Schimbarea în benzile de frecvență vibrațională

13466274_947459558710196_4019160979528365823_n.jpg

Ne aflăm pe valul renașterii cosmice expansive – renașterea Mamei Pământ. Renașterea urmează morții; dizolvarea vechiului, așadar, renașterea vine în urma a ceea ce a fost, dar într-o formă nouă, revitalizată. Nu poate fi ceea ce a mai fost – căci acest lucru este redundant. Trebuie să reînvie într-o formă de lumină, și prin urmare, avansează spre o bandă de frecvență vibrațională mult mai înaltă.

Pe măsură ce Pământul renaște, la fel facem și noi. Atât de mulți oameni se opun acestui proces, refuzând să renunțe la ce este vechi: modul de gândire, de simțire, agățarea de vechi răni, dureri, ranchiuni, și orice altceva. Cu cât ne agățăm de vechiul bagaj emoțional, cu atât mai mult rămânem prizonieri în lumea 3D. Devenim prizonierii propriilor iluzii, întrucât nu putem vedea portalurile larg deschise și oportunitățile pe care renașterea le aduce.

Alții rămân blocați în minte. Ei vor să raționalizeze trecerea și o pun în sertare mici, care se încadrează în înțelegerea lor limitată a renașterii câmpurilor energetice și a energiilor înseși. Atâta timp cât căutați dovezi fizice, solide, sunteți prizonierii propriei minți. Căci mintea nu se poate întinde precum ființa infinită. Va șovăi atât de mult, încât la un moment dat, se va scurt-circuita.

Atât de mult din ce crede știința este expansionat, întrucât vechile structuri se crapă. Cutremure de conștiință se ridică, iar vechile scrieri și moduri de gândire fac loc cunoașterii expansionate. Cunoașterea și conștiința merg mână în mână. Atunci când devenim conștienți de dimensiunile formei, de octavele frecvenței, de vibrațiile sunetului și octavele existenței – sufletul se poate extinde în infinit, acolo unde creierul se scurt-circuitează.

Suntem readuși în inimă și în suflet – sufletul din noi, din Mama Pământ, din cosmos, căci suntem cu toții parte din câmpuri de matrici energetice extrem de vaste, formate din suflete, grupuri de suflete, și supra-grupuri de suflete, la care se adaugă cei mai înalți 12 și 24 de Bătrâni care înconjoară Tronul lui Dumnezeu (Divinitatea, care încorporează în egală măsură masculinul și femininul).

Sufletul are înțelepciune, cunoaștere, iubire, lumină infinite. El poate accede la infinita înțelepciune, cunoaștere, lumină, iubire, și orice altceva din grupul de suflete. Grupul de suflete este conectat cosmic și face parte dintr-un imens câmp energetic, care formează câmpul energetic al Super-conștiinței. În acesta se află toată cunoașterea și tehnologia, înțelepciunea și însăși esența misticismului conținută în cei 12 Sori Centrali, și cei 24 de Sori mai mici.

Fiecare Soare Central este specializat într-un anumit câmp energetic cosmic, care deține toată cunoașterea, știința, tehnologia. Cuprinde tot ceea ce a fost creat de Dumnezeu, și constituie un întreg. Noi oamenii am avut acces la toate acestea în timpul primei civilizații de pe Pământ, de acum miliarde de ani. Cu toții aveam această cunoaștere, cunoscută sub numele de Copacul Vieții.

Însă odată cu imensa cădere a omenirii din dimensiunea a 7-a în dimensiunea a 3-a, atunci când Atlantida s-a aruncat în aer, s-au coborât vălurile amneziei, iar omenirea a coborât sub conștiința animală. Atât de jos, încât câmpurile eneregtice nu pot vibra decât foarte încet, blocându-ne în dimensiunea a 3-a. Ceea ce nu putem vedea sau atinge considerăm că nu există.

Însă, cu cât mergem mai sus în vibrație, cu atât mai puțin dens este totul. Celulele sunt umplute cu frecvențe de lumină, iar corpul vibrează la o viteză mult mai mare. Cu cât evoluăm mai mult, cu atât suntem mai puțin atrași de formele fizice, căci fizicul este doar o formă a manifestării lui Dumnezeu. Cu cât suntem mai evoluați, cu atât putem lua ce formă dorim. Corpul fizic nu este decât frecvență de lumină, deci putem proiecta forme holografice ale sinelui pentru a ne face invizibili atunci când dorim.

Flota intergalactică folosește aceleași principii. Ea se poate teleporta în orice avanpost din cosmos într-o fracțiune de secundă, folosind benzile corecte de frecvență vibrațională, proiectându-se acolo unde vrea să fie. Ne putem teleporta acolo unde dorim, prin sisteme solare și galaxii.

Adevărata artă de a fi rezidă în capacitatea sufletului de a se odihni în aici și acum. Poate exista simultan în celelalte forme și expresii de sufet, la niveluri multiple prin galaxii și sisteme stelare. Acesta este modul minunat în care sufletul a fost creat.

Aici, pe Pământ, noi credem că vehicului fizic este chintesența existenței, însă acest lucru este o iluzie. Corpul fizic este doar un vas folosit într-o clipire de ochi din eternitate; așadar, putem renunța la el atunci când dorim.

Sufletul nu are nevoie de formă fizică pentru a exista. Sunt atât de multe lucruri pe care trebuie să ni le amintim și să le stăpânim. Atunci când începem să ne reamintim, începem să le stăpânim prin suflet. Nu poate fi altfel.

Sufletul este conectat direct la inimă. Inima simte cu Ochiul Atotvăzător, atunci când este conectată la ochiul văzător superior și la ochiul interior din cap. Deci sunt 3 ochi care funcționează ca unul singur. Ei conectează inima și mintea, și când sunt activați, începem să vedem la nilvel cosmic. Ochiul atotvăzător se combină cu urechile atotauzitoare. La rândul lor, se combină cu gustul atotvăzător, și cu elixirul vieții nemuritor atot-ființător. Maestrul este cel care a reușit să foloseasă toate acestea.

Pământul va renaște în benzile cele mai înalte de frecvență, și, dacă nu putem merge împreună cu ea, ne vom dezintegra la un anumit nivel, și va trebui să mergem în altă parte în cosmos, la nivelul corespondent nouă.

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s