Înaltul Consiliu Pleiadian al Celor Șapte – O schimbare majoră în conștiință

1491682_10152052668022076_3906637421390464986_n

Suntem Înaltul Consiliu Pleiadian al Celor Șapte, și suntem încântați să vă oferim cuvintele noastre de înțelepciune. Nu mai există cale de întoarcere către ceea ce ați fost, iar acestea sunt vești minunate. Continuându-vă călătoria, nu doar că faceți progrese, ci și vă accelerați ascensiunea, iar mulți dintre voi faceți asta fără efort. Acest proces al evoluției este o chestiune de a renunța la perspective, la limitări, la credințe.

Pe măsură ce vă concentrați asupra direcției în care mergeți, devine din ce în ce mai ușor să lăsați în urmă ceea ce este dens, de frecvență joasă, și care nu vă mai este de folos. Dimensiunea a cincea este o experiență inevitabilă pentru voi toți, dar voi hotărâți cum ajungeți acolo.

Să renunți la ce e vechi devine mult mai ușor atunci când ai ceva către care să te îndrepți. Pentru mulți dintre voi, vechiul nu vă mai mulțumea de foarte mult timp. Nu ați putut să vă găsiți calea în ceea ce a fost disponibil pentru voi, și ați devenit complet dezinteresați de viața pe care o cunoșteați.

Adevărata catapultare pentru voi a început în momentul în care ați recunoscut că sunteți capabili de mult mai mult decât ați realizat până în acel moment. Odată ce recunoașteți că abilitatea de a vă crea realitatea este a voastră și numai a voastră, nimic nu vă mai poate sta în cale.

Acum, că vă croiți drumul către dimensiunea a cincea, trebuie să vă felicitați pentru că ați ajuns așa departe, pentru că ați renunțat la atât de multe, și că ați fost dispuși să vă dezvoltați atât cât ați făcut-o. Abilitățile voastre de a procesa trauma, emoțiile negative și formele-gând de joasă frecvență sunt uimitoare pentru noi cei care vă privim.

Suntem mândri să vă anunțăm că nu există cale de întoarcere, și că vă aflați în fața unei schimbări majore în conștiință.

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s