Portalul 12/12

15541109_1102092193246931_6557415001671193402_n.jpg

Preaiubiților,

Într-o explozie de conștiință a Unității, Lumina Christică este aprinsă în inima voastră în 12/12. În câmpul de lumină al Inimii Transcendente începe să se trezească noua viață, o viață care transcende vechile credințe și care deschide poarta către iubirea necondiționată. Compasiunea vă umple fiecare colț al conștiinței.

În fiecare an, câmpul Luminii Christice pătrunde în lume în a 12-a zi a celei de-a 12 luni pentru a aduce iubire, compasiune și iertare. Acest câmp este disponibil tuturor în acest moment prețios. Este nevoie doar de intenție pentru a vă pregăti canalele de recepție, astfel încât inima să se deschidă la frecvențele înalte conținute în Lumina Aurie a energiei Christice. Atunci când inima este deschisă și există o disponibilitate de a primi, pe 12/12 se activează conexiunea cu noua chakră a timusului. Acest Centru acționează ca un vas sacru de primire a Divinității Noii Inimi Transcendente. Lumina aurie a energiei Christice este cea care aduce sacralitate în pocalul sacru din inima voastră.

Deși nu este vorba de o învățătură creștină, există o conexiune cu Maestrul Iisus, care a întruchipat iubirea față de Aproapele. În această Lumină Aurie se află o descărcare pură de iubire necondiționată, care să vă susțină pe Pământ. Atunci când ființele primesc această iubire, ele emit Lumină Aurie. Puteți experimenta și o îmblânzire a inimii care vă permite să vedeți lumea dintr-un loc al armoniei, aducând astfel mai multă pace în fiecare aspect al vieții voastre.

Pregătiți-vă ființa prin rugăciuni și intenție. Lăsați-vă inima să se înalțe. Atunci când această flacără se aprinde, nu veți mai fi același, căci o reacție în lanț de iubire necondiționată creează un șablon de unitate în sistemul vostru energetic și în vasul sacru al chakrei timusului. Cu fiecare bătaie a inimii, această energie a iubirii vă va cataliza celulele către frecvențe înalte de lumină. După 12/12, ori de câte ori vă acordați la Inima Superioară, o nouă conștiință a compasiunii se va aprinde în voi.

Într-un mod foarte pur, cu toții sunteți serviți de forța Iubirii Divine, ca o amprentă precodificată pentru trezire. Dacă ați putea vedea totul din perpectivă Angelică, oamenii arată ca niște canale care primesc descărcări aurii ale Luminii Christice care umplu Inina Superioară și fixează iubirea necondiționată pe Pământ.
Atunci când nu se opune rezistență, puteți deschide această prezență plină de Grație și aprinde Divinitatea în fiecare celulă a voastră. Concentrați-vă asupra Inimii Superioare ca asupra unui vas sacru în care primiți această Lumină. Imaginați-vă că Inima Transcendentă a Divinității este un câmp pur de Iubire Necondiționată, și permiteți acesteia să vă cuprindă întreaga ființă în Lumină Aurie.

Pe măsură ce Lumina Inimii Transcendente este eliberată, se deschid noi niveluri de întregime, conforme cu frecvențele energetice superioare. Dincolo de orice simț al polarității, există un loc în voi care îmbrățișează atât lumina, cât și întunericul, aducând totul în unime în forma umană. Inima Transcendentă se extinde pentru a include cel mai înalt nivel de Lumină Divină împreună cu întunericul care există în lume. Nu putem presupune că o realitate transcendentă nu include întunericul, ci, în schimb, conține noi niveluri de Divinitate care luminează toate tărâmurile existenței.

O nouă libertate așteaptă să vă îmbrățișeze toate aspectele ființei voastre, permițându-vă astfel să zburați liberi pe aripile Iubirii Divine. Prezența Aurie a Câmpului Luminii Christice vă poate pătrunde în Inima Superioară și deschide căile Iubirii Necondiționate în fiecare aspect al vostru și al tuturor ființelor. O inimă iubitoare nu cunoaște limite atunci când acest câmp expansionat se trezește. Pe măsură ce voi și polaritățile din sinele vostru se unesc, Lumina Inimii Transcendente este eliberată, iar bunăstarea devine noua voastră realitate în dimensiunea a 5-a.

Pe 12/12, ierarhia luminii vă atinge toate funcțiile celulare, iar în ființa voastră se deschid porțile către noua strălucire și forță a vieții (vitalitate). Se trezesc sistemele automate de regenerare din ADN-ul vostru care au fost parte a matricei originare, iar Corpul Cristalin de Lumină iese din carcasa corpului fizic pentru a vă schimba lumea din interior.
Bucurați-vă și permiteți deschidrea noilor câmpuri de Lumină ale Inimii Transcendente din ființa voastră!

Eu sunt Uriel al Inimii Transcendente, trezind și pregătind calea pentru o expansiune a vasului sacru al Inimii Superioare din toate ființele. O minte și o inimă iluminate pot trezi lumea. Este extraodinar să poți vedea ce diferență poate face o singură persoană plină cu Lumină Divină. Atunci când vă alăturați altor ființe centrate în inimă în Lumina Christică, nu există limitări.
Pregătiți-vă cu recunoștință și intenții clare, și veți fi ridicați pe aripile iubirii prin portalurile 12/12 pentru a primi Lumina Christică în vasul sacru al Inimii Transcendente. Și așa este.

Shanta Gabriel pentru Arhanghelul Uriel

Repostare

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s