Iubirea Flăcărilor Gemene: Calea Mistică

14720337_746724722146612_2822036968563068007_n

Scopul pentru care sufletul a fost creat ca 12 flăcări a fost acela de a reflecta înapoi către Divinitate un Atribut Divin. Așadar, sufletul experimentează acest atribut, esență sau trăsătură a Divinul în toate formele și expresiile sale: umbra, Lumina, pentru ca Divinul să le poată experimenta prin Creațiile Sale.

La începutul timpului, atunci când s-au stabilit primele așezări de voluntari pe suprafața planetei (civilizația interioară a Agarthei exista cu mult înainte de formarea crustei exterioare a Pământului, ca o civilizație-satelit a Flotei Intergalactice), a venit o vreme în care s-a simțit nevoia utilizării Flăcărilor Gemene pentru a co-crea împreună cu câmpurile energetice ale Pământului, și cu câmpurile energetice cosmice ale super-conștiinței.

Pentru aceasta, au fost chemate anumite Flăcări Gemene, dintre care majoritatea avuseseră o conexiune cu planeta de la bun început, ca și oameni de știință aflați la bordul mărețelor nave-mamă, precum și datorită iubirii deosebite nutrite pentru această planetă. Așadar, mai întâi s-au implicat în calitate de voluntari, și apoi pentru a realiza anumite misiuni.

Anticele Școli de Mistere au fost fondate de la bun început și atașate primelor 12 Temple-Piramidă de Cristal ai primilor 12 oameni ai celor 12 triburi care au fondat aceste așezări. Fiecare Templu lucra pe o Rază Cosmică diferită, având o culoare și o frecvență diferită, iar personalul Templului lucra pe o anumită Rază care îndeplinea o sarcină anume. Uneori, aceste Temple aveau de îndeplinit mai multe sarcini. În toate acestea erau implicate anumite grupuri de suflete, precum Cei Iluminați, Cei Iubitori, Grațiile, etc.

Acele Flăcări Gemene din anumite grupuri simt de obicei o chemare foarte intensă. Aceasta înseamnă că s-au născut cu un profund simț al destinului. Este ca și cum ar ști cu siguranță că s-au încarnat pentru a îndeplini o anumită misiune, și sunt orientați către serviciu. Ei vor fi atrași de profesii în care pot fi în serviciul comunității, precum ingineri, arhitecți, doctori, vindecători, consilieri, bibliotecari, scriitori, învățători, filantropi, etc.
Atunci când Flăcările Gemene din aceste grupuri se întâlnesc, ele recunosc imediat Divinul din Celălalt. Pur și simplu, știu. Odată cu aceasta vine și recunoașterea faptului că uniunea lor servește un scop înalt. Uniunea lor, împreună cu a misiunii sufletului lor aprinde o a treia Flacără Măreață, cae le permite să atingă un grup mai mare de oameni.

Flcările Gemene vor avea întotdeauna, ambele, o chemare a Misticului. Însă nu toate Flăcările Gemene se află în această categorie, dar cei care urmează această Cale o vor fi recunoascut înainte ca eu să scriu acestea. Ele au un istoric lung de serviciu și inițieri în Anticele Școli de Mistere din Elysium, Lyra, Lemuria, Atlantida, Grecia, Egipt, Munții Balcani, Munții Ural și Mexic.

Cu toții au gravate în câmpurile energetice anumite simboluri, astfel încât oricine le poate citi îi identifică imediat. Cu cât sunt de un rang mai înalt, cu atât acetse simboluri vor fi iluminate în fruntea lor, sub sânul stâng și pe brațe. În Anticele Școli de Mistere din Marea Adunare Albă de pe Sirius, precum și în câmpul energetic al super-conștiinței a Divinului există o arhivă a lor. Ele nu pot fi falsificate sau înlăturate, întrucât au fost câștigate. Acest lucru înseamnă că au trecut prin inițieri severe în planurile interioare și exterioare ale Școlilor de Mistere ale Însăși Sursei Divine; aceste simboluri constituie o recunoaștere subtilă a înalților inițiați.

Apoi, sunt cei care au fost dintotdeauna atrași către Mistic. Nu există nicio altă cale care să îi atragă la fel de mult ca cercetarea amănunțită a Misticului, Gnosticului, Tantricului, Trinității, Flăcări Triple Eterne și a acelor atribute ale lui Dumnezeu care fac din acesta cel mai mare Mister al Vieții Eterne, și cea mai mare Forță a Iubirii cae există. Aceste Flăcări Gemene vor trece prin inițieri intense, ajungând la vederea interioară, deschiderea energiilor inimii, și apoi a celor șapte porți ale energiei sexuale, întâlnirea dintre masculin și feminin la un nivel profund.

Această cale nu este pentru toate Flăcările Gemene, căci dacă ambii nu își doresc să fie deschiși până în străfundurile ființei lor, să devină vulneravili, fragili, pentru ca apoi să fie renăscuți, atunci calea nu este pentru ei. În esență, este cea mai înaltă Cale a Crucificării. Este Calea pe care Vechiul Adam și Vechea Evă trebuie să moară pentru ca Noul Adam și Noua Evă să se nască. În acea moarte și reînviere constă cunoașterea Copacului Vieții și a Portalurilor către Viața Eternă.

În acel moment al morții se face simțită a treia forță, cea a Reînvierii. Este însăși Forța Vieții Eterne, cea din care a luat naștere întreaga viață, eterna respirație, eterna Prezență, eternul Mister, la fel de profund ca cel mai adânc ocean cosmic, inexplicabil, inimaginabil, necunoscut, care există etern!

În acel moment intens de uniune, de pierdere totală în orgasm, de oscilare între lumi, se poate experimenta acea forță inexplicabilă. Dacă nu ești deschis până în adâncul ființei, și nu ai o dorință arzătoare de a deveni una cu însuși Misterul, atunci nu te poți expansiona în acest câmp energetic vast în care te poți dizolva în neant și deveni Forța Divină, pentru a fi creat din nou.

Cu cât este mai mare iubirea, cu atât mai intensă este Flacăra, și mai mare chemarea către serviciu Divin. Uniunea nu se referă la mine sau la tine, ci la noi: o singură inimă, o singură minte, un singur corp, un singur suflet.

Cum poate uniunea noastră să servească întregului? Cum poate iubirea noastră, chemarea, scopul nostru să aprindă Eterna Flacără Cosmică în inimile și sufletelor atâtor oameni? Cum poate uniunea noastră să aducă o schimbare atât de mare în lume?

Vedeți cum totul se transmută? La asta se referă energia Christică.
Este acea Flacără, acea căutare eternă a sufletului de a servi cu adevărat Divinului prin această cale Mistică a Uniunii Sacre Sexuale.
Este o Cale.
Este o chemare.

Este o modalitate supremă de a fi în serviciu, numai dacă inima și sufletul sunt pure. Ego-ul nu are ce căuta aici. Este vorba de profunda onorare a sufletului celuilalt, de a vedea Divinul din el, iar în acest moment al uniunii, bărbatul este pe deplin prezent în masculinitatea sa, cu inima și sufletul deschise, și prin această masculinitate i se dăruiește ei cu întreaga ființă, iar ea își deschide pântecul sacru pentru a-l primi cu inima și sufletul pe deplin prezente, dăruindu-se lui în egală măsură, cu imensitatea inimii, a sufletului și a ființei.

În acel moment este apins Focul Vieții Eterne, Focul Iluminării.
Acesta este darul suprem. Însă, niciodată nu trebuie folosit în scop personal, ci în serviciul cel mai înalt.
Fie care cei care au urechi, să audă.
Fie care cei care au ochi, să vadă.
Fie ca cei care au înțelegere interioară, să înțeleagă.

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s