Valurile schimbării, o umanitate unită (Brexit 2016)

10494843_10152652293589563_212545679671133365_n

Energia umanității unite a fost proiectată pe planeta Pământ și în câmpurile matriceale de mulți ani. Vă aflați în procesul evoluării către o manifestare superioară a umanității unite, în acest minunat an, 2016. Pentru cei care au îmbrățișat și trăiesc în vibrația dimensiunii a 5-a, această unificare este deja o realitate. În mod special, în câmpul emoțional. Acest șablon unificat al dimensiunii a 5-a, întărit de câmpul emoțional al indivizilor de dimensiunea a 5-a, avansează către aceeași formațiune geometrică de dimensiunea a 3-a. Însă, în dimensiunea a 3-a, evenimentele par să arate o fragmentare și un colaps. Multe schimbări sunt necesare, pe măsură ce umanitate de dimensiunea a 3-a evoluează către integrare și eliberare a traumelor, a energiilor karmice demult îngropate.

Acestea se manifestă aparent sub forma dezintegrării, dizarmoniei și dizolvării. Pentru o umanitate unificată, este exact opusul, însă este vorba de o etapă necesară către acea unitate. Cei care au planuri întunecate, aflați în serviciul unor grupuri cunoscute sub numele de Illuminati, Kaballa, lucrători de întuneric, guverne secrete, sunt oarecum conștienți de asiprațiile umanității, căci dețin o anumită cunoaștere ocultă și sunt capabili să manipuleze energia și să încerce să ghicească realizările limbajului de lumină. Prin urmare, aceste grupări întunecate vă oferă ceea ce vă doriți cel mai mult: o umanitate unită. Căci în inimile voastre, sunteți cu adevărat uniți: veniți din unitate, sunteți unitate și vă întoarceți în unitate. Această cunoaștere dinăuntrul fiecăruia se manifestă într-o anumită măsură în realitatea voastră, cel mai adesea, prin legăturile parapsihice ale genealogiei, ceea ce voi cunoașteți drept familie. Nevoia de protecție a familiei este un instinct pe care îl aveți cu toții, căci el reflectă dorința voastră de umanitate unită.

În dimensiunea a 3-a, conexiunea cu Sursa este manifestată prin conexiunea cu linia genealogică, iubirea pentru familia voastră, căci în fiecare membru, vă vedeți pe voi înșivă, iar Sinele vostru este în fiecare dintre voi. În dimensiunea a 3-a, acest lucru se manifestă preponderent în cadrul familiei, de unde și zicala „sângele apă nu se face”. Membrii familiei dețin geometrii asemănătoare, perechi masculine-feminine care creează un individ unic, deținător al tiparelor geometrice de pe liniile paternă și maternă. În multe familii sau triburi opozante, nașterea unui copil ai cărui părinți făceau parte fiecare dintr-o tabără anume, a adus pacea. Conexiunea cu Sursa se reflectă în sentimentul vostru de apartenență la familie, codurile geometrice din câmpul matriceal al ADN-ului vostru rezonează la aceleași armonici cu cele ale altor membri.

În cazul indivizilor de dimensiunea a 5-a, această conexiunea cu linia genealogică nu este pierdută, ci mai degrabă întărită. Însă umanitatea unificată nu se referă doar la aceste legături. Un astfel de individ este conștient de contracte din vieți anterioare, conexiuni ale grupurilor de suflete și unitatea flăcărilor gemene, ceea ce îi transformă într-o familie de lumină. Atunci când au loc activările de lumină în câmpul matriceal al ADN-ului individul conștient, codurile gemometrice sunt asemănătoare, indiferent de linia genealogică, în a 5-a spirală a ADN-ului. Codurile genealogice țin de a 3-a spirală ADN. Dacă vizualizați câmpul ADN-ului ca o scară, fiecarea treaptă reprezintă o dimensiune superioară. Când un individ transmite un semnal pentadimensional din câmpurile lui, el poate fi văzut, sau mai degrabă, simțit de către alți indivizi de dimensiunea a 5-a. Iată, deci, o umanitate unificată, creată pe baza câmpului eteric.
Geometriile din dimensiunea a 5-a trimit o pulsație prin dimensiunile a 4-a și a 3-a, și o pereche/copie manifestată trece în manifestare fizică: omenirea unificată, conexiunea cu Sursa. Însă perechea din dimensiunea a 3-a nu se manifestă fizic imediat, dimensiunea fizică având nevoie de timp pentru a-și modifica geometria, pentru a se alinia cu tiparul dimensiunii superioare. Prin urmare, pot fi necesari mai mulți ani pentru manifestarea în planul fizic al dimensiunii a 3-a a unei umanități unificate. În dimensiunea a 3-a, unitatea poate fi percepută, recunoscută, creată de către indivizii de dimensiunea a 5-a, aflați în procesul ascensiunii. Pentru cei de dimensiunea a 3-a, acest lucru este mai greu de realizat, întrucât ei interpretază totul într-un mod liniar. Cei de dimensiunea a 4-a au multă speranță și credință într-o putere superioară, în propria putere, sau într-un rezultat benefic.

Prin urmare, ei sunt capabili, într-o anumită măsură, să creeze acest rezultat în propria lor realitate, în același timp percepând liniar o umanitate fragmentată. Grupările întunecate se folosesc de acestă dorință colectivă, înnăscută a oamenilor, de a avea unitate. Așadar, ei oferă ceea ce pare a fi unitate, însă, oferită în scopuri personale, este o unitate falsă. Indivizii de dimensiunea a 5-a vor fi capabili să distingă această unitate falsă, chiar dacă doar la un nivel instinctiv, până când ei deslușesc fragmentarea energiei oferite, și pot procesa informația. Grupările întunecate se folosesc de dorința colectivă de unitate, ca un mijloc de a controla. Prin unitate falsă, se formează o plasă în care sunt prinși indivizii de dimensiunea a 3-a, ei demontând integritatea individuală a indivizilor grupurilor, comunităților, țărilor, statelor.

Acești indivizi sunt controlați de către grupările întunecate. Adevărata unitate vine din individualizare. Atunci când individul, locul, statul etc. se ridică drept o entitate de sine stătătoare, ca propria forță care îl guvernează, propriul maestru, atunci se poate alătura altor suverani, pentru a crea adevărata unitate, una pură, una care nu este bazată pe controlul colectivului de către elită. În schimb, una în care fiecare individ, țară, loc, stat, etc. are o voce egală. Este imaginea mesei rotunde a cavalerile regelui Arthur, uniți în cerc, și nu structura piramidală, în care elita se află în vârf. În cerc, fiecare poate vedea clar, toți au o voce, și toți sunt uniți de serviciul în slujba cercului însuși.

Această dinamică se desfășoară în aceste tipuri în dimensiunea a 3-a, pe planeta Pământ, iar planurile unității false sunt dezbinate. Liniile temporale pentru Mama Pământ s-au modificat într-un ritm foarte rapid, de unde și culminarea solstițiului din 21 iunie cu Luna plină. Acum, în 2016, manifestările solstițiului din 2012 se manifestă din ce în ce mai mult, și pt fi văzute de toată lumea. Pentru cei care încă nu văd imaginea de ansamblu, vă spunem: nu totul este ceea ce pare! Căci ceea ce pare o îndepărtare de la o umanitate unită este, de fapt, un pas către realizarea ei. Fără adevărata integrare, cercul nu poate fi creat, și continuați să fiți în structura piramidală. Punctul de cotitură a planetei, care a avut loc pe data de 21 iunie 2016, combinat cu punctul masei critice pentru Raza Trandafir, a creat o mișcare a geometriei liniilor temporale ale Pământului către vibrația adevăratei unități a umanității.

În adevărata unitate se regăsesc individualizarea, integritatea, limitele clare și libertatea. Privirii liniare i se poate părea ca o fragmentare, însă când privim imaginea de ansamblu, putem vedea piesele de puzzle care devin o operă de artă, pe măsură ce se alătură. Celor cărora vă este frică, sunteți dezamăgiți, sau v-ați pierdut speranța, noi vă spunem: aici este o forță superioară care lucrează, iar încrederea și credința voastră sunt extrem de necesare în aceste vremuri, căi ele manifestă unitatea, adevărul, libertatea pe care le căutați. Planurile grupărilor întunecate sunt cele care sunt dezintegrate, și nu unitatea voastră. Cei care se află în servicii proprii nu mai pot crea realitatea pe care și-o doresc. Realitatea în care oamenii sunt prinși în capcană, folosiți ca sclavi și controlați din dimensiunile a 3-a și a 4-a, realitatea pe care au putut să o controleze atât de mult timp, se prăbușește. Liniile temporale ale Pământului sunt proiectate de către lucrătorii și luptătorii de lumină, care își mențin integritatea.

A venit vremea ca voi să vedeți rezultatele evoluției voastre în lumină, a vindecării și integrării, a autenticității și manifestării. Voi, cei aflați în dimensiunea a 5-a și mai sus, ați menținut frecvența aurie, ați transmis semnalul auriu și acesta a fost auzit, primit, și s-a acționat pe baza lui. Grupările întunecate au fost luate pe nepregătite, nu se așteptau ca probabilitatea mai scăzută să fie cea care se va manifesta. Ei nu pot percepe semnalul superior, venit din dimensiunea a 7-a. Voi, cei care sunteți conductorii luminii, atâta timp cât vă puneți în serviciul celorlalți, cu inima deschisă și ascultându-vă intuiția, vă veți alinia la acest semnal provenit din dimensiunea a 7-a. Chiar dacă poate părea că luați decizii greșite, țineți cont că existați într-o realitate multidimensională. Nu dimensiunea fizică este cea care după care să vă ghidați, ci rezonanța cu faptele și deciziile voastre. Urmăriți serviciul în slujba altora, cu inima deschisă, ca pe Steaua Nordului, și combinată cu încrederea, nu cu credința oarbă, sincronicitate va apărea, și veți ști că totul este bine.

Am vorbit mult despre victoria luminii, și v-am arătat cât de importantă este încrederea. Știm că pentru mulți a fost o provocare să vă păstrați încrederea, atunci când totul pare haotic, dezorganizat. Acum veți începe să vedeți roadele credinței voastre ca privitori ai evenimentelor care se succed. Nu doar o umanitate unită, ci o SOCIETATE GALACTICĂ UNITĂ, căci schimbările reverberează de-a lungul dimensiunilor. Stați integri și puternici în inimile voastre, adunați-i în jurul vostru pe cei care nu pot vedea ceea ce voi vedeți, alinați-i cu iubirea și vindecarea voastră, căci valurile schimbării abia ce au început să se manifeste în realitatea fizică. Grupările întunecare vor face tot ceea ce le stă în putință pentru a relua controlul liniilor temporale ale Pământului și ale magiei negre. Însă, în sfârșit, încep să își dea seama că și-a pierdut funcțiile de magicieni întunecați, căci luptătorii de lumină, prin transmisia lor a iubirii necondiționate, sunt cei care creează cercul de lumină. Acesta formează acum grila liniilor temporale ale Pământului. Voi sunteți proprii maeștri ai realității voastre.

Susținerea voastră vine tot de la voi, însă sub forma fraților și surorilor stelari, și a celor din alte lui, alte dimensiuni, universuri, realități. Poarta Miezului Galactic este activată și funcțională încă de la solstițiul din 2012. Acum este vremea ca vălurile să fie ridicate și falsa unitate demascată, astfel ca adevărata unitate să fie revelată și realizată. Acum este vremea ca voi să îmbrățișați valurile schimbării cu credință, iubire și cunoaștere, și să vă asumați locul într-o umanitate cu adevărat unită și o societate galactică unificată. Tot ceea ce vă doriți, care se regăsește în câmpurile de lumină ale ADN-ului, se va realiza, pentru că masa critică a fost atinsă.

Noi suntem Conștiința Colectivă de Lumină a celor 9.

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s