Trecerea de la corpul pe bază de carbon la cel pe bază de structuri cristaline (Partea I)

13394030_941596575963161_6667220108088527134_n

V-ați întrebat, în ultima vreme, de ce vă simțiți atât de obosit, extenuat poate, sau iritabil, nervos, singur, trist, frustrat, sau toate cele de mai sus? V-ați întrebat de ce vă comportați așa cum o faceți, sau de ce persoanele din viața voastră reacționează diferit față de voi? Fie că sunt mult mai entuziasmați decât de obicei să fie în preajma voastră, sau din contră, caută motiv de ceartă sau se supără fără vreun motiv anume? Sau poate, în mijlocul zilei, pleoapele vă devin atât de grele și tot ceea ce vreți să faceți este să dormiți? Uneori, viața pare fără sens, chiar și atunci când faceți lucrurile pe care le iubeați?

Bine ați venit la procesul ascensiunii, și la simptomele pe care mulți le experimentează. Primul lucrul pe care trebuie să îl știți este că nu sunteți singur, și că situația se va îmbunătăți. Pentru cei care au fost implicați în mod conștient în procesul ascensiunii, aceste experiențe fizice și emoționale sunt foarte familiare. Unii experimentează aceste lucruri de ceva vreme, pe când alții au depășit deja acest stadiu. Poate fi vorba aici de un proces de 10 ani, sau poate chiar mai mult. Atunci când ne confruntăm cu astfel de experiențe neobișnuite și nedorite, primul lucru pe care vrem să îl știm este de ce se întâmplă toate acestea?

Poate ați auzit de faptul că suntem într-un proces de trecere de la un corp pe bază de carbon la unul pe bază de cristal. Și că ADN-ul considerat rezidual se activează și el, la fel și glanda pineală. Toate aceste procese sunt reale, iar știința devine și ea conștientă de ele. Toate au legătură cu energia de lumină care ne pătrunde pe noi, lumea noastră, ușurându-ne calea către o nouă lume și un nou mod de a fi. Deci, nu construim doar Noul Pământ, ci și Noul Om.

Steve Rother și grupul arcturian adaugă: „Dacă ați privi un tabel al elementelor, ați vedea că moleculele pe bază de carbon și cele pe bază de silicon se află la doar câteva molecule distanță. Cu câteva rearanjări, veți face trecerea de la o structură la alta. Aceste schimbări au loc și la nivelul plantelor, insectelor și animalelor”.

Domnul Mihail și Lord Saint Germain au spus: „La un moment dat, nu veți mai avea corpurile acestea bazate pe carbon; ele vor evolua în corpuri cristaline, și apoi, în corpuri de lumină, și veți avea din ce în ce mai puțină nevoie de hrană fizică. Aveți și acum abilitatea de a vă conecta la această energie, însă mulți nu sunteți conștienți de lucrul acesta.”

O listă de simptome ale ascensiunii
Sentimentul că sunteți sub presiune, supuși unei energii intense, sau stres. Acesta este unul dintre primele simptome ale ascensiunii. La început, când încep modificările energetice, aduc cu ele o vibrație nouă, mai înaltă. Vechile tipare și comportamente sunt aduse la suprafață pentru a fi eliberate. Toată această presiune din interior se poate simți ca o împovărare. Dacă duceți o viață convențională, cu stres zilnic, această energie nouă se poate simți ca un stres adițional. Într-un final, veți fi ajustați la această vibrație superioară, și multe vor fi eliberate și activate în voi. Veți avea mai mult loc în interior pentru energie de vibrație înaltă!

Depresie
Acest simptom este printre cele mai des întâlnite. Procesul ascensiunii purifică atât de mult din energiile întunecoase și dense din noi, încât, de multe ori, suntem afectați de ele. Putem simți că lucrurile nu se vor îmbunătăți niciodată. În plus, lumea exterioară nu mai este este aliniată cu voi, cei de o vibrație superioară.

Anxietate, panică
Atunci când ego-urile noastre încep să pălească, putem spune că se panichează pentru că nu vor să înceteze să mai existe. Puteți simți ca și cum totul se sfârșește (de fapt, majoritatea lucrurilor chiar o fac!). Sistemul vostru este supraîncărcat, și puteți experimenta hiperventilația. De asemenea, dispar tipare comportamentale de vibrație joasă pe care le-ați dezvoltat în 3D pentru supraviețuire. Acest lucru vă poate face să vă simțiți vulnerabil și lipsit de putere. Aceste tipare nu sunt necesare în tărâmurile superioare. Atunci când experimentăm moartea în 3D, putem simți panică și anxietate, pentru că nu știm încotro ne îndreptăm.

Nevoia de a mânca, precum și ceea ce pare a fi hipoglicemie
Pofta de a consuma proteină. Corpurile noastre folosesc extrem de multă energie în acest proces, pe măsură ce interiorul nostru este scos la lumină. Hipoglicemia se ameliorează și ea, pe măsură ce corpurile noastre încep să se recalibreze.

Dureri în diferite zone ale corpului
Acesta este un semn al eliberării și purificării energiei blocate, care vibrează la nivel 3D, în timp ce alte părți ale noastre vibrează la o energie superioară. Puteți simți dureri timp de câteva săptămâni, care apoi vor dispărea fără nicio explicație.

Rigiditate și dureri ale umerilor și ale părții superioare a spatelui
Coloanele noastre vertebrale vibrează diferit și se conectează la o formă superioară de lumină.

Erupții ale pielii și diaree
Erupțiile pielii apar de obicei când suntem în proces de curățare și de ajustare la energii superioare. Acestea, împreună cu diareea, pot dura chiar săptămâni întregi. Aveți grijă ce mâncați, întrucât corpul trece prin schimbări imense și nu poate procesa alimente greu de digerat. Folosiți-vă discernământul și consultați-vă cu unul dintre Sinele Superioare dacă nu știți ce alimente să consumați.

Dureri ale inimii și palpitații
Aceste simptome sunt destul de comune. Inimile noastre încearcă să se adapteze frecvențe superioare. Uneori, puteți simți ca și cum ați avea un atac de cord. Când se întâmplă asta, este foarte important să vă odihniți, deoarace orice efort poate vă poate agrava starea. Rămâneți calmi și în contact cu sinele superior.

Perioade încă care vă este foarte somn
Atunci când energiile nu sunt în mișcare și avem o perioadă de pauză, ne odihnim. În timp ce integrăm și ne pregătim pentru următoarea fază de schimbări energetice, devenim foarte letargici. Poate deveni imposibil să ținem ochii deschiși în timpul zilei, de unde și necesitatea somnului de după-amiază. Chiar dacă încercați să vă energizați făcând exerciții fizice, de cele mai multe ori, veți sfârși pe canapea, răpuși de oboseală.

Fluctuații emoționale
Emoțiile noastre sunt cele care duc energia. Atunci când eliberăm ceva din noi, putem plânge din orice. Fie că e vorba de un film trist, sau chiar de o reclamă tristă. Putem plânge chiar și când suntem tratați cu blândețe, atunci când ne simțim ușurați, sau când vedem orice tip de suferință. Aceste lacrimi ne ajută să curățăm și să eliberăm. Întotdeauna știu când s-au coborât energii noi, deoarece se întâmplă să plâng pur și simplu atunci când mă aflu în mașină. Acesta pare a fi un simptom de lungă durată, dar măcar este lipsit de durere fizică!

Transpirații nocturne și bufeuri
Uneori, vi se va face foarte cald, fără niciun motiv. Acest lucru se întâmplă atunci când Sinele Superior se apropie de voi. Energia lui este mult mai intensă, și de aceea veți experimenta această căldură.

Vă este frig și nu vă puteți încălzi
Este un lucru normal atunci când corpul se adaptează la noile energii de vibrație superioară.

Vise lucide, uneori violente
Prin visele noastre, eliberăm multe vieți de vibrație joasă. Dacă sunteți printre cei care primesc informațiile mai înalte în vise, veți elibera destul de mult în timpul nopții. Consider că sunteți norocoși, întrucât mulți fac aceste eliberări în stare de veghe. Aceste vise nu au sens de obicei, dar dacă știți să le analizați cum trebuie, le puteți descifra. Ele sunt așa deoarece conțin energie care este eliberată, și care nu se mai întoarce.

Amețeală, pierderea echilibrului
Acestea se pot întâmpla când Merkaba noastră este în formare. Merkaba este vehiculul corpului de lumină. Ea are mai multe niveluri, iar cea de dimensiunea a 6-a are forma unui cub care se rotește. Puteți simți amețeli, pe măsură ce cubul se acordează la energia voastră.

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s