta și verde-albăstrui. Albastrul este puterea comunicării la un nivel superior și vindecarea. Galbenul este păstrătotul cunoașterii străvechi. Magenta este Divinul Feminin.

Raza diamant
Este raza energiei concretizate a Arhanghelului Gabriel și a lui Lady Hope (Speranță). Este formată din albastru ca de gheață și alb strălucitor. Raza purității, eternității și a clarității. Aduce cu sine adevăr, onoare și scop divin. Este o rază contemplativă, care duce oamenii în dimensiuni superioare.
Atunci când vă conectați la raza diamant, deveniți canal pentru Arhanghelul Gabriel și Lady Hope.
Mulți dintre noi lucrăm deja cu aceste raze, și le ancorăm, pe măsură ce suntem reactivați pentru a ne reaminti cele mai puternice vieți trecute pe această planetă, și pentru a ne asuma puterea și rolul cel mai înalt în asistarea planetei în creșterea conștiinței. Majoritatea suntem suflete care s-au oferit voluntare pentru acest scop.

Sursă: Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s