Schimbările liniilor temporale și prăbușirea liniilor temporale de dimensiunea a 3-a (partea I)

10917038_381039722070552_1727188125604648382_n.jpg

Punctul culminant al Ciclului de Ascensiune marchează sfârșitul liniilor temporale colective de dimensiunea a 3-a. Pe măsură ce planeta avansează către frecvențe superioare, localizate într-un timp-spațiu viitor, conștiința planetară se mută într-o octavă dimensională din viitor.

Mulți dintre noi am transcens deja aceste linii temporale de dimensiuni inferioare. Ceea ce e important de realizat este că avem de-a face cu un eveniment planetar, care are un efect asupra tuturor celor de pe Pământ, și nu numai. La sfârșitul anului 2017, corpul planetar se mută pe banda de frecvență superioară, localizată în următorul Univers Armonic. Acest eveniment va schimba coordonatele planetare, liniile temporale planetare, așadar locul din spațiu-timp în care este localizată planeta Pământ.

Benzile de frecvență inferioară (1D, 2D și 3D) vor înceta să mai existe pe planetă. Tot ceea ce va mai rămâne va fi acumularea frecvențională pe care locuitorii o generează la nivel colectiv prin conștiința lor, și anume energiile care le formează credințele, comportamentele și acțiunile lor. Cei care vor rămâne în 3D după această schimbare dimensională în conștiință se vor simți din ce în ce mai neconfortabil, mai nefericiți și mai tensionați. Prin urmare, mulți vor simți presiunea de a se transforma rapid prin intermediul alchimiei sintezei polarității, care ajută la încheierea acelor vechi tipare karmice din trecut, atâta cât cât suntem dispuși să renunțăm la ele. Acest proces de purificare va adăuga sau va înlătura tiparele necesare pentru a corespunde cu aceste noi coordanate ale grilei planetare, și ne va ajuta să curățăm influențele instabile sau întunecate din viața noastră. Trecem printr-un amplu proces de purificare, iar ceea ce rămâne este procesat în lumină și conștiință superioară, pentru a fi apoi ancorat în corp, îmbunătățindu-ne astfel forța și coerența spirituală.

Datoria noastră este să practicăm iubirea necondiționată, și să vedem totul din jurul nostru conectat într-un întreg. În același timp, stabilim intenții clare asupra unde ne plasăm consimțământul, în mâinile unei autorități superioare. Aceste practici ne vor deschide inima și ne vor alinia la câmpul-sursă, făcând astfel această tranziție mult mai ușoară. Profunda reconfigurare care are loc la nivelul georgrafiei holografice planetare afectează operarea Porților Stelare, a Vortexurilor de Putere, a Liniilor Ley, și a Razelor de transmisie. Toate acestea se resimt la nivelul conștiinței colective a rasei umane, având un impact direct asupra funcțiilor conștiinței Corpului de Lumină uman, a identității spirituale și a liniilor temporale. Arhitectura macrocosmosului trece printr-o transformare radicală, fapt ce declanșază o reacție în lanț care modifică în profunzime configurarea câmpurilor energetice și a Corpului de Lumină al oamenilor.

Pregătirea pentru 2017
Mulți dintre noi ne-am pregătit pentru alinierea planetară de la sfârșitul lui 2017 din următorul Univers Armonic, fapt ce a necesitat ca mulți lucrători de lumină să șteargă numeroase linii temporale, dispozitive și implanturi care erau înregistrate în câmpurile de conștiință colectivă, fie din energiile negative acumulate din trecut, sau care au fost create prin inteligență artificială. Această fereastră de 5 ani este extrem de importantă pentru îndeplinirea termenului-limită al misiunii, pentru ancorarea noilor linii temporale de conștiință colectivă la sfârșitul anului 2017.

Pentru a atinge acest termen-limită, este necesar ca planeta să înregistreze o creștere a frecvenței de bază din conștiința colectivă. La sfârșitul lui 2017, planeta trece printr-o măsurare a câmpului cuantic, fapt ce va influența direct evoluția viitoare a liniilor temporale pentru toți locuitorii, atunci când vor trece prin Coridorul Coștiinței. Corpul pământului va fi ancorat în vectorii noului spațiu și timp ale liniilor temporale de frecvența dimensiunii a 5-a. Deși va avea un impact major asupra conștiinței colective, mulți nu vor fi conștienți de această schimbare.

În timpul ciclului de bifurcație, corpul planetar a trecut treptat prin schimbări subatomice în câmpurile inferioare ale structurii particulei, lucru ce forțează prăbușiri în dimensiunile inferioare și le ridică la suprafață, pe măsură ce entitățile rămase sunt scoase afară, iar energiile rămase fuzioneză cu următoarea octavă a frecvențelor armonicelor superioare. Drept urmare, punctul din spațiu și timp în care este localizată planeta, precum și continuumul temporal în care existăm ca și conștiință colectivă sunt mutate în următorul univers armonic. Astfel, conștiința colectivă va fi supusă legilor care guvernează câmpurile enrgetice din acel nou spațiu-timp.

Aceia dintre noi care ne aflăm pe calea ascensiunii am mai făcut deja această schimbare în conștiință, în timp ce coexistăm cu mulți oameni care încă mențin energiile de vibrație inferioară care coboară pe liniile temporale de dimensiunea a 3-a. Așadar, separarea liniilor temporale și a frecvenței coexistă paralel, iar fiecare persoană care reprezintă fie calea ascendentă, fie calea descendentă de pe spirală, se află de fapt într-un punct diferit din linia temporală.

Câmpurile colective ale planetei sunt programate să avanseze în liniile temporale ale sufletului câmpurilor de dimensiunea a 4-a, a 5-a și a 6-a, ale următorului Univers Armonic. Pentru oamenii care încă nu și-a dizolvat membranele chakrelor, spectrul de dimensiunea a 4-a, a 5-a și a 6-a va înlocui treptat, și va deveni conectat la centrii energetici inferiori, unde s-au aflat prima, a doua și a treia chakră.

Poziția matricei Sufletului se va manifesta pe deplin în corpul uman, eliminând barierele dintre plexul solar și inimă. Mulți dintre noi nu mai avem configurațiile inferioare de chakre. Acest eveniment planetar schimbă configurația centrilor energetici din Pământ și din indivizi, în funcție de integrarea spiritului și de structura lor genetică.

Prăbușirea liniilor temporale de dimensiunea a 3-a
În structura creațională a Universurilor Armonice existe câte două linii temporale pentru fiecare bandă de frecvență. Pe măsură ce planeta avansează pe următoarea scară de structuri armonice superioare, cele 6 linii temporale care au existat în cele 3 dimensiuni inferioare avansează în următoarea armonică, așadar încetează să mai existe pe aceeași bandă de frecvență. Acest lucru înseamnă o varietate de experiențe ale noii conștiințe pentru oameni, care le vor influența amintirile, viețile cu alte identități, și alte întâmplări istorice de pe linii temporale trecute sau viitoare. Atunci când baza frecvențională a unei persoane se stabilizează în Corpul de Lumină, se hotărăște linia lor temporală, precum și direcția lor spirituală, chiar dacă sunt conștienți de asta sau nu.

În cazul celor care încă nu se află pe calea ascensiunii, dar sunt în concordanță cu schimbarea în conștiința colectivă, dacă rămân încarnați pe Pământ, mutarea pe următorul univers armonic le va aprofunda legătura sufletului cu corpul fizic, plasându-i astfel pe linia temporală a sufletului lor.
Cu toate acestea, metamorfoza care are loc în timpul celei dintâi inițieri a sufletului, pentru a deschide inima, poate fi problematică pentru cei care au suferință nevindecată, și care nu dețin unelte de vindecare. Din această cauză, mulți vor experimenta noaptea neagră a sufletului.

Pe de altă parte, în cazul celor care deja și-au integrat sufletul, ei vor accesa mult mai ușor frecvențele Monadice superioare. Corpul fizic va fi mult mai conectat cu monada, plasându-l astfel pe linia temporală monadică.
Atunci când corpul integrează pe deplin monada, membranele chakrelor se dizolvă, structura Corpului de Lumină se schimbă într-un corp-sferă, care mărește câmpul-sursă sau valurile plasmatice. Atunci când evoluăm energetic și ne mutăm pe benzi de frecvență superioare, suntem expuși la mai multe octave, așadar la mai multe linii temporale posibile. Însă, o singura linie temporală reprezintă expresia cea mai înaltă a identității noastre spirituale. În cadrul liniilor temporale din viitor se află stații ale identității, numite Suflet, Monadă, Sine Christic. Aceste identități spirituale comprimă părți ale corpului de lumină, sau întregi corpuri spirituale ale sinelor noastre viitoare uitate. Acestea sunt corpuri energetice spirituale care dețin matricea inteligenței conștiinței noastre și matricea minții noastre, care formează identitatea noastră spirituală.

În timpul ascensiunii, vom redobândi aceste piese energetice spirituale. De aceea, cei aflați pe calea ascensiunii experimentează o vindecare energetică continuă, privind cu compasiunea amintirile celulare care ies la suprafață, în etape diferite de evoluție din linii temporale multiple. Pe măsură ce avansăm prin liniile temporale ale fiecărei octave dimensionale, ne dedobândim identitatea spirituală, recodificând și nepermițând identității artificiale sau false de la a interveni în expansiunea continuă a conștiinței noastre. Ne conectăm cu aspectele noastre pierdute pentru a fuziona cu aceste linii temporale, fapt ce ne permite să ne redobândim corpurile spirituale, și să curățăm Formele Negative, Clonele și inteligența artificială.
Pe măsură ce curățăm identități false și arhitectură artificială, extragem programele de subjugare din conștiința noastră, pentru a întruchipa adevăratul nostru Spirit Christic.

Varianta video

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s