Templul Flăcării Albe – flacăra puterii, înțelepciunii și adevărului

13312887_938583922931093_3346181330894682289_n

Intrăm acum într-o nouă fază de reamintiri profunde a ceea ce omenirea a pierdut odată cu căderea Atlantidei, Lemuriei, a Regatului Lyon (Lira) și Elysium – prima civizilizație de pe Pământ.
Acest lucru este corelat cu energiile piramidelor – majoritatea piramidelor originare sunt îngropate atât de adânc și ascunse omenirii cu bună știință, întrucât Consiliul Intergalactic a primis că omenirea nu va fi capabilă să acceseze energiile piramidelor și grilele de energie diamant/alb-aurii, până când nu vor fi învățat să le folosească într-un mod responsabil.

Una dintre primele mele reamintiri din vieți trecute a fost cea a unei Înalte Preotese care se ocupa de Templul-Piramidă al Flăcării Albe. Era piramida cea mai mare, și se afla pe o insulă separată de țărm. Emitea o lumină albă, pură, orbitoare, și încorpora toate razele într-o singură flacără.

Aici era păstrat Câmpul energetic al matricei super-conștiinței, care cuprindea informațiile adunate din întreg cosmosul, și în special, de pe această planetă, din acest sistem solar, din galaxia Calea Lactee, din acest univers și de pe cele 12 planete care aveau legătură cu co-crearea acestei planete. De asemenea, era în conexiune directă cu Marele Consiliu Alb de pe Sirius, cu centrul galactic, și cu cel de-al 7-lea Templu-Piramidă al celui de-al 7-lea Soare, al celei de-a 7-a galaxii. Toate conlucrau ca unul, și întreaga viață de pe această planetă, toate creațiile și toată cunoașterea erau programate în acest templu.

Era cunoscut drept Templul Principal, în care se afla Sala Înregistrărilor (nu pergamente sau scrieri, ci energie pură), Sălile Înțelepciunii și Cunoașterii, Sălile Tehnologiei și Științei, Sălile Învățăturilor Înalte și ale Școlilor de Mistere, și Sălile Vindecării Superioare. Era un imens centru de învățături înalte, toate conținute într-un singur câmp energetic, care era cel al super-conștiinței, aflat în conexiune directă cu Divinul, prin intermediul lui Sirius.

Mi-am amintit foarte clar ultimele zile ale Atlantidei, și cum acest templu a fost bombardat de o rază-laser atomică, îndreptată direct către el, de către cei care doreau distrugerea acestui templu și a tot ceea ce conținea el. Atunci a fost lansată o imensă operațiune de salvare – Flacăra Albă și Câmpul energetic al super-conștiinței au fost mutate pe Andromeda, iar toate locurile de pe Pământ care îi dețineau cunoașterea, precum și piramidele și grilele eneregtice afiliate lor au fost sigilate, astfel încât nimeni să nu le mai poată accesa.

Eu, împreună cu Thoth, cu partenerel meu Înalt Preot, și cu câțiva alții care au rămas fideli Legii lui Unu, am dus înregistrările mai mici ale planetei la Sfinxul din Egipt, căci în acea vreme, Egiptul fusese construit ca o colonie a Atlantidei. Sfinxul și piramidele de la Giza erau mult mai vechi – rămășițe ale Liranilor, deținătorii unei civilizații din Sahara, cu mult înaintea Egiptului, care fusese aruncată în aer din cauza unui război nuclear dintre doi frați, care a cuprins Sahara și întreg Orientul Mijlociu.

Sfinxul este mult mai vechi decât piramidele – căci Atlanții au reconstruit piramidele, pe baza unor piramide mult mai vechi care se aflaseră acolo. Sfinxul are 72 de niveluri subterane, cu Săli de Înregistrări unde au fost depozitate și sigilate cu anumite sisteme energetice înregistrări mai puțin importante. Atlantida este cea care ne bântuie: multe suflete de pe Atlantida s-au încarnat din nou, pentru a îndeplini obligațiile karmice și pentru a îndrepta ceea ce a fost greșit.

Atlantida a lucrat la multe niveluri, și a fost construită pe ruinele unei civilizații mărețe, anterioare ei. S-a ridicat din cenușa vechiului, și o mare parte din ceea ce au creat ca și tehnologie nu îi aparținea, ci fusese moștenit de la precursori. Am putea folosi cuvintele “recuperat” sau “reamintit”. Însă, toate acestea nu erau la fel de sofisticate ca înainte, întrucât Atlantida se afla acum în dimeniunea a 5-a, și nu în a 7-a, ca mai înainte.

Acest lucru a fost cel care a contribuit cel mai mult la căderea sa: deși aveau acces la această tehnologie extrem de avansată, nu știau cum să o folosească. Adică, în loc să o folosească pentru binele cel mai înalt al tuturor, au folosit-o pentru propriile interese – aducând astfel distrugere, deoarece nu au știut să își însușească lecția puterii.

La acesta s-a adăugat și faptul că și-au deschis porțile la nivel intergalactic, iar ființe din alte sisteme stelare au venit și s-au stabilit aici. Aceste ființe s-au infiltrat încetul cu încetul în mințile oamenilor de știință și ale tuturor celor care aveau legătură cu știința și cu metafizica, fapt ce a dus la folosirea greșită a puterii.

Pe măsură ce Atlantida se ridică, va trebui să stăpânim lecția puterii. Căci nu doar cei care se află la conducere au putere, ci noi toți avem putere înnăscută, pe care tindem să o dăm altora, deoarece nu ne prețuim propria putere. Devenim lipsiți de putere, și ne plângem de starea în care se află lumea. Adevărul este că lumea se află în interiorul nostru: noi suntem lumea pe care o creăm. Ceea ce creăm în interiorul nostru este ceea ce manifestăm în lume.

[…] În aceste vremuri, multe dintre lecțiile legate de putere vor ieși la lumină, din viețile noastre din Atlantida, Egipt, Avalon. Toate sunt corelate. Este o scoatere la lumină a energiilor blocate în emisfera nordică, care are legătură cu războiul și cu distrugerea, cu trauma și cu durerea. Are de-a face cu puterea și cu abuzul de putere. Cu jocul de putere, cu stăpânirea. Nu mă refer aici doar la război – și relațiile sunt deseori asemeni câmpurilor de luptă, locul în care au loc cele mai mari abuzuri de putere. Toate acestea în contextul sexual, al căsătoriilor, contractelor, și mai departe, al afacerilor, științei, tehnologiei.

Nimeni nu este scutit de această lecție: cu toții deținem putere, de care tindem să facem abuz. Dacă nu facem acest lucru față de oameni, o facem față de plante, de animale, de planetă. Până când nu vom deveni conștienți de modul în care funcționează puterea, nu vom învăța lecțiile înaintașilor noștri.

Vom fi aduși înapoi la adevărul nostru cel mai înalt, la integritatea și deplina înțelegere că în acest moment ne aflăm în pragul unei imense redeschideri a grilelor energetice ale lumii, a reactivării piramidelor, însă trebuie să ne asumăm responsabilitatea pentru puterea noastră. Dacă nu învășăm această lecție, nu ni se va da voie să folosim puterea eliberată.

Este atât de simplu.

Templul Flăcării Albe se ridică din nou, iar Flacăra Albă va fi readusă pe planetă numai atunci când vom fi gata să ne asumăm responsabilitatea și să folosim puterea pentru binele cel mai înalt al tuturor.

Purtătorii flăcării au trebuit să poarte flacăra pentru întreaga omenire. Ei știu cine sunt, și, mai mult decât orice, ei mai știu că puterea este o sabie cu două tăișuri care trebuie mânuită cu mare atenție.

Pe scurt, înțelepciunea este cunoașterea puterii și folosirea ei chibzuită.

Sursă

Traducere: Dayanara

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s