Actualizare – 27 august

1962661_10152083121384563_1083855966_n.jpg

Energii plasmatice extrem de înalte în corpurile noastre, precum și în exterior, care amplifică exponențial propriile distorsiuni, prin intermediul gândurilor. De asemenea, deschid inima foarte mult.

După o perioadă intensă de expansiune și umplere cu plasmă, trecem rapid la contracție, scoțând energia și orice altceva care produce disconfort afară din corp. Apoi trecem la curățări celulare, și luăm totul de la capăt.

Ultimele zile au culminat cu ziua de ieri, ajungând într-un punct în care totul s-a transmutat. Ieri am văzut o furtună imensă venind. Acest lucru înseamnă mereu energie haotică trezită, iar pământ eliberând. În câteva ore, tot ceea ce se adunase (ca un balon, gata să explodeze) dispăruse, pur și simplu… a fost nevoie doar de conștientizare totală a propriilor distorsiuni, așa că le-am putut curăța conștient, și apoi am dormit, permițându-i corpului meu să facă restul.

Când m-am trezit, accelerare, plasmă, acumulare, apoi comprimare. Iar apoi, facem totul din nou, însă mai repede și cu mai multă forță de fiecare dată. Așa că pregătiți-vă, iubiților, și observați-vă pe voi, emoțiile voastre, propriile percepții, judecăți, mentalități, credințe. În ultima vreme, am văzut cum ceilalți și-au tot proiectat ura (care este egală cu suferința), aruncând cu pietre în stânga și în dreapta.

Intensitatea va crește substanțial, în fiecare moment având loc noi activări galactice, profunde și sacre. Fiecare va trebui să fie pe deplin conștient, și să își onoreze sinele, pe măsură ce pătrundem în stadiul suprem. Iubirea se întoarce, puritatea se întoarce, sacralitatea profundă a tot se întoarce, însă ca pentru toate acestea să aibă loc, sunt necesare eliberări la nivel celular a tot ceea ce nu e iubire, puritate, sacralitate. Fiecare poate face asta conștient, prin prezență, compasiune, și înțelegere prin inimă-suflet.

Furia, resentimentele, vina și disperarea celor care încă nu înțeleg, care încă fac compromisuri și care încă nu și-au pus sufletul mai întâi de toate, toate acestea ies acum la suprafață la nivel de mase. Pe măsură ce realitățile fizice avansează spre un colaps iminent în masă, aspectul uman va izbucni din ce în ce mai mult, având nevoie de un punct focal pentru suferința nerezolvată. După eliberare, după somnul care integrează și curăță, după ce noile conștientizări au loc, totul se va transmuta.

Ca Lucrător de Lumină al Noului Pământ, aveți Forța, Înțelepciunea și Iubirea pentru a vă menține spațiul, pe deplin ancorați în corpul vostru, pe deplin conștienți; și mențineți cu ușurință acest spațiu, doar dacă nu vă contractați înapoi în propriul aspect uman limitat.

Fiți atenți și observați… mai multă iubire vine după ce toate celelalte sunt curățate. Confuzia și pierderea sunt spațiul prin care toate circulă, pentru ca o nouă claritate să izvorască din interior. Această plasmă polarizatoare își croiește drum prin fiecare particulă, oricât de mică, pe măsură ce au loc continuu alinieri gravitaționale.

Microcosmos/Macrocosmos… Raiul pe Pământ înseamnă a trece prin iad și a conștientiza că totul se afla în interiorul nostru.. pentru ca apoi să materializăm magic.

Vă iubesc! Țineți-vă bine și eliberați.

Lisa Transcendence Brown

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s