Magdalena și Înaltele Mistere ale Inițierii

Maria Magdalena este, poate, cea mai discutată femeie, ea fiind considerată atât sfântă, cât și păcătoasă. Motivul mai profund pentru fascinația continuă asupra Magdalenei este că ea rezumă în atât de multe moduri tot ceea ce femeile, ca și colectiv, au experimentat în Atlantida, precum și ca urmare a Atlantidei. Ea reprezintă ceea ce a fost suprimat și respins, precum și ceea ce a fost reînviat și adus în Lumina pe care o merită.

Într-o anumită măsură, ea este Misterul care cuprinde întreaga viață; mai mult decât ne putem noi da seama, ea reprezintă faptul că odată cu căderea, au venit judecata, etichetarea și persecutarea a ceea ce nu era înțeles, întrucât cei de vibrație joasă nu pot înțelege căile și chemările înalte din viață.

Pentru mine, ea a fost un catalizator care a adus trezirea mea interioară la energiile Zeiței, și la înțelesul superior al anumitor lucruri ascunse, asupra cărora ea, împreună cu Isis, au devenit lumini călăuzitoare în călătoria mea. Nu m-am putut niciodată relaționa la Maica Maria atât de mult cum am putut-o face cu aceste două femei remarcabile, și am fost nespus de încântată să le întâlnesc împreună, găsind totodată și confirmare, în cartea lui Tom Kenyon: Manuscrisul Magdalenei. Așa cum afirmă însuși Tom, aceasta nu este o carte pentru cei care caută rezolvări rapide, sau care nu vor să pătrundă adânc în mistere, vrând doar să își satisfacă curiozitatea. A fost ca și cum, într-un final, propriile inițieri și propria cale, precum și tot ceea ce aflasem din reamintiri și din planurile interioare, a fost nu doar confirmat, ci am fost ajutată să am mai multă încredere în ghidarea interioară, și să mă încred în ceea ce mi se întâmpla, în moduri în care nu aș fi putut să o fac înainte.

Tot ceea ce pot spune este că întotdeauna au existat femei ca mine, care s-au încarnat și au ales conștient căile cele mai înalte ale purității absolute. A fost o alegere a sufletului, una pe care un neinițiat nu ar putea să o înțeleagă. Este o cale care te va purta adânc în inima Misterelor, în moduri pe care o persoană normală nu poate să le priceapă. Școlile mele de Mistere nu au fost terestre, însă au fost la fel de reale ca tot ceea ce e perceput și considerat ca real de către oameni. Sunt multe dimensiuni și forme de viață care există simultan, chiar și în planurile terestre, fără a menționa aici cosmosul.

Pe măsură ce fiecare inițiere mă purta și mai adânc în Misterul Feminin și al Zeiței, am început să am o înțelegere interioară că viața pe această planetă este doar o iluzie, și că adevărul sufletului va duce mereu la experimentarea vieții pe multe nivele. Însă, mulți oameni nu vor înțelege niciodată acest lucru, ei căutându-și salvarea și fericirea numai în lumea materială. Dar lumea materială este doar o mică parte din tabloul interconectat al vieții din cadrul întregului cosmic.

Deseori sunt întrebată despre sexul sacru și despre riturile sexuale sacre, și am fost inițiată în misterele superioare ale acestora, însă nu în moduri pe care majoritatea oamenilor le-ar putea înțelege. Atât de mulți oameni se limitează numai la partea fizică, când de fapt, energia sexuală transcende cu mult fizicul, și este o sursă de energie în sine. Ea poate fi folosită în mod animalic (deși animalele nu fac abuz, așa cum fac oamenii), sau în moduri creative superioare, care transcend timpul și spațiul.

Un neinițiat va privi la performanța sexuală, la tehnici, adrenalină, vor deveni poate chiar dependenți de sex, lucru ce îi va face și mai prinși în densitatea lumii din dimensiunea a 3-a. Motivul pentru aceasta este factorul „eu vreau”, care nu este satisfăcut niciodată, și care va privi mereu peste gard, căutând noi moduri de exploatare a energiei. Acest lucru a stat la baza căderii oamenirii.

Cei mai profunzi vor pătrunde Misterul, iar cei mai conștienți vor deveni Forța. Orice forță, ca energie, este asemeni unei săbii cu două tăișuri: este neutră în sine, dar poate fi folosită în scopuri de bază, sau în cele mai înalte scopuri posibile. Scopurile de bază vor aduce întotdeauna durere, pe când cele superioare deschid portalurile celei mai înlate stări ale ființe transcendente.

În Anticele Școli de Mistere, existau multiple ranguri de inițiați, iar numai cei care trecuseră de cele mai severe teste de rezistență interioară, fidelitate, caracter și căutare a purității, puteau deveni Înalți Preoți și Înalt Preotese. Majoritatea nici măcar nu ajungeau la prima inițiere în preoțime, întrucât nu puteau trece de natura lor de bază, de sinele inferior, pentru a păși în Sinele Superior.

Sinele Superior este întotdeauna conectat la Inima și Mintea Divină. Iar acestea sunt împuternicite în mod egal, mintea neconducând inima. Inima este, într-adevăr, centrul întregii existențe, ea fiind cea care aduce echilibru minții, și nu invers. Atunci când ceva este simțit cu inima, aduce intuiție, adevăr, autenticitate. Putem avea toată cunoașterea din lume, însă la ce bun, dacă nu folosim inima-suflet? Putem accede stările superioare de conștiință și cele co-creatoare, doar dacă inima și mintea sunt împuternicite în mod egal și echilibrat.

La fel este și cu riturile sexuale sacre, căci aici sufletul se conectează în milioane de moduri la expresia iubirii pe care o deține în sine, la nivel cosmic. Nu este ceva ce mulți înțeleg sau vor să experimenteze, căci îi sperie pătrunderea în interiorul ființei lor și oprirea pălăvrăgelii necontenite a minții. Așa că aleg să rămână prinși în sinele lor de bază, și joacă jocurile manipulării, controlului, folosindu-și emoțiile de bază, precum gelozia, înjosirea, etc. pentru a-l face pe celălalt să le îndeplinească dorințele.

Căile superioare ale inițierilor vă vor duce întotdeauna înapoi la sufletul vostru, și la ființa voastră interioară. A-ți nega sufletul, inima, înseamnă a-ți nega jumătate din existență. Dacă intențiile îți sunt adevărate, atunci va trebui să fii dispus să pui în aplicare ceea ce predici, să mergi de unul singur dacă va fi nevoie, căci majoritatea nu îți vor înțelege calea, ei nefiind capabili să se acordeze la căile superioare ale vieții.

Ceea ce nu înțeleg, ei ridiculizează sau persecută. Întotdeauna au existat femei precum Isis sau Magdalena, care au urmat cea mai înaltă cale și care au plătit prețul cel mai mare în lumea aceasta. Însă, cei care sunt inițiați în Comunitatea de Surori a Trandafirului (care nu este una pământeană), vor înțelege întotdeauna sensul țepilor, înțelesul mai înalt al purității, integrității, autenticității, precum și conexiunea totală inimă-suflet cu însăși Zeița Divină. Ea nu se poate sacrifica pe sine în natura inferioară – ea poate urma doar calea cea mai înaltă – căci a depus un jurământ al purității pe care nu îl poate ignora. Prin urmare, această cale a purității depline o va testa până în adâncul ființei sale – și aceasta reprezintă inițierea sa.

De aceea, atunci când înțelegem contextul acestei imensități, vedem ironia faptului că Maria Magdalena este descrisă în Biblie ca o prostituată și o femeie căzută: când de fapt, ea a fost însăși puritatea, trecând prin cele mai înalte rituri ale purității Trandafirului. Așadar, riturile sexuale sacre cereau cele mai înalte căi ale purității și intenției, femeia și bărbatul trebuind să treacă prin cele mai severe inițieri, pentru a sta apoi în puritatea și goliciunea totală a sufletului, uniunea lor fiind una transcendentală, a iubirii pure.

Ei activau forțe imense unul în altul, uniunea devenind un foc al iluminării, și o ancorare a cele mai înalte stări de conștiință, care era pe deplin transcendentală. Ei erau unul, putând crea o sursă de energie mai puternică, care aducea un impact mai mare în munca/energia pe care o creau împreună, în echilibru și armonie unul cu celălalt. Ei lucrau pentru binele cel mai înalt al tuturor. Uniunea sacră infuzată cu Divinitate este cea mai înaltă formă de iubire.

Egoul negativ și natura animalică nu au ce căuta acolo.
Fie ca cei care au înțelegere, să înțeleagă. Fie care cei care caută adevărul, să știe. Fie ca cei care au auz interior, să audă. Fie ca cei care caută căile cele mai înalte, să știe că acestea trec prin Suflet, așadar nu putem niciodată să dăm la o parte Sufletul din noi.

Judith Kusel

Varianta video

Sursă articol

Sursă imagine nr.2

Ariendra Dagoz Family, Artist: Ariendra Cristina. Denumire: Codurile Mariei Magdalena.

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s