Contopirea cosmică a Flăcărilor Gemene

5e696241d65045e3a82dd2ce729e276f.jpg

Vine o vreme în Iubirea Flăcărilor Gemene în care vechile neînțelegeri, certuri, care te fac să vrei să pleci, pentru ca mai apoi să te întorci la celălalt, se risipesc. Se stinge și iureșul inițial de adrenalină. Momentele de durere dispar și ele.

Începi să evoluezi din ce în ce mai mult într-o stare în care sinele tău interior a trecut prin multiple transformări, și ai devenit întreg în atât de multe moduri. Vechile îndoieli, stima de sine scăzută și tot ceea ce te bântuia se dezintegrează ușor, dar sigur.

A luat naștere un nou sine, unul mai echilibrat, care se desfată în sanctuarul sacru al inimii, pântecului și sufletului tău, și care consideră că viața înseamnă a iubi, și că poți iubi în moduri noi, mult mai profunde decât înainte.

Nu este vorba că îl vezi pe celălalt într-un mod diferit, ci că nevoia de atenție s-a topit în fața Soarelui interior care se ivește din interiorul tău, dizolvând în calea sa vechile frici și tipare care nu mai servesc creșterii tale spirituale.

Când totul a fost spus și făcut, doar iubirea rămâne.
Iubirea pentru tine.
Iubirea pentru Aproapele Divin.

Este o iubire care crește prin fiecare moment de uniune, de fericire supremă, de unitate -acea contopire cosmică ce nu aparține acestei lumi. Numai prin aceasta îți dai seama că Forța Iubirii cuprinde toate dimensiunile și se extinde continuu în sine-la infinit. Ea nu este terestră.
Este o iubire cosmică, ce există de la începutul timpului, și care va exista etern. În acest moment, sunteți uniți ca Unul. Două suflete care se contopesc în Focul Divin-aceasta este reînvierea.

Există o bucurie supremă, o delectare în celălalt, și uneori acel moment profund când ești mișcat până la lacrimi-lacrimi de venerație, recunoștință și iubire profundă. Acea iubire este atât de măreață încât inima se deschide până în străfundurile sale, și în uniune, te expansionezi în acea stare în care cuvintele sunt superflue, iar lacrimile de recunoștință se amestecă cu cele de uimire.

În uniunea sacră, ai atins inima și sufletul Divinului.
Ești însăși Contopirea Sacră Divină.
Aceasta este suprema binecuvântare a Uniunii Flăcărilor Gemene-acel spațiu infinit al contopirii sufletelor, trupurilor, inimilor, iubirii.

Euforie și extaz suprem.

Varianta video

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s