Linia temporală accelerată a fost aleasă

14067582_993843874071764_6311079180646913505_n

În utimele zile, am primit mesaje de la TLO (The Lighted Ones – Cei Iluminați) despre o linie temporală accelerată, de ascensiune, pentru luna septembrie. Este ciudat, deoarece în ultimele săptămâni am tot încercat să privesc în energetica lunii septembrie, pentru a-mi putea pregăti filmulețul despre actualizările energetice. Așa că, atunci când nu am putut vedea energiile din septembrie, am fost un pic șocat.

Apoi, în urmă cu câteva zile, am primit mesajul despre accelerare. Energiile sunt incredibile, iar detaliile au început să vină în ultima săptămână. Pentru aceia dintre voi care nu sunteți familiarizați cu munca mea, Cei Iluminați sunt un Consiliu Multidimensional, format din câteva sute de ființe, iar Sinele meu Superior, Amar, îmi vorbește în numele lor. Îi numesc ghizii mei, însă ei sunt mai degrabă ca un consiliu de sfătuitori, din care fac și eu parte.

Acesta este mesajul primit:

Vă aflați într-un coridor de pregătire. Colectivul a ales o linie temporală accelerată, iar totul a fost transmutat. Întotdeauna sunt disponibile pentru voi multiple linii temporale. Pentru luna septembrie, existau multiple astfel de linii temporale după care să se desfășoare restul anului. Avea să fie oricum un punct de cotitură extrem de important în procesul ascensiunii, singura problema era cât de repede avea să se întâmple.

Poarta Leului de anul acesta a fost un teren de pregătire, ca să spunem așa. Aceia dintre noi care avem sarcina de a monitoriza starea umanității, pentru a ne asigura că acest proces se desfășoară în modul cel mai plin de compasiune cu putință, am așteptat să vedem cum va reacționa planeta voastră la energii, precum și efectul pe care acestea îl vor avea asupra a Tot ceea ce Este. Aspectele astrologice de la ora actuală susțin și ele expansiunea și creșterea rapidă. Cele două linii temporale cele mai probabile pentru această perioadă erau ambele de ascensiune continuă. Însă, una dintre ele era mai intermediară, iar cealaltă mai avansată.

Sunteți pregătiți pentru, și ați ales linia temporală avansată. Surprinzător, aceasta nu era linia temporală cu probabilitatea cea mai ridicată. Am fost plăcut surprinși de cât de rapizi și hotărâți ați fost, la nivel de colectiv, pentru a integra aceste energii. Poate vă întrebați cine anume a ales calea accelerată? Voi ați făcut-o. Alegerile făcute prin experiența umană, precum și cele ale Sinelor Superioare și Echipelor de Lumină au dus la înaintarea pe această cale.

Aceia dintre noi care lucrăm în spatele scenei ne-am mișcat repede pentru a ne pregăti pentru scenariile liniei temporale avansate care deja sunt în desfășurare. Spre disperarea lor, celor întunecați li s-a diminuat foarte mult puterea. Aceia dintre voi care aveți sarcina de a fi ghizi și deschizători de drumuri, pe care îi considerăm a fi Primul Și Al Doilea Val, v-ați expansionat rapid și ne-ați întrecut așteptările. Cel De-al Treilea Val, care va culmina în septembrie, este deja simțit și recepționat de mulți dintre voi. Acest Val este în mare parte motivul accelerării. Efectul lui va fi extraordinar, și va trezi Cel De-al Treilea Val al celor care au ales Calea Ascensiunii.

Luna septembrie, precum și restul anului, vor aduce creșteri rapide și intense în toate domeniile. Acestea vor fi relative locului în care vă aflați. Întotdeauna se iau măsuri pentru ca să nu fiți împinși peste limita a cât puteți duce. Însă, veți fi ca un atlet care s-a decis să facă o pregătire fizică mult mai intensă, depășindu-și limitele și punându-și la încercare capacitățile. Mergând dincolo de ceea ce mintea și corpul credeau a fi posibil, va descoperi noi limite și nivele de anduranță.

În al doilea rând, în următoarea săptămână, multora dintre voi vă fi dificil să vă conectați la ghizii, Sinele Superioare sau Echipele de Lumină. De asemenea, sunt posibile transmutări și simptome fizice, însă nu sunt motiv de îngrijorare, întrucât sunt temporare. Dacă sunt necesare, căutați îngrijiri medicale. Transmutarea rapidă a acestei linii temporale a accelerat totul, inclusiv actualizările frecvențelor și descărcările de energii. Este asemenea computerului care își înnoiește soft-ul: are nevoie de timp pentru a descărca, actualiza informația, și pentru a porni din nou. Onorați mereu nevoile sinelor fizice, energetice, mentale și spirituale. Verificați mereu ce anume au nevoie aceste cinci aspecte pentru a fi sănătoase și în armonie. De asemenea, ori de câte ori nu știți ce să faceți, sau vă simțiți prinși”, verificați mereu ce anume vă blochează. La sfârșitul lunii august, mulți veți experimenta transmutări rapide în conștiință, în conectivitate, și în abilitățile și în experiența voastră a ceea ce percepeți. Va fi o actualizare bruscă, rapidă, care vă va lua pe mulți prin surprindere.

În al treilea rând, este posibil ca planurile să vi se schimbe brusc. Ce plănuiserăți să faceți în luna următoare se va întâmpla fie mai devreme, sau nu se va mai întâmpla deloc, nemaifiind o opțiune viabilă. Este posibil să experimentați modificări în relații, locuințe, locuri de muncă, locații geografice, etc, care să necesite atenția voastră. Totul este plănuit mereu din starea voastră energetică curentă. Atunci când are loc un salt în spațiul/timpul curent, ca o consecință, tot ceea ce urma se modifică de asemenea rapid. Așadar, de multe ori, ceea ce avea o potențialitate extrem de ridicată de manifestare devine deodată nul. Cea mai bună ghidare pentru săptămâna următoare este: lăsați-vă conduși!

În ultimul rând, am dori să vă sfătuim să intrați în meditație și să vă conectați cu Sinele Superioare și cu Echipele de Lumină, și să cereți ca orice descărcări sau integări care nu s-au încheiat să fie pe deplin procesate. Valurile energetice care au venit pe planeta voastră și în structurile voastre începând cu luna septembrie a anului trecut sunt printre cele mai înalte energii accesate vreodată de oameni. Deseori, Sinele Superioare și Echipele de Lumină iau decizia de a amâna anumite actualizări, pentru a vă oferi timp de odihnă înainte de următoarea integrare. Ceea ce trebuie să înțelegeți este că acum există foarte puțin timp de odihnă, poate chiar deloc, între energiile care sosesc acum și care vor continua până în 2017. Nu este cazul să vă alarmați, este o creștere fantastică, iar mulți ați depășit cu mult vechile proiecții despre ceea ce puteați duce”, și sunteți pregătiți pentru ce urmează.

În lunile următoare, multe suflete vor părăsi planeta, în acord cu alegerile lor și cu Voia Divină. Nimănui nu i se întâmplă” vreodată ceva care să fie în afara alegerii lor suverane. Multe suflete au ales să se încarneze pentru a susține spațiul până când actuala linie temporală va începe să se desfășoare, permițând ca energiile lor să susțină colectivul. Alte suflete știau că vor avea de făcut o alegere: dacă vor ascensiona acum sau nu, și și-au rezervat opțiunea de a alege odată ce această linie temporală se instala. Iar alții au știut că nu vor face călătoria ascensiunii în această viață, și au ales să părăsească planul fizic înainte de această trecere. Toate aceste alegeri sunt aliniate la deciziile pe care sufletul le-a luat înainte de a începe capitolul acestei experiențe fizice.

Mai presus de toate, nu hrăniți fricile. La ora actuală, majoritatea oamenilor de pe planetă nu sunt conștienți de ceea ce se întâmplă. Ei văd haosul și colpasul din jur, și le este frică, căutând în continuare ghidare de la sursele principale de informare, deoarece cred că ele sunt sincere și integre, și că le vor binele. Vă cerem să aveți compasiune pentru ei. Vă reamintim că a-i judeca sau eticheta drept mai puțin buni decât cei care se trezesc nu servește la nimic. Dacă încă nu ați înțeles conceptul de bază că suntem împreună în asta, colectivul fiind un corp din care facem parte cu toții, atunci trebuie să revizitați învățăturile de bază ale acceptării și Unității.

Nu există suflet în întreaga Creație care să nu servească unui scop de a merge către binele cel mai înalt al tuturor, în actuala încarnare. Nu aveți cum să știți ce a ales un suflet ca experiență în acest moment, pentru propria creștere și evoluție. Treaba voastră nu este să-i judecați sau excludeți pe alții, pe baza iluziei separării. Dați-le spațiu pentru a avea propriile experiențe, așa cum și voi vă doriți spațiu pentru ale voastre. Nu trebuie să participați la versiunea lor asupra realiății, însă țineți minte că și ei sunt la fel de suverani ca și voi.

Va fi un sfârșit de 2016 extrem de interesant, care va aduce experiențe incredibile pentru toți.

Pace și iubire. Bucurați-vă!

Cei Iluminați via Andrew Martin

Sursă

Traducere: Dayanara

Nota traducătorului: Acest articol nu a fost tradus în totalitate, ci am ales ce am considerat a fi cel mai important. Cei care doresc să îl citească în întregime, sunt invitați să acceseze linkul de mai sus.

Image may contain: outdoor
Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s