Nu uita

14390770_10153942069957076_3678342410273108447_n

Nu pierde niciodată din vedere sufletul minunat care ești, și care ai fost creat să fii, de către Divin. În timpul acestei călătorii a sufletului, care este doar o clipire de ochi în eternitate, viața poate deveni dezamăgitoare, și se pot întâmpla lucruri la care nu te așteptai, sau pe care nu le meriți. Însă Divinul cunoaște sufletul minunat care ești de fapt, visele mărețe pe care le ai, precum și darurile sufletului pe care le deții și cu care te-ai născut și ai fost creat.

Nu îți minimiza niciodată abilitățile, unicitatea, șarmul aparte care te face să fii tu! Continuă să îți trăiești viața în cel mai bun mod cu putință, cu perseverență, răbdare, hotărâre, pentru ca, atunci când e nevoie, să pui un picior în fața celuilalt, chiar dacă nu poți vedea calea ce ți se așterne în față.

Renunță la lucrurile rele, la oamenii negativi și toxici, și păstrează binele care te inspiră, precum și pe cei care te iubesc și te încurajează. Da, îți amintești să le mulțumești celor care te pun la încercare, căci ei îți antrenează sufletul și te pregătesc pentru munca pe care ai venit să o faci.
Ești o persoană extraordinară, un suflet în continuă evoluție și o Ființă iubitoare, și te așteaptă atât de multe lucruri în următorii zece ani, pe măsură ce saltul ne poartă către noi octave ale Ființei. Te așteaptă noi aventuri, noi lucruri de explorat dincolo de ceea ce poți vedea, și o iubire nouă. Ți se deschid în față noi posibilități la care nici nu ai visat, și atât de mulți oameni te iubesc.

Folosește acest timp prețios pentru a te redescoperi, caută scopul mai înalt și chemarea sufletului tău, și trăiește-le. Vizualizează ceea ce îți dorești cu adevărat să manifești în viața ta, setează-ți intenția și roagă Divinul să te ajute, pentru a putea manifesta binele cel mai înalt pentru tine și pentru ceilalți, și pentru a fi în concordanță cu Planul Divin al sufletului tău.
În adâncul ființei tale, alege fericirea și mulțumirea și continuă să crezi în tine, devenind cea mai bună variantă posibilă a ta.

Va veni o zi în care vei privi înapoi la această fază a vieții tale și te vei întreba cum de ai reușit să treci de ea, însă vreau să știi că Divinul a crezut mereu în tine și își dorește să reverse prosperitate și binecuvântări asupra ta, și să îți dăruiască numai bine, precum și tot ceea ce îți este necesar pentru dezvoltarea sufletului tău. De-a lungul călătoriei, însă, ai adunat câteva cicatrici, însă ele sunt simboluri ale victoriilor tale, chiar dacă nimeni nu a văzut cât de greu ți-a fost, și câte lacrimi ai vărsat – însă Divinul știe toate acestea, și te-a iubit și susținut prin toate!

Deschide-ți larg brațele, ține capul ridicat, și roagă să fii binecuvântat și să fii o binecuvântare de Iubire și de Lumină pentru toți cei din jur. Deschide-ți inima și sufletul către iubire, și trăiește viața pe care sufletul tău a venit să o trăiască. Te așteaptă o lume întreagă. Îmbrățișează viața și trăiește în prosperitate!

Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s