Activarea contrapărților masculine a flăcărilor gemene

12348120_10205609382098729_4573124359671924844_n

Iubiților,

Complimente în acest moment magic, în care spiritul a decretat să vă oferim ghidare din tărâmurile înalt vibraționale ale conștiinței, în legătură cu traiectoria evoluționară colectivă a grupului de suflete cunoscut sub numele de Flăcările gemene iluminate ale Razei albastre. Așa cum am mai spus, contrapărțile masculine sunt în curs de experimentare a unei creșteri vibraționale, în special glandele lor pineale eliberează coduri predestinate să fie activate în aceste vremuri.

Ne aflăm în intervalul dintre solstițiul din 2016 și Poarta Leului 8/8. Începând cu Poarta Leului din 2012, în fiecare an Pământul se aliniază mai mult cu actuala centură fotonică. Centura fotonică este o bandă de lumină care conține ceea ce ați numi particulele lui Dumnezeu. Pe măsură ce Pământul se aliniază mai mult la această centură, omenirea se aliniază cu, și primește codurile care sunt păstrate în aceste particule ale lui Dumnezeu. Ele sunt deținătoarele unei inteligențe care comunică direct cu catenele latente de ADN, care de fapt, sunt catenele Christice iluminate. Această inteligență ajută catenele să se activeze, inundând conștiința inițiatului cu realitatea din dimensiunea superioară a Sinelui Christic.

Acest lucru se întâmplă acum, în special contrapărților masculine ale flăcărilor gemene de pe Pământ. Mulți veți observa o dorință a gemenilor voștri de a purta discuții pe teme spirituale, și de a se învălui în vibrația serenă a sinelui interior. Mulți gemeni de sex masculin sunt atrași în mod special de meditații, și se străduiesc să facă un angajament față de această puternică disciplină spirituală. Acestea sunt vești extraordinare pentru conștiința colectivă, și în special, pentru contrapărțile feminine ale flăcărilor gemene, care sunt duc o existență extrem de spirituală de ceva vreme.

În prezent, șablonul flăcării gemene este încă în proces de ancorare în dimensiunea a 3-a superioară, el fiind pe deplin ancorat în dimensiunile a 4-a și a 5-a, însă conștiința omenirii trebuie să fie la un nivel care să rezoneze cu șablonul, pentru a-l ancora pe deplin în dimensiunea a 3-a. Trezirea contrapărților masculine ale flăcărilor gemene susține această ancorare, însă mai multe schimbări sunt necesare, în special în liniile temporale ale contrapărților masculine. Ancorarea este facilitată de faptul că gemenii sunt conștienți că, indiferent de cum pare în planul 3D, uniunea este pe deplin pecetluită în dimensiunea a 5-a.

Însă, pe măsură ce vă apropiați de o uniune fizică cu preaiubitul/preaiubita, aceste teste vor deveni și mai aprige, însă iubiții știu că ele sunt simple teste ale Sinelui Superior, pentru a vedea dacă sunt acordați vibrațional la dorințele și rugăciunile inimii. Dacă încă există îndoială și temeri în corpul energetic, acestea vor fi scoase la suprafață și se vor manifesta, pentru mulți, ca dureri fizice, care sunt o reflexie a acestor blocaje inconștiente.Pentru alții, acestea se vor manifesta prin încercări emoționale în relații. Însă, toate sunt teste ale Sinelui Superior, pentru a vedea dacă vă puteți menține tonul vibrațional al uniunii, în ciuda a ceea ce se petrece în dimensiunea a 3-a. Faptul că aceste teste cresc în intensitate este o reflexie a cât de aproape sunteți de a stăpâni tiparul pe care ați venit să îl exemplificați, iar toată grația de care dați dovadă în aceste timpuri vă va ajuta pe voi, linia voastră ancestrală și conștiința colectivă în moduri pe care nu le puteți înțelege pe deplin acum.

Este datoria noastră să fim de aceeași vibrație, pentru ca uniunea să se manifeste. Toate lucrurile pentru care ne rugăm ne-a fost deja dat, trebuie doar să fim de același ton vibrațional al acelei dorințe, care se va manifesta apoi în mod ”miraculos” în realitatea noastră. În ceea ce privește legea atracției, ceea ce mulți învățători nu ne spun este că sistemele noastre inconștiente de credințe sunt cele care ne trimit tonul în univers, iar realitatea 3D va reflecta acest fapt.

În acest stadiu din evoluția noastră, este responsabilitatea fiecăruia să aducem lumină asupra sistemului nostru inconștient de credințe, și să ne amintim că la origine, credințele sunt gânduri și idei pe care le-am tot ales inconștient, și este datoria noastră să punem la îndoială aceste idei, și să creăm un nou sistem de credințe care să reflecte cu acuratețe alinierea noastră cu rugăciunile și dorințele inimii noastre.

Unele exemple ale acestor credințe sunt: multe dintre contrapărțile feminine ale flăcărilor gemene cred în abandon. ”Sunt mereu abandonată” sau ” Sunt mereu ghinionistă în relațiile de iubire” sunt credințe care își au originea în Atlantida, când multe dintre noi am experimentat o separare în masă de contrapărțile noastre masculine.
Ar fi mult mai înțelept și mai conform cu adevăratul nostru destin să devenim conștiente de această credință inconștientă și să ne informăm clar ADN-ul și Sinele Superior că ”în acest moment aleg să cred că merit să coexist într-o uniune adevărată a flăcărilor gemene, în această viață” sau că ”sunt unită pentru totdeauna cu preaiubita mea flacără geamănă, pe toate planurile realității”. I
Sperăm și ne rugăm ca aceste lucruri să fie clare pentru voi, și să funcționeze ca o activare. Ele nu vin ca o învățătură, ci ca o reamintire din partea Sinelui Superior a cunoașterii pe care o purtați în ființa voastră; așadar, deschideți-vă și primiți această transmisiune ca un dar.

Sunteți cu toții atât de iubiți și de prețuiți în tărâmurile superioare ale conștiinței. Sunteți ființe create de Dumnezeu în cea mai splendidă lumină. Toate rugăciunile voastre au fost deja îndeplinite, iar singura voastră îndatorire este să vă aliniați vibrațional la aceste daruri.

Întotdeauna există o alegere. Iluminarea este o alegere. Alegeți să vă amintiți cine sunteți cu adevărat. Avatarul Christic multi-dimensional creat de Tatăl/Mama Dumnezeu.

În iubire și serviciu,

Jean și Tribul Lupul Alb

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s