Poarta Leului 8:8

lions-gate-888-2

Încă de la trezirea mea din 1994, am urmat calea spirituală către conexiunea mai profundă cu Sufletul și înțelegerea misterelor Universului. De-a lungul acestei căi am întâlnit momente demne de uimire și de blândețe plină de iubire, care îmi umpleau ființa, de la prezența angelică și sufletele ascensionate. Cu adevărat, nu suntem singuri!

De-a lungul anilor, pe măsură ce mintea mi se deschidea la tărâmurile superioare ale conștiinței, am conștientizat că sufletul meu comunica cu Înaltul Consiliu Siriusian pentru sfaturi și ghidare. Flacăra mea geamănă era unul dintre bătrânii din Consiliu, iar între el și sinele meu încarnat aici pe Pământ exista o punte de legătură. Aceste sesiuni mi-au apărut în minte ca o mare sală de ședințe, eu luând parte la masa rotundă a discuțiilor.

Siriusienii au fost implicați în popularea civilizației Zep Tepi din Egipt, anterioară dinastiilor. După distrugerea Atlantidei, ei au creat două refugii spirituale pentru ca sufletele ascensionate să populeze o rasă umană divină în Egipt și Avalon. Ei au creat Școli de Mistere sacre, pentru a releva inițiaților adevărata Lege a lui Unu. Au arătat apoi cum mintea multidimensională este cea care interconectează lumea fizică cu lumea metafizică a spiritelor. De asemenea, au creat inițieri în trepte, pentru ca omenirea să poată atinge cunoașterea superioară prin disciplină intelectuală, atenție și concentrare. Civilizația Zep Tepi a spart codul genetic, deținând cheile spectrului fizic, Fizica Luminii Superioare a anticilor.

Unii dintre Maeștrii Siriusieni au luat formă umană, pentru a asista la dezvoltarea rasei divine pe Pământ. Cunoscut în Biblie ca Enoh, egiptenilor ca Thoth, și grecilor ca Hermes, Preotul-Rege Atlantean a ajutat Școlile de Mistere ale Zep Tepi, și a construit Marea Piramidă din Giza pe locul Marilor Săli din Amenti. Thoth a păstrat aici Tăblițele de Smarald ale cunoașterii antice, pentru acei inițiați care ascensionau în Conștiința Christică. Avatarii Siriusieni care au adus Frecvența de Aur pe Gaia au fost Iisus și Maria Magdalena, care întruchipau frecvențele Divinului Masculin și ale Divinului Feminin ale Conștiinței Unității.

În prezent, steaua Sirius apare în fiecare dimineață la orizont, împreună cu Soarele. Poarta Leului 8:8 din fiecare an are loc luni, 8 august, și este ocazia din an când planeta noastră se aliniază cu steaua Sirius și cu Centrul Galactic, creând un armonios portal care unește materia și antimateria. Pe măsură ce împreună pășim în Poarta Stelară de număr 8 (infinit), primim Însemne Stelare care ne propulsează în tărâmurile superioare ale Ascensiunii – aceste însemne se descarcă în creierele și corpurile noastre, odată cu Fluxul de Lumină de pe Sirius și de pe Marele Soare Central. Aceste însemne sunt celulare, și vor determina modul în care ADN-ul se va aprinde cu planul sufletului.

În această perioadă, este deschisă o poartă stelară prin care curg Valuri intense de Lumină din Marele Soare Central, prin Soarele nostru, steaua Sirius, Punctul Grilei Pământului al Sfinxului și Marea Piramidă din Giza. Atunci când Soarele este în conjuncție cu steaua Sirius, creează o Poartă Stelară solară prin care curg Coduri Stelare solare pentru măiestrie și ascensiune, direct de pe Sirius. Ni se oferă accesul la o cunoaștere fără precedent, precum și la abilități pe care doar Sufletele Maestru le puteau utiliza în trecut.

Cifra 8 a Infinitului simbolizează uniunea, integrarea, prosperitatea și armonizarea polarității. Lumina Glactică de pe Marele Soare Central va scoate la lumină tot ceea ce a fost ascuns în umbră. Poate părea că lumea devine mai polarizată, dar de fapt, minunata infuzie de Lumină iluminează tot ceea ce a fost dintotdeauna acolo. În timpul activărilor Porții Leului, Lumina Ascensiunii curge în piramidele sacre, în temple și monumente istorice circulare, umplând Grila de Cristal globală cu inteligență divină.

Poarta Leului 8:8 deschide Portalul Infinitului, care ne propulsează dincolo de toate limitările trecute. Este simbolul extinderii dincolo de limitele normale. Este energie atomică spirtuală pură, o sursă de putere pură care curge pe Mama Geea. Veți fi inspirați să vă conectați la esența Sufletului și la propriul scop divin, permițându-vă astfel să pășiți în viața pe care sunteți destinați să o trăiți.

Vă aflați în proceul transfigurării celulelor fizice din carbon în receptori de lumină cristalină. Găsiți timp vara aceasta pentru a vă îmbrăca în câmpul vibrant al Naturii. Deschideți spațiul din jurul atomilor voștri, și umpleți-l cu lumină! Atunci când vă expandați și vă uniți în armonie cu Câmpul Ordinii în natură, atomii încep să se rearanjeze. Vă auto-corectați structura atomică din haos și dualitate, pentru a re-forma proporția de aur a ordinii.

În fiecare celulă a corpului vostru există o înregistrare a întregii istorii a Pământului. Toate trecuturile și viitorele posibile sunt codate în ADN în stare latentă, așteptând atenția voastră. Acordați-vă la genele voastre și la esența Sufletului vostru, pentru a descoperi Adevărul Ființei voastre. Astrologia acestei săptămâni ne oferă cadrul perfect pentru a cere elementelor focului, pământului, aerului și apei care trăisec în corpul nostru să ne reveleze planul destinului Sufletului nostru.

Peste puțin timp veți avea rara ocazie de a trece prin Poarta Leului 8:8. Rămâneți concentrați pe ascensiunea voastră.

Cu iubire, Meg Benedicte

Sursă articol

Sursă imagine

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s