Trecerea de la corpul pe bază de carbon la cel pe bază de structuri cristaline (Partea a II-a)

13413018_942236655899153_1607830472122279733_n

Dureri în tot corpul și zile de oboseală extremă
Energiile înalte vă pot face să vă simțiți ca și cum oasele și mușchii vă dor, ca după un lung maraton. Corpul vi-l simțiți greoi, și orice pas se resimte ca un efort extrem.

Mâncărimi ale ochilor și vedere încețoșată
Pur și simplu, ochii voștri se adaptează la a vedea în densități mai înalte. Când această adaptare se va fi încheiat, vederea vă va fi clară, iar culorile le veți percepe așa cum nu ați mai făcut-o până atunci.

Pierderi de memorie
Suntem atât de mulți cei care experimentăm acest simptom. Uneori, nu putem vorbi deloc, pentru că nu putem accesa nimic. Când se întâmplă acest lucru, suntem între dimensiuni, de unde și această deconectare. Se mai poate întâmpla să vrem să tastăm un cuvânt, iar literele se amestecă în ordinea greșită. În acest caz, nu suntem aliniați la timpul de aici, parte din energia noastră fiind aici, iar restul în altă parte.
Vă este greu să vă amintiți ce ați făcut sau despre ce ați vorbit cu o oră înainte. În tărâmurile superioare, realitatea este aici și acum. Dacă nu menținem ceva în conștiința noastră, atunci încetează să existe. Totul este nou, iar noi creăm în fiecare moment, prin gândurile și credințele noastre. Suntem lipsiți de atașamente. În fiecare clip, putem alege ce dorim să experimentăm. Această stare vine și pleacă, și este un exercițiu pentru existența în dimensiuni superioare.

Dezorientare; sentimentul că nu ne găsim locul
Schimbările energetice v-au deconectat de la vechea realitate, iar acum vă aflați între dimensiuni. Ați lăsat multe lucruri în urmă, iar acum vă aflați într-un spațiu nou, la care încă nu v-ați adaptat.

Pierderea identității
Vă priviți în oglindă și aveți un sentiment ciudat, de parcă nu v-ați recunoaște. Este ca și cum ați fi în afara corpului. Ați eliberat atât de mult din ego-ul vostru, încât nu mai sunteți aceeași persoană, și nu mai aveți aceleași atașamente la nivel fizic. Pe măsură ce accesați tot mai mult din sufletul sau din sinele vostru superior, vă aflați mai puțin în corpul fizic. În plus, ați curățat multe din vechile tipare și încorporați acum mai multă lumină și un sine al vostru mai pur și mai divin. Totul este bine. Sunteți în regulă.

Vedeți sau auziți lucruri
Deoarece acum putem accesa diferite dimensiuni mai ușor, este normal să vedem lucruri cu coada ochiului sau să auzim diverse sunete. Puteți auzi și un țiuit în urechi, un alt lucru obișnuit atunci când trecem prin tunel și accesăm alte dimensiuni. În funcție de cât de sensibil sunteți, aceste fenomene pot apărea destul de des. Mulți văd chiar și orbi de lumină de diverse culori.

Sentimentul că vă pierdeți mințile
Experimentăm mai multe dimensiuni într-un ritm rapid. Multe bariere au fost înlăturate, iar conștiința vi s-a deschis. Această senzație va trece, și în curând, vă veți simți mai „acasă” decât ați făcut-o vreodată.

Lipsa de toleranță
Nu mai tolerați lucruri de vibrație joasă, fie ele conversații, atitudini, structuri sociale, modalități de vindecare, etc. Vă provoacă o stare de rău. Printr-o astfel de lipsă de toleranță, suntem împinși în afara vechiului, și „împinși” să mergem mai departe și să creăm Noul. În plus, putem simți nevoia să stați acasă sau să fiți singur, deoarece ceea ce se află „afară” nu mai corespunde cu vibrația voastră.

Nu aveți chef să faceți nimic
Sunteți într-o perioadă de odihnă, iar corpul știe de ce anume are nevoie. În această perioadă, este posibil să simțiți că v-aț pierdut pasiunea și bucuria, și că nu știți ce să faceți cu viața voastră, dar nu vă pasă. Această fază se cheamă realiniere. Atunci când începem să avansăm către tărâmuri mai înalte, nu mai există nevoia de a face lucruri, întrucât noul susține energia feminină de a primi, a crea, a avea grijă de sine și de a se odihni. Cereți Universului ceea ce vă doriți, și fiți conștienți de faptul că sunteți mereu susținuți în acest proces, chiar dacă uneori nu pare a fi așa.

Schimbări bruște de prietenii, activități, obiceiuri, locuri de muncă și de locuit
În tărâmurile superioare, Legea Atracției se manifestă mult mai repede. Întotdeauna vom atrage ceva care corespunde nivelului nostru vibrațional. Pe măsură ce mergem tot mai sus, acest fenomen se amplifică. Prin procesul ascensiunii, evoluăm dincolo de ceea ce am fost, iar oamenii și locurile care nu mai sunt în acord cu vibrația noastră ne părăsesc pur și simplu. Aceste lucruri se pot petrece într-un mod dramatic, sau dintr-o dorință simplă, rezultată din inabilitatea noastră de a mai relaționa cu ele.

Trezitul între 02:00 și 04:00
Multe lucruri se petrec în vis, și uneori aveți nevoie de o pauză, deoarece nu puteți sta acolo pentru o perioadă îndelungată. Acest interval orar este și cel al eliberărilor și curățărilor. Atunci când ne trezim în mijlocul nopții, conștiința, precum și capacitatea noastră de a crea sunt extrem de treze. Ne putem materializa cu ușurință gândurile, deci trebuie să avem foarte mare grijă ce anume gândim. În loc să vă îngrijorați că veți fi obosiți de dimineață, spuneți-vă că veți fi extrem de odihniți și de energizați. Veți fi surprinși de rezultate!

Sensibilitate sporită la mediul înconjurător
Lumini puternici, mulțimi de oameni, zgomote, televizorul, și alți stimuli devin greu de suportat. Vă simțiți copleșiți cu ușurință, și supra-stimulați. Această fază va trece, și veți deveni capabil să alegeți ceea ce vreți să experimentați.

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s