Energiile Zeiței

14457472_1023219747800843_6253099331247452195_n.jpg

Vechiul patriarhat începe să se dărâme încet, iar frumosul echilibru al Divinului Feminin iese din ce în ce mai mult la iveală, recâștigându-și locul de drept, și pășind în măreția și forța sa.
Ea este cea care poartă forța creativă a creației, cea care ia ceea ce masculinul a conceptualizat, și îi dă naștere, cu iubire. Anticele vortexuri energetice ale Zeiței sunt din ce în ce mai active, iar energia piramidei se ridică din adâncuri, acolo unde a fost îngropată și a stat latentă timp de miliarde de ani.

Privind la culturile antice, spirala este reprezentată peste tot. Aici, în Africa de Sud, a fost pictată pe pereții siturilor sacre, fiind parte a simbolismului african de la începuturile sale, asemeni crucii în cerc. Ambele sunt simboluri ale Zeiței însăși, a forței creatoare a vieții pe care ea o reprezintă: șarpele înfășurat în jurul cozii, sau energia Kundalini.

Energia care va agita tot ce e vechi este ca un vortex luminos de platină, aproape invizibil, care se mișcă în spirală și creează câmpuri energetice în masă. Ea pătrunde în ființele umane prin chakra Poarta Stelară și prin chakra coroană, lucrând asupra energiilor coloanei, și apoi asupra pântecului, în cazul femeilor, și a prostatei, în cazul bărbaților. Anticii aveau un simbol anume pentru coloană, și anume Excalibur, Sabia Luminii.

În vremea Atlantidei, această energie a fost blocată intenționat prin instalarea unor cutii de control în craniile oamenilor, astfel încât omenirea să nu poată lucra cu ea, cu energia Iluminării, care este conectată cu Atotcunoscătorul Copac al Vieții, cu Atotvăzătorul Ochi al Treilea, Ochiul lui Horus, în forma sa antică și completă, în care toate cele șapte straturi ale sale erau deschise. Astfel, toate abilitățile Minții Înalte erau unite cu Inima și cu Pântecul, iar coloana funcționa ca un conductor pentru toate acestea.

Este asemeni unei imense mașinării, care include activarea completă a glandelor pineală și pituitară, și a piramidei din zona capului și a celei din zona pântecului. Acest lucru înseamnă că cele de deasupra lucrează cu cele de dedesubt, neexistând blocaje în câmpurile energetice.

Fiecare vertebră are un centru energetic sub forma unui mini-vortex care se rotește în sens anti-orar. Fiecare vertebră se conectează direct cu corpul emoțional, cel de-al doilea corp al nostru, ca ființe umane. Toate emoțiile suprimate sunt deținute în fiecare vertebră, care reflectă corpul emoțional în 33 de octave ale Ființei. La origine, ființa umană avea 33 de octave ale sunetului, și fiecare vertebră este programată să atingă o anumită octavă a sunetului. Octavă, nu notă! Adică 12 note într-o octavă.

Ne-am pierdut atât de mult din capacitatea de a auzi, încât doar cei care se conectează la auzul interior pot auzi aceste octave. Cel de-al treilea este corpul mental, iar ce-al de-al patrulea este cel spiritual. În total, există 12 corpuri. În Atlantida, toate aceste corpuri erau active și funcționale.

Tot în Atlantida, aspectul feminin al forței s-a retras, deoarece a văzut că masculinul dorea controlul total. Întrucât nu putea face asta fără echilibrul feminin, ea s-a retras și acești centri energetici s-au închis. În schimb, el a hotărât să încerce să-i anihileze puterile, construindu-și structurile peste siturile ei. Nu a reușit, căci cu toții avem și feminin și masculin în noi.

În sacra uniune sexuală, această forță a fost întotdeauna recunoscută, înțeleasă și ocrotită. Atunci când masculinul este pe deplin prezent, cu iubire în inima și mintea sa, iar femininul se află în deplinătatea sa, în acea cupă a Sfântului Graal, uniunea lor dezlănțuie imensa forță a energiei șarpelui – kundalini. În esență, Atlantida a fost distrusă atunci când omul a pătruns prea mult în minte, dorind să separe mintea de inimă. A vrut să controleze tot, inclusiv forța vieții, care este feminină. A început să subjuge femininul, luându-i puterea. În schimb, în Egipt, aspectul feminin a început să manipuleze masculinul prin puterile sale sexuale. Cheia echilibrului este înțelegerea faptului că avem nevoie atât de masculin, cât și de feminin.

Unul nu este mai măreț decât celălalt. Fiecare a fost creat în perfecțiune, pentru a-l echilibra pe celălalt. Traiectoria acestei planete are sisteme energetice care funcționează pe principiul echilibrului dintre feminin și masculin. Nu este vorba aici de Rețeaua de Lumină, ci de ceva mult mai vechi. Însă, a fost închis intenționat și retras din memoria omenirii, din cauza abuzului acestei puteri și a faptului că omenirea nu a înțeles lecția puterii – energia puterii este neutră în sine; ce contează este modul în care o utilizăm.

Toate vechile traume, suferințe, și orice altceva care trebuie dislocat și dizolvat va fi eliberat, pentru ca Noul Pământ să renască. Cutremure, erupții vulcanice, tsunami-uri, toate sunt parte a acestui proces de curățare.

Varianta video

Extras din

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s