Rolul Preotului/Preotesei; Zeului/Zeiței în Vremurile Antice

14484849_1023113027811515_6615174341912876494_n.jpg

Preotul dezvolta ideile sau viziunile. Preoteasa, fiind deținătoarea Puterii Sacre de Manifestare, dădea viață viziunii. Preotul vedea ceea ce aveau nevoie oamenii, și folosea arta și puterea invocării pentru a se alătura Maeștrilor și Îngerilor și pentru a le chema energiile.

Ea lua energiile care erau invocate și le aducea direct în ea. Fiind deținătoarea energiei forței, știa cum să pășească în forță, și să devină una cu forța. Aceasta este forța manifestării.

Știa cum să învăluie energia în jurul ei, cum să se întrepătrundă cu ea, și să se conecteze cu ea într-un mod în care deveneau inseparabile. În fiecare Templu, Înalt Preoteasa avea darul de a materializa ceea ce era necesar oamenilor care locuiau acolo. Preotul, prin înțelepciunea și natura sa decisivă, își dădea seama ce aveau oamenii nevoie. El era creatorul Divin al viziunii (Energia-Tată), iar Preoteasa era Energia-Mamă care purta acea viziune și îi dădea naștere, pentru a fi manifestată.

Ea stătea tăcută și nemișcată, în ea curgând energia Iubirii, și simțea cum forța o pătrundea. Ea deținea abilitatea Zeiței de a crea formă și de a modifica energia, dând astfel naștere noului. Ea devenea ceea ce transmitea prin ființa ei. Se contopea cu forța.

Principalul instrument al Zeiței este Inima Sa. Acolo a stocat energia pe care o transmitea pentru a crea. În fiecare vortex și în fiecare Templu (fiecare Templu era construit pe un vortex energetic natural), o Înalt Preoteasă își îndeplinea rolul de a transmite Lumina lui Dumnezeu și de a o trece prin inimă, pentru a o transmite mai apoi în exterior. Astfel, rolul ei era de-I da formă lui Dumnezeu pe Pământ, permițându-I să curgă în afară, prin inima ei, și să fie văzut și cunoscut.

Preoteasa, ca purtătoare a Mamei Divine, se unea cu forțele Cerului și cu cele ale Pământului, cu deva Pământului, și cu însăși Marea Zeiță Geea. Într-o anumită măsură, ea devenea inseparabilă de Mama Pământ. Atât masculinul, cât și femininul erau aliniați cu Tatăl/Mama Dumnezeu, precum și cu Mama Pământ, pentru a-L extinde pe Dumnzeu în universuri, galaxii, sisteme solare, planete și scântei Divine individualizate. Scânteile au mai întâi o aliniere și cun scop acordat la scopul și la alinierea Sursei. Serviciul lor constă în a reflecta și de a ancora jos ceea ce se află sus.

Înaltul Preot era cel care privea oamenii și alegea modurile în care ceilalți putea beneficia de pe urma cunoașterii sale. Energiile masculine luau decizii și chemau forțele, astfel încât Înalt Preoteasa să poată transmite energia, făcând-o astfel folositoare și utilizabilă. Am putea spune că ea furniza energia pe care preoții nu o putea vedea.

 

Sursă

Traducere: Dayanara

 

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s