Ascensiunea și transmutările fizice

1170899_581381021919352_1427086361_n

În timpul Ascensiunii, corpul va ști cum să se reorganizeze și ajusteze, întrucât acest proces este unul destul de normal. El a fost codificat în celulele corpului, și are loc în mod natural. Ceea ce învață oamenii să facă este să asiste acest proces interior cu factori exteriori: să fie conștienți de ce alimente consumă, de conexiunea lor cu pământul, și de direcția în care îi îndrumă corpul lor. Cu cât ești mai conștient de acest proces, cu atât poți asista mai mult ceea ce se petrece în mod natural, și care va continua în propriul ritm, în funcție de codificarea celulară a fiecărui individ.

Fiecare persoană este unică, și va fi mai acordată la anumite energii. Ar putea fi făcută următoarea analogie: cea a unui transmițător calibrat să recepționeze un anumit post de radio. Oamenii vor rezona cu diferite lungimi de undă, iar indiferent de ce lungimi de undă sunt calibrate la voi, acestea reprezintă căi pavate în conștiința voastră.

Odată ce ați început să vă transmutați, energiile acestor anume frecvențe din univers vor profita de aceste căi pentru a vă transmite din ce în ce mai multă energie. Schimbarea în percepție de la dimensiunea a 3-a la dimensiunea a 5-a aduce cu sine o rafinare emoțională, fizică și mentală, care deseori, ia forma instabilității și a traumei, în timpul procesului de transmutare. Acestea sunt adevărate teste care conțin lecții ce trebuie învățate în timpul Ascensiunii.

Corpul eteric funcționează ca un trasmițător și receptor al energiilor din jur. Acest lucru are loc prin intermediul anumitor centri energetici ai corpului, sau chakre. Fiecare chakră este asociată direct cu o glandă endocrină și plex nervos. Datorită legăturii apropiate cu chakrele, sistemul endocrin și cel nervos trec acum printr-o transmutare radicală. Intensificarea energiilor electrice necesită o recalibrare completă a sistemului nervos, în timp ce toate organele și glandele din corp sunt restructurate. Pe măsură ce oamenii manifestă un corp de lumină mai pronunțat, majoritatea acestor glande și organe nu vor mai fi necesare, iar în timp, se pot atrofia și dispărea. Pentru moment, este important să conștientizăm schimbările care se petrec în corp, și să suținem corpul fizic cât mai mult cu putință.

Cu cât mai multă lumină devine disponibilă, și intensitatea energiei electromagnetice din jurul vostru se intensifică. Aceasta înseamnă că în corp va avea loc o activitate neurologică mai rapidă, rezultând în impulsuri de o intensitate mai mare ale sistemului nervos central. Acesta va încerca imediat să disipeze acea energie, trimițând-o înapoi, prin coloana vertebrală. Dacă aceste impulsuri se descarcă prin căile din sistemul muscular, ele pot cauza încordare și dureri musculare. Dacă ele se descarcă prin vasele sanguine, atunci circulația sanguină poate fi îngrădită. În cazul în care se descarcă prin piele, este posibil să experimentați senzații neobișnuite (căldură, frig, mâncărimi, etc). Acesta vor fi experimentate de numeroși oameni, pe măsură ce transformările celulare au loc în corp. Este ca și cum „motorul” vostru ar fi reconstruit, iar indicatorul de temperatură înlocuit. Cu cât aduceți informație nouă în corp, cu atât reconstruiți diferite aspecte ale corpului fizic.

Multe sunt zdruncinate, iar ceea ce este învechit sau nefolositor este înlocuit cu informații și echipamente noi, care sunt aduse treptat în corp. Dacă ele se descarcă în organe și glande, este posibil să blocheze vechea funcționare a acestora.

Așadar, putem vedea importanța susținerii sistemului nervos în această perioadă în care încearcă să mențină o stare de homeostază, un anumit echilibru în corp. Un corp care trece printr-o modificare în conștiință va manifesta, cel mai probabil, simptome de sensibilitate, durere și traumă. Noi dureri vor apărea în diverse zone din corp, pentru ca apoi să dispară. Pot apărea dureri bruște de cap sau în zona ochilor, iar acestea sunt indicii ale ajustărilor energetice. Acestea vă vor acorda la diferite frecvențe, în timpul transformării celulare. Părțile creierului vostru care au fost latente încep să fie folosite acum. Acest lucru poate necesita o recalibrare a circuitului creierului, în timp ce anumite tipare ale creierului care nu mai sunt funcționale sunt reconfigurate. Pe măsură ce dezvoltați un mod de gândire și de a fi superior, veți experimenta energii mai creative, care vor crea nivele mai profunde de meditație.

La nivelul sinusurilor, vor avea loc schimbări majore, întrucât scopul lor principal este acela de a crea echilibru în corp. Aceste schimbări sunt cauzate de transformările celulare, care au perturbat echilibrul din corp. La rândul său, corpul răspunde la aceste schimbări prin reacții exagerate la elemente biologice exterioare, precum polenul. Simptome de răceală, sinuzită și nas înfundat, anumite dureri și senzații de toxicitate pot fi alte reacții la intensitatea în creștere a energiilor care se coboară. Atunci când au loc astfel de perturbări, corpul atinge un prag. El va trece apoi de acest prag, iar capacitatea de a susține mai multă lumină va crește. În aceste vremuri, este foarte important să bem mai multă apă și să facem mai multe băi, pentru a facilita aceste schimbări. Înotul este de asemenea folositor, întrucât apa este foarte relaxantă și utilă în echilibrarea energiilor.

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s