Actualizare – 15 iulie

996868_406481759472649_1415649219_n

Mulți vor simți în continuare nevoia de a se retrage, de a fi singuri, departe de haos și de toate lucrurile care le pot distrage atenția. Aceste lucruri se întâmplă în timpul acordajelor puternice. Conștiința și simțurile voastre sunt amplificate, câmpul vostru energetic încearcă să se extindă, spiritul/sufletul vostru se acordează, iar ceea ce este în exteriorul vostru poate crea distorsiuni care să intervină în acest proces.

Atunci când corpul vostru fizic este în proces de a fi acordat cu precizie și complexitate, aveți nevoie de spațiu doar pentru voi. Tot ceea ce vă doriți nu poate veni ușor dacă nu vă onorați propria călătorie de trezire/ascensiune/întrupare. Aspectul uman va opune rezistență și va crea scuze; intră în atribuțiile sale. Misiunea voastră, ca sine superior, este să nu luați în seamă toate acestea.

Ca sine superioare, observăm, vedem… aspectele umane reacționează. Noi acționăm în mod corespunzător, cu intenție, și sunt atât de multe lucruri de care ne îndepărtăm, deoarece țin de vechiul program al ne-trezirii. Să le alimentăm cu energie ar înseamna să creăm mai multe astfel de lucruri. Cum vă susțineți, validați și oferiți ghidare, iubire, și cum vă împărtășiți lumina, pentru a fi maestru peste fiecare realitate pe care o experimentați aici?

Cu cât va fi mai mult colaps, cu atât mai haotice și mai derutante vor deveni lucrurile pentru colectiv, căci mulți nu înțeleg că, de cele mai multe ori, din colaps/haos/confuzie ies la suprafață ființe/suflete de lumină, și se nasc sine superioare.

Există realități create doar cu scopul de a trezi masele, din cauză că nicio altă modalitate nu a funcționat/nu va funcționa pentru vibrația în care se găsesc. Cu cât frecvențele cresc zilnic, cu atât mai dramatice vor fi trezirile spirituale. Împotrivirea creează suferință. Inimi, minți, urechi închise… Atunci când nu putem să ne deschidem noi înșine inima, se vor întâmpla lucruri care vor face exact asta. Fiecare ființă fizică de pe această planetă trebuie să se trezească cu totul.

Răspunsurile căutate nu se vor conforma modurilor de gândire limitate. Pentru orice există scuze, evitare, rezistență… Dacă este nevoie de ceva mai puternic pentru a sparge rezistența dinăuntru, atunci acest „ceva” este cel pe care îl cerem, prin propria programare. Ca să înțelegem propria programare, este nevoie să înțelegem cum funcționează adevărurile universale și codurile-cheie. Fiecare Păstrător de Grile Cristaline și Antic deține aceste coduri-cheie, precum și abilitatea de a le descifra , în funcție de cantitatea de lumină pe care o deține.

Întreaga ta existență trebuie să fie pe deplin conștientă. Nimeni nu poate rămâne adormit, separat de Sursă, nimeni nu poate alege calea mai ușoară… Am trecut de acestea odată cu portalurile din 2012. Fiecare dintre sufletele de pe Pământ se află acum pe Noul Pământ, însă nu pot vedea sau înțelege asta, deoarece cred că încă se află pe vechiul Pământ. Fiecare dimensiune este prezentă mereu, însă cea în care existăm fiecare depinde de vibrația generală a fiecărui corp.

Corpul fizic este ridicat în frecvență, energia emoțională a programelor de ne-trezire este eliberată zilnic. Gândurile sunt o vibrație deținută undeva în corp. Acea parte din corp se activează și frecvența credinței/gândului este purtată prin sistem către creier, unde este tradusă în cuvinte pe care le auziți/nu le auziți și care vă conduc programarea.

Prezența voastră, conștiința, înțelegerea, alegerile, energia, intenția, atenția, toate acestea sunt cele care vă dictează întregul univers. Cu toții ne întoarcem la o existență uitată, evoluăm din nou spre lumină. Pe măsură ce integrați propria lumină, vă deschideți, renunțați la ceea ce nu vă mai este de folos, și vă asumați rolul de Creator, pe măsură ce începeți să vă reamintiți și să simțiți pe deplin, totul se va schimba pentru voi.

Frica creează, grijile creează, rezistența creează, iubirea creează, intenția creează, pacea creează, inspirația creează, angajamentul creează. Prezența vă oferă opțiunea de a alege. Acțiunile, credințele, frecvența energiei voastre și capacitatea de a le stăpâni pe toate, acesta este modul prin care vă îndepliniți misiunile, visele cele mai arzătoare și sunteți în serviciu, doar fiind cine sunteți cu adevărat.

Vă iubesc. Pregătiți-vă. Încă n-am văzut nimic. Așa va fi mereu aici. Lucrurile cele mai minunate sau cele mai îngrozitoare încă nu s-au întâmplat, în funcție de cât de deshisă sau închisă este inima voastră, întreaga voastră ființă. Atenția voastră conștientă determină ce realitate experimentați aici. Realitatea fizică este un răspuns la propria energie. Prezența ca sine superior vă dă puterea de a stăpâni totul din nou.

Ceea ce e necesar pentru a trezi pe deplin toată lumea este ceea ce se va întâmpla. Fiecare are opțiunea de a se deschide și de a se dedica cu totul reamintirii. Poate fi o experiență cu adevărat extraordinară, dacă sunteți deschiși cu totul. Trebuie să alegeți, să vă setați atenția și să vă realiniați, în fiecare moment.

Lisa Transcendence Brown

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s