Misticismul – codurile trezite

11924767_867401660012340_5379531197044234304_n.jpg

Căile superioare ale Misticismului au de-a face cu starea de a fi pregătit pentru a pătrunde și mai adânc în profunzimile ființei – acea stare a ființei care este necunoscutul, tărâmul infinit al Zeilor și Zeițelor – Misterul Vieții și însăși Forța Vieții. Pătrunde adânc în conștiința cosmică, care este sublimă și care este chiar forța creatoare, prezentă în toate ființele și în tot ceea ce a fost creat sub Soarele Cosmic Central.

Este chemarea superioară a stării iluminate. Este nevoie de dedicare și devotament total. Este cea mai înaltă cale a purității supreme, și care cere toate acestea. Potrivit dicționarului Oxford, un Mistic este o persoană care își dedică timpul gândirii profunde, pentru a se apropia de Dumnezeu și a trece dincolo de înțelegerea umană. Provine din cuvântul grecesc „mustes – persoană inițiată”. Misticismul este deci calea Iluminării supreme, și nu este întâmplător că am moștenit acest cuvânt de la greci, întrucât ei au avut mereu un mare respect pentru cei care căutau cea mai înaltă stare a ființei.

În ultimii ani, am fost mereu adusă înapoi în Delphi de propria mea cercetare, încercând să găsesc o legătură între cathari, propriile mele descoperiri și întoarcerea Zeiței. La un moment dat, au început să apară persoane interesante din Pirinei, și am înțeles că ceea ce cunoșteau și practicau ei era cu mult mai antic decât practicile catharilor, și pătrundea în tradițiile antice ale însuși misticismului.

Marea fortăreață din Monsegur, ultima fortăreață a catharilor, a fost un templu dedicat zeiței Artemis, ca templu al Lunii, iar mai departe se afla templul Soarelui, dedicat flăcării gemene a lui Artemis – Apollo. Prin intermediul lui Apollo a luat naștere lira, instrumentul la care cântau trubadurii, căci Apollo este păzitorul frecvențelor vibraționale ale sunetului. Mai mult decât atât, nimeni altul decât Pitagora și-a urmat pregătirea ca Preot Druid în Pirinei, și apoi în templele din Delphi.

Mai târziu, vizigoții din Pirinei au asediat templele din Delphi, unde se afla o mare comoară. Ei au luat acea comoară și au dus-o în Pirinei. A lovit apoi o mare molimă, și mulți oameni au murit. Druzii au descoperit că această molimă avea legătură cu comoara, pe care au aruncat-o într-un lac din Pirinei. Au sigilat apoi întreaga zonă, în care nimic nu crește.

Și catharii au fost asociați cu o comoară pierdută. Delphi deține cheile Misticismului și ale Școlilor Antice de Mistere ale grecilor, care au legătură cu cele din Egipt, Haran și Himalaya. Nu este întâmplător faptul că Oracolul din Delphi a făcut parte din Anticele Școli de Mistere din zonă. Totul își are originea în Atlantida, și în ceea ce s-a întâmplat înainte de Atlantida, căci Înalt Preotese erau canale transmițătoare cu capacitatea de a accesa câmpurile energetice ale super-conștiinței, și să transmită informația direct de la Sursa Divină. Ele îndeplineau rolul de oracole pentru oameni – însă doar după ce erau selecționate cu grijă, și treceau prin inițieri intense către căile superioare ale Misticismului.

Mai târziu, în Grecia, pe măsură ce omenirea a căzut în uitare, rolul lor a scăzut, iar dominația masculină a crescut. Însă, aceste Înalt Preotese erau pregătite în folosirea sunetului și a cristalelor în vindecări – mai mult decât atât, Marea Preoteasă a Templului Flăcării Albe deținea întreaga grilă energetică a celui de-al 7-lea Soare Central sub jurisdicția sa, și o putea activa atunci când dorea. Ea era Gardiana și Păstrătoarea acestei grile, și deținea și toate codurile și cheile de cristal.

Preotesele înregistrau informații în cristale, care în Atlantida, au fost duse în subteran, pentru a păstra cunoașterea lor – cunoașterea Zeiței, a Înalt Preotesei ca parte feminină a Misticismului. Catharii aveau două ramuri – cea inferioară, a bărbaților și femeilor normali, și apoi, cea a inițiaților, dintre care o mică parte erau atent selecționați și pregătiți în vechile căi mistice ale Zeiței, care cuprindeau și cunoașterile înalte ale Învățăturii Soarelui.

Soarele se referă aici la căile înalte ale Iluminării. Ele aveau legătură cu anticele învățături druidice, însă erau mult mai vechi decât atât – fiind direct relaționate cu Cei Antici – un popor antic ce trăia sub pământ. Monsegur este un portal către această lume subpământeană – întrucât Cei Antici nu au părăsit niciodată Pământul, ci ne sunt ghizi, mentori și învățători.

Catharii au înțeles că cele mai înalte căi ale Iluminării erau cele ale Misticismului, și că era nevoie să treacă prin inițieri interioare și exterioare. Multe dintre acestea au fost înțelese greșit – când de fapt, nu este întâmplător faptul că erau numiți Cei Puri.

Așa cum înaltele căi către Misticism erau deținute de Anticele Școli de Mistere, aceste căi s-au deschis acum, pentru ca sufletele care sunt chemate pe aceste căi să se reunească. Ele știu cine sunt. Se vor reuni din est, vest, nord și sud, și vor reprezenta Focul Iluminării care se va aprinde pe Pământ. Sunt suflete antice, care au fost implicate în co-crearea acestei planete de la bun început. S-au încarnat din nou pentru a aduce imense schimbări în consștiința oamenilor, și vor ridica omenirea prin octavele Ființei, în acea stare înaltă a conștiinței.

În sufletele lor sunt codate toate codurile și cheile pentru adevărata Iluminare, și sunt activați odată cu întoarcerea Celui de-al 7-lea Soare a Celei de-a 7-a galaxii, precum și cu înaltele coduri ale lui 777. A sosit vremea. Căile Iluminării au fost deschise. Se vor deschide porți și portaluri interioare în cei care sunt chemați să conducă omenirea prin acest proces, și va fi asemeni unui imens val de energie care se ridică din Focul Iluminării.

Fie ca cei care au urechi – să audă.
Fie ca cei care au ochi – să vadă.
Fie ca cei care trebuie să pășească pe cale – să o facă.
Vremea a sosit.

Varianta video

Sursă

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s