Mesaje de la Maeștri privitoare la Epoca de Aur . Vremea marii reamintiri (partea a doua)

15203260_10154183241367076_2227447772592291337_n

Trăți vremuri deosebite, care amplifică atât Lumina, cât și întunericul. Acest lucru este ceva obișnuit în cazul restructurării unei lumi conform unui scop mai înalt, care este înregistrat în Amprenta Divină Cristalină. Transcenderea înapoi către locul originar de iubire și unitate, în care toate sufletele sunt văzute ca egale, și există respect pentru întreaga viață, înseamnă că toată lumea devine parte a unei metamorfoze planetare – o metamorfoză nemaintâlnită de mii și mii de ani.

Din minunatul loc al reamintirii înregistrat în matricele voastre cristaline, veți decoperi că a venit vremea să vă dedicați viața susținerii binelui cel mai înalt, care încă este înregistrat în adâncul sufletului vostru. A venit vremea să trăiți într-o stare sacră de respect față de Prezența lui Dumnezeu din interiorul vostru, nemaifiind influențați de aparențele exterioare. Aceasta este și ceea ce a făcut Iisus Christos, iar această invitație vă este adresată pentru a putea deveni un agent divin al susținerii Prezenței lui Dumnezeu din fiecare suflet.

Aceasta nu este o invitație de a fi un agent cu jumătate de normă, care încă are un picior ancorat în vechile moduri de gândire, de simțire și de acțiune de dimensiunea a 3-a. Succesul ascensiunii voastre, atât ca indivizi, cât și în calitate de colectiv, cere ca voi să ieșiți cu totul din vechea matrice și din toate realitățile inferioare care au susținut închisorile fricii și dualității în care omenirea s-a aflat. La un moment dat, cu toții ați fost de acord să experimentați limitările dimensiunii a 3-a, însă acum sunteți suficient de treziți pentru a merge mai departe și pentru a face alegeri noi.

Sunteți invitați să luați parte la crearea noii voastre existențe, a Noului Pământ și a noii realități. Fiecare dintre voi ați văzut, chiar și pentru o perioadă scurtă, ceea ce sunteți cu adevărat, și, în calitate de Prezență a lui Dumnezeu, care este partea sufletului vostru deja ascensionată, vă aflați aici pentru a asista umanitatea în procesul ascensiunii. Pentru a face aceasta, trebuie să fiți cu totul de acord să întruchipați complet Prezența voastră și să trăiți pe Pământ ca un Maestru în viață, sau ca și Christ.

Este posibil ca ego-ul să se lupte pentru a vă controla din nou gândurile, însă, dacă îl tratați cu respect, bazându-vă pe modul în care v-a ajutat să supraviețuiți într-o lume de dimensiunea a 3-a, ego-ul va alege să vă susțină în extinderea conștiinței dincolo de lumea voastră. Deși partea de ego a minții voastre se poate lupta pentru a-și redobândi supremația, aceasta este o încercare pe care Sinele vostru Superior o va aborda.

La origine, sufletul vostru a fost creat pentru a vă ajuta să vă mențineți puritatea și dorința de a trăi ca Prezență a lui Dumnezeu, față de care nutreați un respect și o iubire profundă. De fiecare dată când Prezența voastră este onorată și ascultată cu iubire, ea vă va ghida și chiar va da egoului ce are nevoie pentru a rămțne în armonie cu chemarea divină.

Fiecare dintre voi trebuie să învățați să ascultați cu inima, pentru a putea să trăiți din nou în Iubire Divină și Respect cu întreaga viață. Aceasta înseamnă părăsirea matricei vechi, amintindu-vă cine ați ales să fiți în această viață deosebit de importantă. Sunteți aici pentru a vă deschide inima și mintea.

Lumea exterioară poate fi folosită ca o unealtă care vă reflectă părți din voi, sau din interacțiunile cu ceilalți, care nu sunt pe deplin armonioase și aliniate cu Prezența voastră care iubește necondiționat. Lumea exterioară poate fi îmbrățișată ca o oglindă care vă invită să îi iubiți și respectați pe ceilalți.

Toată programarea greșită și dezinformarea din mintea și din celulele voastre vor fi curățate, iar codificări antice, de dinainte de separare, vor fi reactivate în ADN-ul vostru, pentru ca voi să trăiți în dimensiunea a 5-a. Prezența voastră Divină și Inima Spirituală sunt mereu conectate. În clipa în care Inima voastră se dechide cu totul, energia voastră se transmută, și la fel și dimensiunea în care vă aflați!

Varianta video

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s