Schimbările liniilor temporale și prăbușirea liniilor temporale de dimensiunea a 3-a (partea a II-a)

11053317_10152947702152076_1963392263332397609_n

Reconfigurarea chakrelor planetare
Chakrele existente în corpului conștiinței energetice a Pământului sunt replicate în corpul energetic al oamenilor, de dimensiunea a 3-a. Fiecare dintre aceste chakre au o deschidere care se conectează direct cu corpul conștiinței Pământului și cu cele 12 planete din Sistemul nostru Solar, care, împreună, formează corpul conștiinței Pământului originar.

Fiecare chakră are membrane care separă dimensiunile și Razele care există într-un anumit spectru. Atunci când membranele planetare colapsează, ca urmare a colapsării liniilor temporale și a spațiilor dimensionale care nu mai sunt de folos, la fel se întâmplă și cu membranele care au creat aceste compartimente separate pentru chakre. Toate acestea sunt parte a procesului de Ascensiune. Totuși, unii oameni nu sunt pregătiți să lase în urmă sistemul chakrelor, întrucât ei sunt dependenți de centrii energetici care guvernează forța vieții care circulă prin corpul lor. Până nu se trezesc și aleg să meargă dincolo de programarea egoului, este aproape imposibil să se curețe aceste membrane. Unii oameni simt că își pierd mințile din cauza schimbărilor care au loc la nivelul câmpurilor chakrelor, deoarece ei nu au fost pregătiți pentru ceea ce se întâmplă.

O persoană care se încarnează în această densitate de o vibrație extrem de scăzută nu va putea să mențină frecvența extrem de ridicată care le permite să se alăture multiplelor stații de identitate de care au fost despărțiți, care se află în intrarea dimensională a propriilor chakre. Cei care practică dezvoltarea conștiinței,își integrează indentitățile, redobândesc părțile lipsă și le reintegrează prin chakre. Majoritatea oamenilor nu vor avea abilitatea conștientă de a evolua dincolo de chakre, iar mulți dintre noi nici nu ne aflăm aici pentru a ne dezvolta Corpul de Lumină, ci pentru a menține spațiul energetic necesar pentru întreaga planetă, pentru a fi prototipul care le permite celor din viitor să continue de unde am rămas.

Cauză și efect
Pe măsură ce trecem prin bifurcația timpului din Ciclul Ascensiunii, este important să înțelegem că actuala conștiință planetară amplifică și accelerează forțe energetice care sunt guvernate de Legea Universală a cauzei și efectului. Odată cu avansarea în următorul Univers Armonic, Legea cauzei și efectului se manifestă mult mai repede și mai conform cu frecvența la care se află, precum și mult mai intens în planul material. Oricare ar fi calitatea energiei pe care o transmitem în Univers, aceasta va pune în mișcare frecvența acumulată a conținutului energetic, ce va fi direcționat direct către noi.

De aceea, este extrem de important să ne găsim pacea interioară în meditație, și să trimitem Universului cât mai multă iubire necondiționată, iertare, pace și recunoștință. Liniile temporale de dimensiunea a 3-a cu care ne-am obișnuit sunt mult mai dense și mai infectate cu straturi de inteligență artificială, fragmente ale minții subconștiente, spații-fantomă și entități întunecate. Ca urmare a acestei densități, energiile se întorc la noi (conform Legii cauzei și efectului) mult mai încet, cu mai puțină concentrație energetică, manifestându-se astfel mult mai greu în linia noastră temporală personală.

Schimbarea Legilor planetare ale structurii
Această planetă tocmai ce a încheiat un ciclu al Punctului Magnetic Culminant, care a eliberat o cantitate imensă de forță magnetică în pământ. Particulele subatomice ale materiei elementale se rearanjează pentru a susține corpul planetar, și mutarea acestuia în următorul Univers Armonic. Toate sistemele de comunicare conectate la aceste niveluri de arhitectură planetară sunt într-un proces de fluctuație, reconfigurare și reconstruire a legăturilor interstelare care reconectează Portaluri terestre, pentru a se alinia la multiple sisteme stelare și corpuri celeste. Această imensă schimbare la scară cuantică modifică Legea Structurii în arhitectura care guvernează funcțiile corpului nostru material, precum și ale corpului conștiinței.

Câmpul cuantic va avea un impact asupra spațiu-timpului.
La ora actuală, corpul planetar trece printr-o reorganizare a spațiu-timpului, lucru ce va produce numeroase anomalii care influențează câmpul cuantic. Drept urmare, există noi tipare de perturbări electromagnetice, întreruperi sau distorsiuni în câmpul colectiv. Câmpul cuantic, cunoscut și sub numele de spațiu-timp, emană aceste efecte în straturile nemanifestate ale șablonului central de manifestare, cunoscut și ca matricele care formează straturile Câmpului Morfogenetic. Cei care lucrează asupra grilelor pot simți o transformare completă a structurii câmpului planetar. Se simte ca un nou model/plan care ne cuprinde conștiința. Aceste schimbări ale planului/modelului influențează șablonul materiei întunecate, lucru care influențează direct transformarea și schimbarea elementelor pământului, precum și a structurii elementale a corpului pământului.

de Lisa Rennee

Gregg Prescott despre dimensiunea a 5-a

După cum stă dovadă și Efectul Mandela, liniile temporale sunt în schimbare, iar cele de dimensiunea a 3-a se prăbușesc. Urmează un extras dintr-un articol scris de mine, intitulat Efectul Mandela  dovada că liniile temporale negative colapsează.

Terrence McKenna a vorbit despre aceasta în teoria sa a Undei temporale zero, în care a propus că timpul se află într-o mișcare de spirală descendentă, către singularitatea în care toate posibilitățile se condensează într-o unică realitate. McKenna a observat că aceste schimbări în timp reflectă evenimente curente și evenimente trecute, într-o manieră ciclică care se repetă continuu, dar de fiecare dată, într-un ciclu mai scurt, până ce singularitatea este îndeplinită.

Mulți oameni au experimentat distorsiuni în timp, în care lipsesc perioade foarte mari de timp. În plus, multe persoane au experimentat și o accelerare a timpului, ca urmare a accelerării creației. Cu alte cuvinte, se întâmplă mai multe într-un timp mai scurt. Am tot auzit vorbinsu-se despre faptul că ne aflăm pe o linie temporală pozitivă, de ascensiune, ceea ce înseamnă că liniile temporale converg către cel mai bun rezultat pentru omenire. De fiecare dată când o linie temporală converge, ea creează o anomalie care poate include senzația că timpul se accelerează, sau că lipsesc bucăți mari de timp, sau ceva asemănător Efectului Mandela.

Atunci când milioane de oameni experimentează asta, așa cum s-a întâmplat în acest an, atunci țtim că se va întâmpla ceva minunat.

Fiți foarte atenți unde vă plasați gândurile și intenția, deoarece acestea afectează linia temporală și cel mai bun rezultat pentru omenire, în fiecare milisecundă!

Varianta video

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s