Eliberarea de vechea energie și ascensiunea în dimensiunea a 5-a

e2551ce9bc7e2604762439a1b80cf1d2

După cea mai mare furtună geomegnetică de anul acesta, ni s-a dat puțin timp pentru a ne recalibra și reintegra. De la începutul lunii septemebrie, corpurile noastre fizice au fost „bombardate” permanent cu coduri de lumină foarte înaltă, fapt ce a fost provocator pentru mulți oameni. Odată cu Luna Nouă, are loc un alt influx de frecvențe de lumină înaltă. Se deschid portaluri importante, pavând astfel calea către Portalul 11.11, care va marca curățările finale ale anului 2016. Am ales la nivel colectiv o linie temporală accelerată, ceea ce înseamnă că suntem împinși să curățăm și eliberăm vechi energii, programe, etc., într-o perioadă scurtă de timp.

Ne pregătim pentru 2017. În primele trei luni ale Noului An, cei care și-au realizat curățările vor experimenta schimbări majore în realitate, și vor fi pe deplin ancorați în dimensiunea a 5-a. Întrucât timpul este foarte scurt, ciclurile de curățare sunt mult mai intense. Deși acest lucru poate părea neconfortabil, și chiar nedrept, așa trebuie să fie. Un sistem se poate schimba numai atunci când este mai întâi sub haos, pentru a se rearanja și a implementa schimbările structurale necesare. Acest fapt se aplică pentru corpurile noastre fizice și energetice, precum și pentru umanitatatea ca întreg. Cu toate acestea, mulți oameni sunt obosiți sau enervați, și își pun întrebarea: „Cât vor mai dura toate acestea?”

Răspunsul este deosebit de simplu: toate acestea vor mai dura până când corpul vostru mental, emoțional și fizic se va fi curățat complet de toate frecvențele joase ale dimensiunii a 3-a. Momentul depinde de fiecare individ în parte, și de capacitatea de a lăsa în urmă vechiul și de a merge mai departe. Este alegerea fiecăruia de a trăi în frică sau de a alege iubirea. Faptul că încă există paradigma conform căreia lucrătorii de lumină trebuie să sufere la nesfârșit, și că misiunea pe această planetă este o mare povară, nu este de folos. Mulți sunt convinși că trebuie să ducem pe umeri greutatea întregii omeniri. Însă, lucrurile nu stau deloc așa!

Singurul lucru de care suntem responsabili este propria întoarcere la sinele nostru adevărat, autentic. Lumina noastră devine atât de intensă și de puternică, încât orice frecvențe joase sunt absorbite și transmutate. Fără suferință. Singura noastră datorie este să inspirăm oamenii, ducând o viață autentică și liberă. Nu suntem aici pentru a convinge oamenii sau pentru a-i forța să facă o schimbare pentru care nu sunt pregătiți din punct de vedere energetic. Știm că oamenii care sunt pregătiți vor veni la noi în mod natural. Și da, în propriul proces de curățare, vom experimenta suferință, însă suferința ne arată că ceva necesită vindecare. Avem nevoie de acest semnal pentru a ne arăta asupra a ce mai avem de lucrat. În plus, suferința are rolul de a ne arăta ce nu dorim să experimentăm permanent. Fără ea, nu am aprecia fericirea. Nu am putea face diferența dintre lumină și întuneric. Suferința este focul purificator prin care pășim, pentru a ajunge la o frecvență vibrațională mult mai înaltă. Cu cât înțelegem rolul suferinței, cu atât mai ușoară devine călătoria noastră. Cu cât ne vindecăm de iluziile din dimensiunea a 3-a, cu atât putem duce o viață plină de bucurie.

Linia temporală accelerată și energiile intense disponibile constituie o șansă de transmutare mult mai rapidă a durerii și a vechilor tipare! Este de fapt o binecuvântare. Însă, depășirea vechilor tipare și programe înseamnă depășirea condiției umane.
De câte ori nu folosim scuza „sunt doar un om?” Ascensiunea în dimensiunea a 5-a presupune abandonarea vechilor paradigme ale umanității, precum ideea supraviețuirii celui mai puternic, a competiției și a dualității. Atâta timp cât încă suntem ancorați în condiția umană, judecăm și învinovățim, și nu acceptăm modul în care oamenii sunt în călătoria lor. Putem fi foarte spirituali și încă sub dominația egoului. Asta înseamnă că nu avem încredere în curgerea perfectă a Universului. Încă etichetăm oamenii și separăm în loc să unim.

Dintr-o perspectivă umană, poate fi dificil să acceptăm pe cineva care ne-a provocat suferință, pe cineva care este narcisist și care pretinde că le știe pe toate, sau poate chiar pe cineva care a comis o crimă. Însă, cineva care se află în dimensiunea a 5-a va simți compasiune pentru acele persoane, și le va accepta. Va vedea lucrurile dintr-o perspectivă mai înaltă, le va înțelege scopul, precum și faptul că oamenii duc cu sine multă suferință și programare greșită în dimensiunea a 3-a. Acea persoană va vedea motivul pentru care oamenii au devenit ceea ce au devenit, și va accepta pe toată lumea, detașându-se de orice suferință.

A fi în dimensiunea a 5-a înseamnă că încă te poți raporta la suferința oamenilor din dimensiunea a 3-a, dar că nu îți poți aminti în mod activ acea suferință. O viață în dimensiunea a 5-a este una plină de iubire pură și necondiționată. Pentru tot, fără excepție. Nu există frică, ci recunoașterea importanței tuturor, dintr-o perspectivă superioară. Vezi matricea falsă în care oamenii trăiesc, și ești conștient de propria misiune. Este o viață în care te lași purtat, având deplină încredere că energiile te vor purta, împreună cu intuiția, acolo unde trebuie să te afli.

Pentru a accesa, rezona și a te contopi cu înaltele frecvențe de dimensiunea a 5-a, trebuie să înveți să îți ridici vibrațiile. Și asta implică a dezvăța tot ceea ce societatea, religiile, guvernele, școlile, etc., te-au învățat. Înseamnă să aduci compasiune și recunoștință fiecărei experiențe pe care o ai, oricât de neplăcută ar părea. Întoarce tot ceea ce crezi că știi la 180%. De exemplu, bărbații nu trebuie să plângă? Emoțiile sunt un reflex natural de a elimina energiile nebenefice sistemului nostru. Trebuie să fii mai puternic decât ceilalți pentru a reuși în viață? Doar atunci când ne apreciem reciproc pentru cât suntem de diferiți, și vedem abundența diferitelor talente și daruri pe care fiecare le avem, putem vedea avantajul unimii și al contribuției fiecăruia în parte.

Pentru a deschide ușa dimensiunii a 5-a, întreabă-te mereu: „Cine spune că acest fapt e adevărat? Cine a făcut regulile? Ce ar face iubirea necondiționată în această situație, dacă nu ar avea așteptări sau atașamente legate de această situație sau persoană?”
A-ți depăși condiția umană înseamnă a trece de la un sentiment al lipsei și al fricii pentru supraviețuire, la a primi, a permite și la un sentiment de abundență și încredere deplină. Pe scurt: acceptă toate experiențele și fii convis că au un scop, chiar dacă nu îl poți vedea. Nu trebuie să iubești aceste experiențe, ci să le accepți și să fii recunoscător pentru ele, căsi sunt parte a creșterii și vindecării tale, în călătoria către sinele tău adevărat. Nu te identifica cu suferința, învață cum să transmuți energiile. Dă-ți voie să te panichezi, nu într-un mod distructiv, ci într-un mod în care te simți suficient de în siguranță pentru a-ți lăsa emoțiile să iasă la suprafață.

Acceptă durerea, fără frică, și vezi potențialul. De fiecare dată când simți compasiune pentru tine și pentru ceilalți, transmuți energia la o vibrație superioară, și te eliberezi de vechea durere. Fiecare situație și persoană este un dar: fie o recompensă, fie o lecție care va contribui la creșterea ta. Înțelege că roata karmică a fost deja dizolvată. Dacă încă te simți prins în ea, conștientizează că este un program învechit. Viața în dimensiunea a 5-a înseamnă a trăi în prezent, fără suferință, fără boală, fără ieșiri emoționale sau gânduri pline de îngrijorare.

Energia planetei a trecut deja la o frecvență de dimensiunea a 5-a, iar acum trebuie să o ajungem din urmă. Corpurile noastre se schimbă, ele sunt îmbunătățite în fiecare clipă. Apreciază această parte a ascensiunii și lasă deoparte orice sentiment de vină, rușine, furie, judecată. Meriți asta. În dimensiunea a 5-a, nu există dualitate. Există doar iubire. Fără condiții, așteptări, atașamente. Cu toții merităm să ascensionăm și să ne eliberăm de densitatea dimensiunii a 3-a, însă doar cei care recunosc necesitatea depășirii condiției umane vor intra pe porțile dimensiunii a 5-a. Cu toții aveți cheia. Folosiți-o.

Vera Ingeborg

Varianta video

Repostat de

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s