Transcenderea separării/aspectului uman în Conștiința Avatar

15109571_1104249829695835_7092583170052745566_n15095063_1104250059695812_4281551042463985038_n15073380_1104249916362493_8373237957415923150_n

Mentalitatea voastră vă creează realitatea. Energia voastră creează. Voi sunteți Sursa tuturor realităților, întrucât ele își au originea, și emană din interiorul vostru. Ceea e e în exterior este o hologramă care a devenit solidă pentru ca voi să aveți ceva tangibil care să vă arate ce purtați în interiorul vostru.

Oamenii dețin dualitate și credințe conflictuale. Eu sunt iubire, însă te urăsc/învinovățesc pe tine. Eu sunt lumină, însă am întuneric. Eu sunt abudent, însă nu am suficient. Te respect, însă niciunul dintre noi nu suntem merituoși. Eu sunt responsabil, însă este vina lor. Eu sunt puternic, însă aștept să fiu salvat de altcineva. Sunt fericit, însă nu am suficient/nu sunt suficient. Eu nu judec, însă uitați-vă la ei. Eu sunt suficient, încă am nevoie de altceva pentru a fi fericit.

Aceste transmisii conflictuale creează lumea fiecăruia. Aspectul uman nu înțelege că acele programe subconștiente, ascunse, sunt credințe. Și că fiecare frecvență este conținută în voi, energia fiind eliberarea emoțională a acelei credințe, gândul fiind transmisia audibilă a acelui program/frecvență. Dacă se află în voi, dacă voi credeți în el, chiar dacă încercați să îl ignorați/să nu-l auziți, programul tot vă va crea realitatea fizică. Deveniți conștienți de întregul vostru subconștient. După o vreme, deveniți pe deplin conștienți, în mod simultan, de tot ceea ce se află în câmpul vostru al conștiinței.

Nu puteți fi abundenți, și să simțiți/credeți/permiteți în continuare să fiți mai puțin de atât. Nu puteți fi prosperi dacă acțiunile voastre vin din lipsă. Nu puteți experimenta o realitate pe deplin abundentă dacă în continuare trăiți vechile programe conflictuale din interior. Trebuie să observați conflictul (distorsiunea) și să vă schimbați voi propria energie. Nu puteți să irosiți în continuare tot ceea ce este energie pe vechile programe.

Câmpul vostru al conștiinței este cel care creează. Dacă aveți rețineri, dacă nu faceți lucruri la valoarea voastră, dacă nu împărtășiți lucrurile la care aveți acces, dacă nu utilizați fiecare oportunitate, privind totul ca pe un dar… atunci sunteți încă adormiți, inconștienți.

Atunci când vă treziți pe deplin, începeți să conștientizați că totul din lumea vostră are un scop. Ce transmite energia/câmpul vostru în fiecare moment? Sunteți conștienți de asta? Mișcați voi înșivă energia? Intensificați voi rotația câmpului rotațional atât de mult, astfel încât câmpul vostru să cuprindă toate dimensiunile? Lucrați voi conștient în fiecare dimensiune, și atunci când dormiți și când sunteți în stare de veghe, sau încă sunteți adormiți în unele dimensiuni?

Acționați voi din perspectiva umană? Vă deconectați de la Creatorul/Sursa din interiorul vostru, pentru a uita din nou? Atunci când obțineți ceea ce vă doriți, încetați să mai acționați? Singura dată când vă deschideți și acționați este când vă doriți ceva pentru voi? Ce se întâmplă atunci când îl obțineți? Câmpul vostru rotațional începe să se rotească din nou în direcția opusă?

Inima voastră este deschisă atunci când sunteți disperați, și apoi o închideți? Continuați voi să acționați, chiar și atunci când nu trebuie? Modul în care vă utilizați energia, lucrurile asupra cărora vă concentrați atenția, acestea vă vor spune de ce aveți nevoie în realitatea voastră. Sunteți generoși atunci când se întâmplă anumite lucruri, iar apoi nu? Sunteți conștienți de energia voastră și de toate aspectele voastre? Ascultându-vă propriile cuvinte, observându-vă acțiunile, obiceiurile, puteți vedea trecerea voastră de la un aspect dimensional la altul?

Vedeți voi cu adevărat modul în care creați absolut tot ceea ce experimentați aici? Vedeți că lucrurile se schimbă atunci când voi le schimbați și când încetați să vă mai întoarceți la vechile moduri de gândire, și când renunțați la vechile programe inconștiente?

Sunteți conștienți de faptul că valoarea voastră depinde de lucrurile cu care contribuiți, este bazată pe modul în care vă vedeți pe voi înșivă, pe modul în care îi vedeți pe ceilalți, pe ceea ce faceți cu ceea ce aveți, pe modul în care proiectați/pe ceea ce proiectați și pe ceea ce le permiteți altora în realitatea voastră?

Dacă nu vă apreciați, respectați, iubiți pe voi înșivă, atunci vă veți mulțumi cu mai puțin din partea celor care nu vă apreciază, respectă, iubesc. Dacă nu vă prețuiți pe voi și pe ceilalți, atunci ceilalți nu pot să vă prețuiască. Dacă nu vedeți că sunteți Divini și că aveți atât de multe de oferit, atunci că veți micșora, vă veți închide și nu veți împărtăși nimic. Așa că ceilalți vor putea vedea doar mica parte din ceea ce ați putea fi, care devine vizibilă doar atunci când își dorește ceva.

Inima, sufletul vostru trebuie să fie vizibil tot timpul; nu suferința, și nici lipsa voastră. Acestea din urmă reprezintă partea umană, partea nedemnă din voi, în care voi încă credeți. Atunci când proiectați toate acestea în exterior, le creați pentru a le experimenta continuu aici. Puteți elibera în mod conștient această energie, fără a crede în ea sau a o lăsă să vă mai controleze.

Când accesați frumusețea a ceea ce sunteți, când împărtășiți măreția, când deveniți oglinda iubirii, când deveniți oglinda respectului, o ființă abundentă de Lumină, atunci acționați, împărtășiți, contribuiți, și faceți o diferență, cu energia voastră.
Dacă veți continua să judecați, să învinovățiți, să vă abțineți, să vă dați puterea, să vă separați de Sursa din voi, care știe mai bine, care simte puritatea, magia, fericirea, care se simte abundentă tot timpul, atunci veți emana judecată, învinovățire, etc. Cum transformați totul în puritate, iubire și abundență în realitatea voastră?

Energia voastră vă precede, este ceea ce se întinde în alte dimensiuni și vă activează realitățile întru materializare în acest plan.
Acțiunile voastre ar trebui să izvorască din „a face pur și simplu, doar pentru că mă aflu pe acest Pământ” în calitate de înger, arhanghel, Creator, ca întregul Univers. Pe măsură ce fiecare începem să înțelegem cu adevărat toate acestea, începem să vedem, să ne asumăm responsabilitatea pentru ceea ce transmitem, pentru credințele, mentalitățile și pentru ceea ce generăm din interior în eter, pentru a crea aici… devenim atenți la propria energie, la modul în care ea se modifică, se deschide pentru a fi vizibilă, sau se închide pentru a deveni din nou umani.

Acea închidere reprezintă lipsa. Este separarea, partea umană, este ceea ce creează lumi. Nu mai putem să ne deconectăm de la interior pentru mult timp, nu mai putem să redevenim inconștienți, sau să ne întoarcem la vechea programare, pentru că atunci totul începe să se prăbușească și prosperitatea se blochează. Observați-vă, vedeți unde vă deconectați, și ce programe conflictuale rulează în voi.

Atunci când ceea ce transmiteți este pur și lipsit de distorsiuni, atunci realitatea voastră fizică se poate materializa mai ușor, fără să mai fie dizolvată. Când toate acțiunile voastre sunt intenționate, pline de generozitate, când acționați din iubirea profundă ce sălășuiește în voi, atunci veți exista într-o stare de amintire deplină.

Vedeți toate aspectele umane, ale voastre și ale celorlați, vedeți programele, energia iubirii și a lipsei, vedeți puritatea sau nevoia, bunătatea sau motivele ascunse, vedeți toate tiparele voastre și ale altora, și alegeți să nu judecați nimic; vedeți-le și alegeți ceea ce doriți să experimentați în continuare, vedeți ceea ce continuați să permiteți, vedeți unde ceea ce transmiteți se schimbă.

Nu vă puteți da puterea și să fiți în continuare o Sursă. Nu puteți să aveți așteptări de la ceilalți, și să fiți o ființă suverană. Nu puteți judeca și face în același timp. Trebuie să alegeți. Sunteți suficient de sătui de tot ce e vechi, pentru a acționa și a vă schimba realitatea? În caz contrar, veți continua același ciclu, până când toată energia se va fi consumat.

Puteți păși pe o nouă linie temporală atunci când înțelegeți totul complet, în interior. Cu fiecare părticică din voi. Când toate aspectele voastre fuzionează într-unul, și apoi se expansioneză. Nu vă veți mai separa în aspectul vostru uman atunci când inima conștiinței superioare este deschisă complet, și rămâne deschisă tot timpul.

Noi suntem Iubirea, Divinitatea, Sursa, suntem Totul. Suntem energia în formă fizică. Suntem Creatori, suntem responsabili pentru tot ceea ce se întâmplă în realitatea noastră. Nu irosim, nu judecăm, și nu așteptăm nimic de la ceilalți. Respectăm alegerea fiecăruia a unei realități, ne respectăm pe noi, și nu mai trăim în spații pline de lipsă.

Fiecare dintre noi ne aflăm aici pentru a transcende aspectul uman, toate acele credințe ale separării. Fiecare ne aflăm aici pentru a fi și a face pe deplin, fără barierele vechiului. Nu mai alimentăm vechile programe, ci menținem tot timpul vibrația realităților Noului Pământ, fără a mai șovăi. Diferența dintre vechi și nou constă în spațiul din care venim, în fiecare moment. În ceea ce facem, cu ce contribuim.

Aspectul uman va fi pus la încercare mereu. Celelalte aspecte ale voastre se vor trezi și vor ieși din interiorul vostru, iar voi vă veți aminti cum să pășiți în toate aceste aspecte, integrându-le și fuzionând cu ele în interior, pentru a fi din nou Totul. Veți experimenta separarea până când aceasta va dispărea cu totul din voi. În calitate de ființă multidimensională, puteți să vă observați aspectele, și puteți trece intenționat de la un aspect la altul, până când atingeți echilibrul interior, și existați din nou ca toate aspectele voastre.

Aceasta este Conștiința Avatar/ Întruchiparea Supra-Sufletului. Fuzionarea tuturor aspectelor voastre în formă fizică. Conștiință deplină, forță deplină, care emană din voi. ADN-ul vostru se modifică constant, forma voastă fizică se schimbă, stuctura Corpului de Lumină Cristalin este continuu actualizată, reconfigurată, recalibrată.

Inteligența noastră este imensă, la fel și puterile și darurile, abilitățile și capacitățile. Evoluția înapoi către Divin este un proces vast, care necesită transcendere din interior. Necesită întreaga voastră atenție, participare, acțiune intenționată, necesită o inimă deschisă, o minte deschisă, și o energie expansionată.

Datoria voastră este să observați când nu sunteți deschiși și expansionați, și să acționați cu intenție, alegând ceea ce permiteți și nu permiteți în câmpul conștiinței/realitatea voastră. Gata cu scuzele! Nu mai puteți rămâne inconștienți. Este nevoie să vă treziți pe deplin. Nu este ceva negociabil.

Pregătiți-vă, preaiubiților. Porți Stelare se deschid. Ne-am mutat din vechile treziri subtile, în treziri mai bruște pentru mulți. Cu cât creștem în frecvență, cu atât toate acestea vor continua să fie adevărate. Vă iubesc! Vremea este acum… întotdeauna!

Lisa Transcendence Brown

Sursă articol

Sursă imagini

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s