Valoarea prețioasei voastre energii, a darurilor voastre

13619896_968682963254522_5509641606596507036_n.jpg

Cu toții trebuie să trecem printr-un proces în care să înțelegem lucrurile din punct de vedere energetic. Cu cât evoluăm energetic, cu atât devenim energie-sursă pură. Cu cât vă apreciați, vă respectați energia, și o vedeți ca pe un dar minunat, pe care îl împărtășiți cu cei din jur, cu atât mai mult îi veți activa pe cei cu care intrați în contact. Este minunat câte se pot face prin transmiterea de lumină și de iubire, de frumusețe și de magie pură.
Atunci când începeți să evoluați energetic, trebuie să deveniți mai selectivi în legătură cu ceea ce permiteți să pătrundă în lumea voastră, în câmpul conștiinței voastre, și trebuie să începeți să spuneți „nu” multor lucruri. Iar aspectului uman nu îi place să audă „nu”. Cei din jur se vor aștepta să faceți aceleași lucruri pe care le făcea vechiul vostru eu, dar veți simți că acest lucru nu e în regulă, că nu ați venit aici să salvați pe toată lumea, ci să vă iubiți și respectați pe voi înșivă. „Sunt aici să fac ceea ce mă face pe mine fericit, și să-i asist pe cei care apreciază același lucru.”

Sunt mulți oameni care caută prosperitatea, iar prosperitatea fizică este parte a acestui proces, în care realitatea fizică se materializează în funcție de vibrația din interiorul vostru. Mulți am fost nevoiți să mergem până în profunzimile iadului, ale sufletului nostru, să renunțăm la tot, să ajungem în punctul cel mai de jos. Pentru aceia dintre noi încăpățânați, este parte necesară a procesului de spargere a vechilor tipare și eliberare a vechiului. Pentru fiecare dintre noi, vine un moment de transcendere a vechilor sisteme de gândire limitative, ale lipsurilor, de renunțare a tot și toate care reprezentau aceste sisteme, și de a merge mai departe. Atunci când începem să dărâmăm vechile realități și să sărim linii temporale, cei din jurul noastru sunt afectați și ei. Întotdeauna avem o alegere de făcut, dintr-un loc al conștiinței superioare din noi, care nu va fi niciodată o alegere egoistă. Lăsăm în urmă lipsa, oamenii, vechea mentalitate și viață în care eram nefericiți și nu ne bucuram de nimic, pentru a ne putea întoarce întru-un spațiu al purității, al respectului, sacrului, o existență cu totul nouă.

Orice persoană care nu a făcut asta, nu are acel respect interior, acel sistem de valori. Atunci când ne reclădim ființa, bazându-ne pe iubire, lumină, pe prosperitatea interioară, lumea exterioară va începe să reflecte acest lucru. Pe măsură ce începeți să vă respectați și să vă iubiți, vă dați seama cât de importantă este energia voastră, energie care constituie prosperitatea voastră, darul vostru sacru. Astfel, pășim în fiecare zi în și dintr-un spațiu al conexiunii sacre, în fiecare moment, ca un maestru. Renunțăm să mai jucăm vechile jocuri, deoarece nu avem destulă enegie pentru a da celor care vor doar să ia. Atunci când ești dedicat cu totul misiunii, trebuie să alegi: nu îți împărtășești energia, timpul cu oricine. Timpul e energie. Banii sunt energie și timp. Dacă nu ai timp, nu ai energie. Dacă nu ai energie, nu ai timp. Dacă nu ai timp sau energie, nu ai bani. Dacă nu vă respectați energia voastră, nu aveți capacitatea de a-i respecta cu adevărat pe ceilalți.

Până nu începeți să valorați lucrurile, veți risipi orice oportunitate. Ce alegem să facem cu energia, cu timpul, cu darurile noastre creatoare, cu înțelepciunea și cunoașterea noastră? Dacă le împărtășim într-un mod în care ne respectăm pe noi înșine, cu cei care vor aprecia toate acestea, atunci vom putea continua să facem asta. Lăsăm în urmă ce ne separa, și deschidem portaluri către tot ceea ce ne dorim. Cu cât vă aflați în serviciul mai multor oameni, cu atât veți fi înconjurat de oameni care vor mai mult și mai mult de la voi. Trebuie să alegeți. Cei care am ales să fim în serviciul lumii primim constant cereri de la oameni care nu respectă și nu înțeleg ceea ce facem. Înțelegeți că ceea ce faceți este cel mai important lucru: este vorba de voi, de întreaga voastră existență, de misiunea voastră. Nu există persoană pe Pământ mai importantă decât noi. Iubim totul și pe toți cum ne iubim pe noi, dar nu ne dorim toți oamenii în viața noastră. Vrem să ne deschidem la realitatea oamenilor treziți si deschiși.

În cazul în care aveți o mentalitate de victimă, trebuie mai întâi să priviți în exterior și să vă puneți anumite întrebări, cum ar fi: de ce permit astfel de lucruri? ce se întâmplă în interiorul meu? Observați-vă emoțiile, și începeți să înțelegeți motivele și scopurile a toate acestea. În tot și toate există o multitudine de informații, dacă sunteți atent și vă pasă cu adevărat. Dacă nu sunteți atent, ceva se va întâmpla, care vă va face să fiți. Diferența este că, cu cât ancorăm mai multă lumină, cu atât mai prețios este totul pentru noi, iar când se adună mai mulți oameni care se iubesc și se respectă reciproc, avem o cu totul altă realitate. În jurul vostru vor fi mulți care încă nu se iubesc și nu se respectă, și cu cât le dați mai mult voie în lumea voastră, cu atât nici voi nu vă iubiți și respectați. Priviți în interiorul vostru și întrebați-vă: De ce permit asta? De ce am nevoie de asta în viața mea? Și când veți conștientiza că de fapt, nu aveți nevoie, și că vă doriți mai mult, vă veți detașa și respecta.

De obicei, oamenii vor soluția rapidă, astfel încât să se poată întoarce în lumea lor, nealterată. Dar nu așa funcționează lucrurile. Și cu cât înțelegem mai mult că întreaga realitate se va desfășura pentru noi, cu cât ne deschidem mai mult și dăm la o parte împotrivirea, mecanismele de apărare și auto-limitările, cu atât voi fi mai liberi să ne bucurăm de viață, de magia și de prosperitatea a toate. Apoi începeți să apreciați totul, și totul se schimbă. Realitatea fizică este o materializare a frecvențelor din voi. Dacă vreți să vă schimbați realitatea, schimbați-vă frecența. Dacă vă doriți să trăiți Raiul pe Pământ, sunteți pregătiți să vă luați angajamentul de a face tot ce este necesar pentru a trăi această realitate? În caz contrar, nu se va întâmpla. Totul depinde de voi. Aceia dintre noi care ne bucurăm de astfel de realități ne-am angajat cu totul în acest scop, chemându-ne aspectele din toate realitățile, fuzionând ca ființe multidimensionale într-o singură conștiință. Iar acum avem acces la toate bincevântările aduse de aceasta.

Să fii multidimensional înseamnă că îți vei extinde mentalitatea, orizonturile, sistemele de credință, viața, cantitatea de iubire pe care o poți ține în tine. Dar pentru a atinge acest punct, trebuie să faci din asta o prioritate, căci dacă nu, este foarte vizibil. Avem la dispoziție toate uneltele necesare, ceea ce ne trebuie este angajament, pentru ca apoi să mergem mai departe, asistându-i și lucrând cu cei care înțeleg toate acestea. De asemenea, cu toții avem darul responsabilității, pe care îl dăruim celorlalți, dându-le voie să își trăiască propria viață, în propria lume, realitate, exact așa cum o aleg. Este uimitor atunci când ne dăm seama cât de limitați am fost înainte, cât de limitate erau credințele noastre. Cu cât renunțăm la ele și ne spunem nouă înșine și Sinelor noastre Superioare că suntem importanți, că merităm asta, că ne dedicăm cu totul nouă și faptului de a fi în serviciu divin, cu atât întreaga viață ni se va schimba. Totul devine magic, dar necesită puțin timp, iar dacă renunțați, înseamnă că vă aflați încă în vechea energie a necredinței, a non-angajamentului. Când vă doriți această eliberare cu toată ființa voastră, ea va avea loc, însă trebuie să vină din interior. Nu puteți doar rosti niște cuvinte, fără să credeți cu totul în ele, fără să simțiți nimic. Încetați să vă mai convingeți singuri că nu puteți face lucruri, că nu aveți nimic. Uitați-vă în jur și fiți recunoscători pentru ceea ce aveți, chiar dacă este foarte puțin, sau chiar nimic, aveți totuși viață în voi, și începeți să vă conectați în interior. Dacă nu vă conectați, nu ascultați, nu sunteți atent, și nu profitați de fiecare oportunitate care vi se prezintă. Aceste vibrații superioare deschid noi oportunități pentru toată lumea, însă dacă ascultați de vechile frici și programe, asta veți experimenta.

Fiecare dintre noi trebuie să trecem prin și de asta, trebuie să transcendem ce este în interiorul nostru, care nu ne dă voie să fim: în asta constă această călătorie. Ne ridicăm din propria cenușă zilnic, observând vechile tipare, înțelegând ceea ce înainte nu înțelegeam, eliberând energie care nu ne mai folosește. Diferența este că o putem face cu bucurie, îmbrățișând și acceptând totul, și fiind pregătiți, sau ne putem complace în vechile programe și mentalități. Devine din ce în ce mai ușor, dar trebuie să vă luați angajamentul. Ascultați poveștile pe care vi le spuneți: unde lipsește angajamentul? unde faceți compromisuri? de ce tot permiteți asta? Ne raportăm la experiența noastră personală, la tot ce se întâmplă, dezmembrăm totul în părți mici, observăm distorsiunile, și le eliberăm.

Poate fi frumos și chiar distractiv, nu neapărat ceva care ne produce suferință, decât dacă ne spune în continuare aceleași povești. Atunci când recunoașteți importanța propriei energii, nu veți mai pune niciodată altceva pe primul loc. Când nu vă mai risipiți energia, totul se schimbă, însă lumina voastră trebuie să aibă prioritate. Renunțați la ceea ce nu vă place și nu vă aduce bucurie. Asta înseamnă să priviți lucrurile dintr-o perspectivă nouă, să vă dați permisiunea de a fi, să faceți lucurile pe care doriți ca alții să le facă pentru voi. Noi suntem cei care trebuie să ne luăm angajamentul și să facem ca lucrurile să devină realitate.

Dacă vă doriți un grup, creați unul! Invitați-i pe toți să vi se alăture. Eu asta am făcut. Mergeam în anumite grupuri, și întotdeauna lipsea ceva, așa că am început să predau, să îi aduc pe toți la mine. Nu întotdeauna trebuie să vă adaptați la ceva exterior, ci uneori, trebuie să creați ceva al vostru. De aceea avem toate aceste minunate oportunități. Însă trebuie să vă deschideți inima, ochii, energia, trebuie să vă relaxați cu totul, și să priviți cu adevărat.

Cu iubire,

Lisa

Sursă

Traducere: Dayanara

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s