Omniversul, Cel de-al 7-lea Soare al Iluminării, Galaxia Calea Lactee, Planeta Pământ și Conștiința Umană

the-great-central-sun.jpg

Omniversul, infinitatea Creației și a Cosmosului se află într-un flux puternic de reinventare, așadar Calea Lactee se întoarce la locul său originar din Cosmos, sub Cel de-al 7-lea Mare Soare Central. Împreună cu ea, și galaxia Andromeda experimentează întoarcerea la locul său originar. Acest fapt afectează Pământul, ca parte a sistemului solar din galaxia Calea Lactee și a contra-galaxiei sale, cunoscută sub numele de Melchior.

Această schimbare activează anumite portaluri stelare de pe Pământ, care au fost latente timp de miliarde de ani, încă de pe vremea primei civilizații de pe Pământ. La acea vreme, totul se afla în dimensiunea a 7-a, acordat la Cel de-al 7-lea Soare Central, care este Soarele Iluminării, deținătorul Focului Iluminării, a Cheilor și Codurilor Omnipotente ale Iluminării, precum și a stărilor de conștiință cosmică superioară și a câmpurilor energetice ale super-conștiinței.

Câmpurile energetice ale super-conștiinței sunt programate să dețină cheile și codurile întregii vieți și formelor de viață, adică a tot ceea ce deține viață și conștiință. Se leagă direct de Forța Energetică a Co-Creării Divine, așa cum este ea deținută de Divinul Masculin și Divinul Feminin, precum și de Focurile Iluminării care se creează atunci când se contopesc ca unul.

Starea Iluminată a Conștiinței este cea mai înaltă stare de evoluție a Ființei, însăși Iluminarea. Ea se extinde în Conștiința Divină, așadar, se extinde continuu în sine. Conștiința fiecărei planete, din fiecare galaxie sau sistem solar, este programată conform energiilor și câmpurilor super-conștiinței din Soarele Central, așa cum au fost programate la origine, înainte de Războaiele Cerurilor care au dus la explozia unor galaxii și la instalarea haosului.

Așadar, via Galaxia Calea Lactee, câmpurile energetice ale Planetei Pământ au fost programate cu grijă să se atașeze la, și să reacționeze la Cel de-al 7-lea Soare Central și la Câmpurile sale Energetice ale Super-Conștiinței.

Atunci când Pământul a fost creat, primii Co-Creatori au codificat în Pământ sisteme energetice și câmpuri energetice, care, atunci când sunt activate pe deplin, nu doar că dețin cheile și codurile Iluminării și ale Focurilor Iluminării, ci și cheile și codurile întregii vieți și tuturor formelor de viață de pe planetă, funcționând ca o rețea vastă de câmpuri energetice ale conștiinței, care funcționează în colaborare cu Galaxia Calea Lactee și cu Cel de-al 7-lea Soare Central.

Omnipotența Divină trăiește, respiră, proiectează, se expansionează, creează, etc, prin aceste câmpuri și prin Cei 12 până la 24 de Sori Centrali. Fiecare Soare Central este pe deplin conștient, și programat să dețină anumite chei și coduri colective pentru restul Creației. Așadar, fiecare Soare Central va lucra într-un mod unic în ceea ce privește păstrarea, crearea, recrearea, alimentarea sau expansionarea câmpurilor energetice, în funcție de cunoașterea, tehnologia și sistemele energetice avansate pe care le conține. Este punctul central, deținătorul Discurilor Solare ale Cunoașterii Iluminate – și anume, cunoașterea infinită a Tot Ceea Ce Este și a Tot Cee Ce Este Creat.

Mintea umană nu poate cuprinde această cunoaștere, întrucât și-a închis trei sferturi din capacitatea sa odată cu căderea Atlantidei, din cauza abuzurilor asupra minții. Capacitatea minții umane de a înțelege astfel de câmpuri energetice conștiente a fost închisă în mod intenționat, pe măsură ce omul a căzut mai jos decât regnul animal, și a trebuit să treacă din nou prin procesul evolutiv, de creștere în conștiință, pentru a putea trece de barierele care separă starea de a fi de dimensiunea a 4-a, a 5-a, a 6-a și a 7-a.

La început, când au fost create și activate aceste câmpuri energetice, Pământul se afla în dimensiunea a 7-a, iar nivelul de conștiință era mult peste orice ne putem închipui acum. De aceea, trebuie să ne reconectăm la sufletul nostru, precum și la grupul nostru de suflete, pentru a putea începe să lucrăm cu aceste câmpuri energetice. Sufletul este pururi conștient, și pururi programat să acceseze Soarele Central în care a fost creat la origine. Acolo unde originea sufletului este galactică și cosmică, acolo se vor afla și codurile și cheile, iar sufletul le va accesa atunci când a fost programat să o facă, prin galaxia sa de origine.

La rândul său, fiecare galaxie a fost programată și creată prin Soarele Central de care aparține, însă există și alți factori:
1.Fiecare galaxie este programată să se acordeze cosmic la Soarele Central de care aparține, conform modului în care a fost creată la origine. Aceasta va fi abilitatea de a lucra cu Câmpurile Energetice ale Super-Conștiinței, și cu imensa cunoaștere a câmpurilor energetice, Cunoaștere Divină și tehnologie pe care a fost programată să o conțină.
2.În cazul fiecărei galaxii, sistemele solare sunt acordate la galaxia de care aparțin, iar fiecare planetă dintr-un astfel de sistem este programată să se acordeze la sistemul solar, și apoi prin intermediul sistemului solar, la galaxia și la Soarele Central de care aparține.
3.Sufletele care au fost create în aceste galaxii care aparțin unui anumit Soare Central, vor fi create să acceseze același Soare Central, prin intermediul galaxiei lor de origine.
4.Sufletul are propria sa frecvență a sunetului, precum și propriile Raze. Acest lucru înseamnă că sufletul se poate acorda, prin intermediul Sufletului Superior, la Sistemele Superioare, întrucât fiecare suflet deține chei și coduri unice, care îl ajută să facă acest lucru.

În aceste vremuri ale schimbării conștiinței, este foarte important să ne reconectăm la sufletul nostru, pentru a accesa câmpurile energetice ale conștiinței vaste. Sufletul este creat într-un mod în care el are deja propriul sistem de comunicare superior.

Această planetă se întoarce în mod conștient la starea ei originară. Așadar, pe măsură ce se mută pe o bandă de frecvență mult mai înaltă, și devine din ce în ce mai reactivată cosmic, oamenii nu vor putea susține viața pe ea, decât dacă se mută și ei într-o stare dimensională superioară.

Schimbarea trebuie să vină din suflet, din inimă, și abia apoi din minte.

Puțini oameni pot înțelege înțelesul acestei ordini. Mintea limitată nu poate ajunge acolo unde ajunge sufletul. Mintea este finită, iar sufletul este infinit.

În aceasta se află conținută Cheia Centrală pentru înțelegerea întregii Vieți din Omnivers.

Înțelepciunea infinită se află în înțelegerea faptului că, dacă nu începem să ne conectăm conștient și să permitem deschiderea abilităților noastre de transmisiune superioară, precum și reconectarea la Cel de-al 7-lea Soare Central, de care aparțineam la origine, nu vom putea asimila schimbările energetice de acum și din viitor.

Varianta video

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s