Energia Mahatma

15241277_1332914313406511_820023365298584603_n.jpg

Energia Mahatma este o sursă cosmică de energie, care arată ca un imens stâlp de lumină alb-aurie, care se rotește, fiind cunoscută și ca Avatarul Sintezei, la nivelul 35 al Divinității.
Energia Mahatma ajută la formarea Antakaranei sau a Podului de Lumină către Divinitate, prin intermediul nivelului 354 al Porții Stelare.
Este una dintre cele mai înalte surse de energie, care, în prezent, poate fi accesată de către oameni, și care accelerează creșterea în conștiință de zeci de mii de ori.
Ea este formată dintr-o conștiință de grup a celor 12 raze și a altor fiinșe cosmice vaste, inclusiv Buddha și Spiritul Păcii și Echilibrului, format în Atlantida pentru a ajuta omenirea. Întrucât a fost abuzat, a fost retras, și se va întoarce numai atunci când omenirea se va fi întors complet la conștiința dimeniunii a 5-a și a 7-a.
Dacă doriți să lucrați cu această energia, fiți conștienși că ea lucrează asupra glandelor, și că trebuie să o cereți. Ea vine direct de la Sursa Divină, apoi coboară prin Monada sau grupul vostru de suflete, astfel încât să puteți primi cantitatea perfectă de energie pe care o puteți duce, și care poate fi asimiliată în matricea voastră energetică.
Ea curge prin corpul fizic, mental, emoțional, prin glande, și sparge forme cristaliztae și tipare emoționale. Ajută în rezolvarea de situații, și poate fi trimisă și altora pentru vindecare și rezolvare.
Echilibrează și energizează glandele, care ne mențin tineri și vii din punct de vedere sexual, guvernează sistemul imunitar și echilibrează metabolismul.
Lucrează cu glanda pineală și pituitară pentru a controla procesul de îmbătrânire. Ajută în procesul de Ascnesionare a Pământului către stări dimensionale superioare.
Poate fi chemată în rugăciune sau meditație:
„Chem acum energia Mahatma, pe care o rog să pătrundă cât mai profund în întregul meu sistem energetic, precum și în pământ, astfel încât să pot fi în serviciul Divinității.”

Judith Kusel

Varianta video

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s