Povestea Tarei și a lui Mu

earth_grid_ley_lines.jpg

Bun venit tuturor! Eu sunt Judy Satori și astăzi vă voi spune povestea Tarei, numele Pământului înainte de căderea sa în conștiință, precum și a oamenilor din Mu. Mu este un alt nume pentru Lemuria, o civilizație antică fondată de către Pleiadieni în regiunea Pacificului. Înainte de a începe, aș vrea să închideți ochii, și să vă dați voie să deveniți parte din poveste, căci povestea este parte din voi.

La început a fost Cuvântul, și Cuvântul era Lumină. Acest Cuvânt, această Lumină, această energie catalitică, atotcuprinzătoare, a fost Sursa întregii Creații. Informația pe care v-o aduc azi vine de la Consiliul Noii Creații, ceea ce oamenii de știință numesc grupul local de galaxii: 22 de galaxii, conectate în formă de diamant. Pivotală acestora este galaxia pe care noi o cunoaștem sub numele de Calea Lactee, galaxia noastră. Vorbim aici de miliarde sau trilioane de stele și planete, care, individual, în propria galaxie, au propria Forță a Creației. Noi numim această Forță Centrul Galactic. Această Forță Centrală și de control, care este aplicabilă atât galaxiei Calea Lactee, cât și grupării extinse de 22 de galaxii dispuse sub formă de diamant, exercită o forță magnetică, ca o împingere spre exterior, precum și o atragere magnetică spre interior.

Centrul Galactic controlează ritmul și mișcarea tuturor planetelor și stelelor, și este și o Sursă de Energie Creatoare pentru toate planetele, stelelele, galaxiile. Toate planetele și stelele din Calea Lactee se mișcă continuu într-un arc de precesiune, în jurul Stelei Centrale de Forță Magnetică pe care o numim Centrul Galactic. Acest arc de precesiune necesită 25,920 de ani pentru a fi complet, aproape 26,000 de ani. Este o revoluție de 360 de grade, pe care îl numim Marele An al Precesiunii (lat. Annus Magnus). Pentru galaxie, este un ciclu de viață, întrucât toate plenetele și stelele din galaxie sunt energii vii, forme vii ale expresiei creatoare, chiar dacă noi nu le putem auzi glasul. Sunt forme vii ale Creației lui Dumnezeu.

Fiecare ciclu de 26,000 de ani este ca o viață nouă pentru Calea Lactee și pentru toate galaxiile din această grupare în formă de diamant. Universul este întotdeaună precis și în ordine. Și noi, ca ființe umane, avem un ciclu de viață, de la naștere la moarte, și apoi renaștere. Și așa cum Marele An al Precesiunii începe din nou și din nou, așa începe și al nostru, ca ființe spirituale trăind o expresie fizică. Galaxia Calea Lactee se află la începutul unui nou ciclu de Mare An; este începutul unei noi etape de evoluție pentru galaxie, iar toate planetele, stelele, sistemele solare din galaxie vor fi afectate și ele. Însă Pământul, această planetă aparent inisgnifiantă aflată la exteriorul galaxiei, este extrem de importantă pentru ceea ce este plănuit de către Consiliul Stelar al Creației pentru galaxia Calea Lactee și pentru colectivul de 22 de galaxii dispuse sub formă de diamant.

Poate ați auzit povestea Mamei Pământ, care odinioară se numea Tara, o planetă de dimensiunea a 5-a, care a existat în urmă cu aproximativ 350,000 de ani. Fiecare Mare An al Precesiunii reprezintă un anotimp în ciclul nesfârșit al vieții galaxiei. Calea Lactee pătrunde acum într-un nou anotimp de primăvară: energie nouă, viață nouă, o înflorire pentru întreaga viață din această galaxie. Este o îmbunătățire evoluționară, un nou început evoluționar pentru această galaxie, mai ales pentru că are legătură cu Pământul.

În urmă cu 100,000 de ani, când Pleiadienii și Siriusienii au colonizat Pământul, au fondat civilizația Atlantidei și pe cea a lui Mu. Acea perioadă a fost aidoma primăverii, începutul a 4 mari cicluri, fiecare a câte 26,000 de ani, aproximativ 100,000 de ani. Ei au adus pe Pământ înaltele lor învățături din stele, precum și decizia și motivația lor de a ridica steaua căzută numită Tara, care devenise Pământul.

Apoi, în urmă cu aproximativ 75,000 de ani a venit vara, care a marcat înflorirea acestor civilizații construite pe o filosofie a păcii, iubirii și unității. Și în urmă cu 50,000 de ani, până acum 20,000 de ani a urmat toamna, sau căderea: adunarea recoltei, dar și degenerarea sau declinul și căderea în conștiință a oamenilor de pe Pământ. O îndepărtare de la filosofia păcii, iubirii, unității, co-creerii, care reprezenta moștenirea fondatorilor Pleiadieni. În cele din urmă, a urmat ultimul Mare An, ciclul de 26,000 de ani care a reprezentat iarna. Însă fiecare astfel de ciclu are propriile anotimpuri de primăvară, vară, toamnă și iarnă. Iarna este o perioadă de întuneric, de îngrijire și de reamintire a primăverii care va urma. Conștiința, abilitățile și înțelegerea oamenilor de pe Pământ au început să se diminueze, ei nemaifiind la fel de conectați cu Stelele-Părinte de Acasă. În plus, portalurile din acele stele și hrănirea și activarea oamenilor de către energia înalt dimensională a început să fie întreruptă.

La venirea voastră în corpul fizic aveți linii alimentatoare de lumină, numite lumini axiotonale. Ele sunt linii alimentatoare de lumină care pătrund în corp și în sistemele energetice din corp prin punctele de acupunctură din întreg corpul. În ultimii 26,000 de ani ai căderii și uitării, aceste puncte au fost deconectate de la hrana informațională și energetică, de la capacitatea de evoluție superioară. Legătura a fost întreruptă, astfel încât omenirea să nu folosească greșit energia care era codificată în ei sau capacitatea lor de a atrage energie în corpul fizic. A fost, așadar, un declin treptat și general al capacității oamenilor de a se conecta la capacitățile și abilitățile lor spirituale, sinonimă cu anotimpul iernii al ultimului ciclu de 26,000 de ani. Iar primăvara care va urma este, de fapt, vremea pe care o trăim acum pe Pământ.

Străvechea civilizație egipteană fondată în ținutul lui Khem, de către supraviețuitorii cataclismului care a distrus Atlantida, a înțeles prea bine aceste cicluri sau anotimpuri ale vieții. Este important să realizăm că iarna trebuia să urmeze verii și toamnei, întrucât acesta este tiparul perfect întreaga viață creată, și există independent de Creația-Părinte. În perioada de iarnă a ultimului ciclu de 26,000 de ani, Atlantida a dispărut sub ape, iar Mu sau Lemuria dispăruse mult mai devreme, însă totul în acord cu planul divin, perfect orchestrat, pentru această galaxie. Trebuia să se întâmple astfel. Oamenii din Mu nu au fost la fel de corupți de energiile puterii și controlului precum cei din Atlantida. Înalții Învățători și Preoți din Mu au înțeles ciclurile vieții din galaxie, precum și diamantul multigalactic, și știau că în această perioadă de iarnă, învățăturile sacre care fuseseră aduse în ultima primăvară trebuiau păzite și îngrijite.

Este posibil ca unii dintre voi să vă aduceți aminte de vieți de pe Mu, când erați responsabili cu întreruperea Luminii, rolul vostru fiind de păzire și protecție a cunoașterii. Poate ați crezut că încercați să mențineți lumina conștiinței înalte pe Pământ, dar de fapt, valul schimbării nu putea fi oprit, la fel cum nu putem opri venirea iernii, după toamnă.

În viața mea ca Judy, am avut multe experiențe care m-au ajutat să înțeleg imaginea de ansamblu despre care vă vorbesc acum. Acum 15 ani, am fost rugată de Spirit să merg în Bali. Atunci când Mu s-a scufundat, oamenii s-au împrăștiat prin diverse zone ale Pacificului, iar Bali este unul dintre locurile în care au fost duse aceste învățături. Așa că am mers în Bali, și am locuit într-o casă mică în mijlocul câmpurilor de orez, timp de aproape 6 săptămâni. Spiritul mi-a spus să studiez zilnic cu el de la 10:00 până la 15:00, pentru ca apoi să fiu liberă să explorez. Așa că în fiecare zi stăteam la mica masă cu vedere spre câmpurile de orez, cu vântul bătându-mi în față, și întrebam Spiritul ce trebuia să știu în acea zi. A început să mă învețe despre ADN, despre ce se întâmplase cu ființa umană și despre motivul pentru care ființa umană fusese creată. Multe mi s-au întâmplat în Bali. Într-o zi, mergeam pe stradă și am trecut pe lângă un magazin cu tablouri al unui bărbat pe nume Agon, cu care mă împrietenisem. El a ieșit în fugă și mi-a spus că pictase un tablou pentru mine. Era o femeie din Polinezia, îmbrăcată într-o rochie albă, diafană, și pe când priveam tabloul, inima mi-a tresărit, căci în acea zi, îmi tot veniseră în minte cuvintele „Eu sunt Estiara, Preoteasă a lui On.” Mi-am dat seama că, într-o viață trecută, eu fuseseam ea, și ea fusese eu. Am simțit că trebuie să aduc tabloul înapoi cu mine în Noua Zeelandă, însă toate informațiile pe care le primisem în ultimele 6 săptămâni au început să mi se pară ireale, și m-am întrebat dacă nu cumva le inventam. Cu o zi înainte de plecare, i-am spus lui Agon că voi cumpăram altceva în locul tabloului, dar el a insistat să iau tabloul. Am ieșit pe verandă ca să mă gândesc, și am auzit o voce care îmi spunea că tabloul era pentru mine. Așa că l-am luat cu mine, și îl am și astăzi.

La întoarcerea în Noua Zeelandă, am adunat un grup de persoane care participaseră la cursurile mele, pentru a testa noile informații primite. Am mers cu toții în peninsula Corromandel, la centrul unui prieten. Am stat acolo 4 zile, pentru a vedea ce urma să se întâmple. În primele 2 zile, Spiritul ne-a învățat despre ADN, iar în a 3-a zi, una dintre femei a suflat într-o scoică care se afla pe șemineu, iar toți cei 12 prezenți am văzut o viață trecută în care ne aflam în același loc, însă cu mult timp în urmă, când era parte din Mu. Noua Zeelandă se numea înainte Ontara, „on” însemnând „locul luminii”, iar Tara fiind numele Pământului de dimensiunea a 5-a. Așa că acest loc de învățături înalte avea o energie extrem de importantă, și când a venit vremea, ființele care trebuiau să întrerupă lumina au venit aici pentru a distruge templul. Iar femeia care eram eu în trecut, Estiara, venise din Egipt pentru a ajuta le întreruperea luminii într-un mod controlat, pentru a proteja cunoașterea.

Când cei corupți au venit să dărâme templul, cu toții și-au amintit că au vrut să rămână ca să lupte, însă Preoteasa Estiara le-a spus că trebuiau să ducă cunoașterea la loc sigur. Ei credeau că vor duce suluri de papirus, informație scrisă, însă ceea ce s-a întâmplat a fost că Estiara a codificat cunoașterea în ADN-ul lor, pentru ca ei, și voi toți, să păstrați în ADN-ul vostru amintiri, abilități și informații care au fost create pentru a fi păstrate în Akasha Sufletului, până la venirea acestei noi primăveri. În condiția noastră ca oameni, adeseori vedem doar o mică parte dintr-o imagine mult mai amplă. Este destul de dificil să trăiești ca suflet care se exprimă într-un corp fizic, căci există atât de multe cereri și așteptări. Însă, noi suntem una cu Sufletul nostru, iar Sufletul suntem noi. Întotdeauna. Așa că toți cei 12 ne-am amintit partea noastră de poveste, iar toți cei care părăsiseră templul fuseseră omorâți. Însă cunoașterea nu fusese pierdută, ci codificată în interior, pentru a fi recuperată la vremea potrivită.

Cu toții ne-am îndeplinit roulurile cât am putut de bine, închizând portalurile către stele, punând adevărata cunoaștere a Pământului la păstrat, care era moștenirea de la Tara, fiind într-o perioadă de hibernare și de păzire. Gardieni umani ai cunoașterii, poveștii și moștenirii s-au încarnat continuu pe Pământ, în corpuri fizice, însă ei își au originea în stele. Ei trăiesc vieți normale. Ei sunteți voi. Și cu toții suntem parte a unui scop mult mai înalt. Acum începe un nou ciclu de primăvară de 26,000 de ani, o vreme a înfloririi. Din decembrie 2012, am avut 3 ani de consolidare și de pregătire, pe măsură ce Pământul a vibrat tot mai repede, asemănător modului în care o făcea în calitate de Tara. Ghizii îmi spun că este o vibrație în creștere, și o creștere a descărcărilor informaționale care vin pe Pământ și în noi, din Centrul Galactic, Forța Creatoare, Energia-Dumnezeu din această galaxie.

Anticii egipteni, această civilizație fondată de vechii Atlanți, au înțeles ciclurile Creației, anotimpurile, și legătura lor cu elementele, cu alchimia elementelor. Apa, focul, pământul, aerul. Pentru vechii egipteni, apa era Manu, vidul, locul tuturor posibilităților. Focul, numit de egipteni Arkut, este făclia, catalizatorul, generatorul de viață. Pământul, numit de ei Rusthal, este fundația făcliei dătătoare de viață. Aerul, Ament, simblozează zborul. Așa că 2013, 2014 și 2015 au fost ca apa, focul și pământul, iar 2016 este precum aerul, ridicându-se către nou. De aceea vă vorbesc astăzi. A venit vremea să ne ridicăm, și vremea ca planul divin să se desfășoare. Noi energii-cuvinte ale Creației vor fi rostite, pentru a declanșa și îmbunătăți ADN-ul uman. Până acum, doar ne-am pregătit. Și acum a venit vremea să începem. Ne aflăm la începutul unui al 4-lea ciclu de 100,000 de ani, împărțite în cicluri de aproximativ 26,000 de ani. În urmă cu 350,000 de ani, înainte de începerea acestor cicluri de 100,000 de ani, Tara era în dimensiunea a 5-a. Însă așa cum corpurile noastre fizice sunt afectate de gânduri și de vibrații, așa a fost și în cazul Tarei. Suntem conectați la un nivel foarte profund cu Pământul, iar Mama Pământ și vibrația sa ne hrănesc și ne ridică. La rândul său, vibrația noastră afectează Pământul. Aceasta este conștiința noastră, cum gândim, cum simțim, cum funcționăm în lume, întreaga noastră energie.

Deci, când Tara era de dimensiunea a 5-a, forțe ale distrugerii au coborât. Am putea numi aceste forțe îngeri căzuți, sau Annunaki, forțe extraterestre care nu erau aliniate cu forțele creatoare pline de iubire și de pace ale acestei galaxii. Ei și-au adus conștiința pe Tara, iar Tara nu a putut rezista, fiind la rândul ei o entitate vie. Conștiința oamenilor a scăzut vibrația pură a Tarei, lumina sa pură, iar ea a coborât în vibrație și conștiință, și a devenit Pământul de dimensiunea a 3-a. Tara este și numele Zeiței Tara din budism: Tara cea Verde, Tara cea Albă, Tara cea Aurie. Toate sunt emanații ale energiei-mamă. Tara este Mama Pământ, iar Zeița Tara ne amintește că suntem ai Pământului, și că, pe măsură ce ne conectăm la puritatea și la esența Tarei cea Verde Vindecătoare, Tarei cea Albă Înțelepte, noi, prin propria conștiință și vibrație, vom ajuta Pământul să meargă mai departe. Căci Pământul va fi hrănit de energia noastră, întocmai cum și noi suntem hrăniți de energia sa. De fiecare dată când ne aflăm în natură, Zeița Tara și Pământul Tara ne hrănesc pe noi.

Odată cu căderea în conștiință a Tarei, a fost foarte ușor pentru ființele de vibrație joasă care doreau să vină pe Pământ, să colonizeze Pământul, până când Consiliul Galactic și Ierarhia Spirituală, Elohimii, Dumnezeii-Creatori ai acestei galaxii, au hotărât să facă ceva pentru a salva Pământul, aducând aici o specie cu un cod ADN foarte avansat, care va putea fi activat la momentul potrivit, când Pământul va fi gata de ascensiune. Ei au numit această specie Human (Om), Hu însemnând „al lui Dumnezeu”. Ființele umane au fost create cu 12 catene de ADN, un cod ADN cu un potențial optim, permițând accesul la energia programatoare a înaltei conștiințe a tuturor celor 12 dimensiuni ale Realității din această galaxie, în care viața umană poate exista. Ființele umane au fost create cu o capacitate avansată de programare, prin intermediul glandei pineale, asemeni unui microrcip cristalin de energie localizat în creier, care să primească și să transmită.
De asemenea, ființele umane au primit capacitatea de a simți și exprima iubirea și compasiunea, emoții puternice, precum și capacitatea de a comunica bine. Multe ființe din Națiunile Stelare din aceste 12 dimensiuni ale Realității, în care conștiința poate exista în plan fizic, s-au oferit voluntare pentru a renunța la corpurile stelare și a se naște pe Pământ. Voi toți ați făcut asta. Noi toți care ascultăm azi aceste cuvinte am făcut asta. Am hotărât să renunțăm la sinele noastre fizice din alte sisteme stelare și să ne încarnăm pe Pământ, începând un ciclu de vieți ca ființe umane, și luând în Akasha Sufletelor noastre, în ADN-ul nostru, ADN-ul uman. Ați venit pentru ca lumina voastră, conștiința voastră superioară și credințele voastre și înțelepciunea din multiple vieți în iubire, pace și unitate, să contribuie la creșterea în vibrație a Pământului. Acum vă puteți aminti adevărul despre locul din care veniți, precum și motivul pentru care vă aflați aici. La fel cum gândurile și conștiința noastră afectează Pământul, fiecare ființă care poartă iubire în inima sa afectează totul, planul divin al lui Dumnezeu.

Suntem aici și suntem pregătiți. Rolul meu este să lucrez împreună cu Consiliul Galactic și cu Consiliul Multigalactic al grupării galactice în formă de diamant, pentru a ne duce pe toți mai departe. Cu toții avem un rol de îndeplinit, iar ceea ce trebuie să ne amintim este că sufletul nostru știe care este acest rol. Sufletul știe de ce ne aflăm aici, și vă veți aminti ce ați venit să faceți în această viață. Eu sunt un conductor de energie, un conductor între Tărâmurile Înalte și Pământ, căci energia nu poate veni fără un corp care să o coboare și un glas care să o rostească. Parte din rolul meu este să declanșez amintirile care zac în voi, și înțelepciunea și abilitățile unice pe care le purtați în ADN-ul/sufletul vostru. Și așa cum am ajutat la închiderea cunoașterii pe vremea lui Mu, ca Preoteasa Estiara, tot așa am acum responsabilitatea de a o deschide. Cu toții ne aflăm aici pentru a aduce iubirea, pacea, unitatea și lumina Creației Conștiente. Ne aflăm aici pentru a crea un șablon galactic și un țablon multigalactic pentru această nouă primăvară.

Sunt înconjurată de frumoase Ființe de Lumină, care reprezintă fiecare galaxie din acest diamant local. Ei spun că se află aici pentru a începe procesul. Energiile-cuvinte care vor fi rostite vor crea schimbări în câmpurile energetice, în memoria sufletului. Este asemenea unui catalizator pentru expansiunea sufletului, pentru a vă ajuta să luați sinele personalității voastre, și să îl extindeți mai mult în lumina și înțelegerea sufletului vostru. Așa cum spuneam mai devreme, este dificil să fim oameni, cu toate nevoile și grijile noastre. Deci, pentru a activa cu adevărat această energie, trebuie să ieșim puțin din noi înșine. Va fi o expaniune ușoară și blândă. Va fi permanentă, dar nu vă va deranja.

Pământul se întoarce în frumusețea și vibrația Tarei, iar voi, copiii lui Mu, vă amintiți de ce ați venit aici, și de ce vă aflați acum aici. Stăm împreună în Lumina lui Dumnezeu, în Lumina a Tot și a Unul, și ne unim energia în iubire, pace și bucurie, într-o Creație Nouă, pentru a crea o nouă cale de a merge înainte, pentru Pământ și pentru oamenii de pe Pământ.

Iubire și binecuvântări tuturor! Amin!

Nota traducătorului: Transmisia de lumină începe la 36:52
Pentru mai multe informații, puteți găsi cartea lui Judy Satori,
Sunshine before The Dawn („Lumina Soarelui înainte de ivirea zorilor”)

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s