Integrarea energiilor atunci când te simți copleșit

10464132_10152179751722076_422707089697016229_n

Corpul vostru încearcă să proceseze o cantitate foarte mare de informații/energii care pătrund în el, și acest lucru poate fi „prea mult”. La început, în cazul corpurilor bazate pe carbon, acest fapt însemna emoții și gânduri galopante. Corpul este suprasolicitat atunci când sunt prea multe distorsiuni și are nevoie să le elibereze. Muncește din greu pentru a procesa totul mai repede și mai ușor, pentru a trece prin tot ceea ce se întâmplă și tot ceea ce intră în câmpurile voastre.

Emoțiile umane extreme dispar cu fiecare purificare, ce este apoi înlocuită de lumină. Pacea pură, armonia și unitatea din interior iau locul vechii separări. Totul devine iubire pură.

Corpul vostru trebuie să transmute energia vechilor programe. Celulele voastre se închid și deschid constant, eliberând astfel energia vechilor programe și a emoțiilor/frecvențelor din ele. Aceste semnale sunt transmise prin corp, prin intermediul neurotransmițătorilor, care comunică cu întreg corpul, pentru a traduce apoi această informație codificată în cuvinte pe care le auziți în minte, imagini pe care le vedeți în interior sau cu ochiul liber. Realitatea voastră este o proiecție a tot ceea ce se află în interiorul vostru.

Aceste tărâmuri vibraționale/dimensiuni superioare sunt mult mai curate, acordate și aliniate cu Lumina Pură a Sursei, iar codurile necesare pentru a experimenta aceasta se află în corpul vostru, în timp ce secvențele necesare pentru a le activa se află în câmpul energetic holografic/al universului ce plutește în jurul vostru.

Pe măsură ce aceste frecvențe de Lumină Superioară galatice/cosmice/sacre se activează întreaga zi, în fiecare zi, ele vă activează celulele prin Lumina Fotonică ce devine cuantum, ceea ce necesită somn, timp pentru actualizările din corpul vostru și pentru integrarea câmpului din exteriorul vostru în ființa voastră.

ADN-ul vostru este activat, codurile genetice sunt modificate, iar cantități imense de Lumină (conștiința superioară, sufletul, spiritul, esența, aspectul) se pot activa în voi, totul pentru ca voi să pășiți ca Ființă Cuantică. Veți fi pe deplin transformați, recodificați, recalibrați, constant și continuu. Realitatea voastră exterioară va fi recalibrată continuu pentru a se potrivi cu noile frecvențe.

Aceasta se cheamă alinierea/realinierea la Codurile Sufletului, iar realitatea umană nu se poate conforma. Totul se va schimba. Corpul fizic/ memoria celulară/ structura atomică submoleculară dărâmă și clădește totul de la bază. Ancorați tărâmurile superioare ale conștiinței din corpul vostru, după ce plutiți suficient de mut pentru a vă detașa de toate lucrurile care vă țin în separare, de iluzia veche.

Realitățile Noului Pământ vor fi total diferite de cele vechi. Ele vor consta în magie, fericire, prosperitate, bunătate, iubire sacră profundă, respect, integritate și onoare. O existență cu totul uitată.

Veți oscila între aspecte, de la o extremă la alta (masculin-feminin), pentru a ajunge la un echilibru, și pentru a vă întoarce la puritate. Veți da naștere noului vostru eu, noilor realități, idei…Totul va renaște în completă aliniere cu Sinele Superioare, din profunzimile sufletului vostru, la unison cu întregul Univers.

Asemeni unui cristal, uneori puteți doar transmite, alteori doar recepționa, pe când în alteori puteți transmite, recepționa și procesa cu ușurință și în același timp. Se întâmplă să nu puteți face nimic din acestea, căci corpul vostru este deconectat pentru ca noile programe să se încarce/activeze, pentru a se acorda apoi la frecvențe mult mai înalte decât înainte. Deveniți un emițător de frecvențe, ioni încărcați și energie plasmatică circulă prin voi; corpul vostru devine slab, apoi se întoarce cu mult mai puternic și cu noi abilități.

Realitățile voastre sunt clădite pe încredere, indiferent de ce spune lumea exterioară. Ele se materializează pentru voi, în funcție de lumina pe care o dețineți, de iubirea care sunteți, de ceea ce spuneți, faceți, proiectați.

Corpul vostru trebuie să devină mai ușor, iar între celulele voastre este mult spațiu, pentru ca energia să se poată mișca liber, iar acolo unde întâlnește densitate/separare, energia va intra în ea pentru a o activa, dizolva, sau pentru a o materializa în realitatea voastră holografică sau fizică, în funcție de voi, dacă sunteți Ființă Umană sau Ființă de Lumină în formă umană.

Permiteți-i corpului să facă ce are nevoie. Vă veți simți secătuiți, pentru că partea umană este prea puternică, și este nevoie să se întâmple lucruri pe care altfel nu le-ați permite. Sistemul limfatic, glandele, sângele, pielea, creierul/craniul, gâtul, inima/pieptul, toate trebuie să prindă viață. Corpul vostru a fost adormit, latent, ascuns în interior, iar acum se trezește la viață, pentru ca voi să puteți trăi în Raiul pe Pământ. Structurile și sistemele pentru toate realitățile exterioare se aflau în interiorul corpului vostru, adânc întipărite în fiecare celulă a corpului vostru. Toate acestea sunt restructurate prin infuzia de Lumină, prin reconfigurarea geometrică și noile coduri/secvențe care pătrund acum în corpul vostru.

Oasele, dinții vor pierde din densitate și vor începe să se expandeze, întrucât ele dețineau programe vechi. Sângele vă va purifica sistemul, eliminând patogeni, urina vă va purifica și ea sistemele, iar aceste sisteme vor deveni cristale, corpul vostru funcționând diferit. Cristale care strălucesc în corpul vostru, este o frumusețe dincolo de cuvinte.

Acesta este doar începutul, preaiubiților. Onorați acest proces. Acceptarea este foarte importantă, la fel și alegerea voastră de a experimenta totul cât mai ușor, fără suferință sau împotrivire.

Varianta video

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s