Actualizări 18 decembrie 2016

gaura-neagra-2079

În următoarele trei luni vor avea loc noi și intense actualizări energetice. Dimensiunea a 5-a începe să se facă cu adevărat simțită, motiv pentru care trecem prin actualizări masive la nivel celular și de ADN. Aceste schimbări nu includ doar ființele umane, ci și toate formele de viață de pe planetă.

Multe dintre acestea nu își vor mai putea menține forma fizică, însă trebuie să ținem minte că toate principiile de evoluție funcționează pe baza morții și nașterii, de unde și întreaga actualizare la nivel celular și continuarea vieții la infinit.
Suntem aduși în fața întregii expresii a vieții, pe o bandă de frecvență mai înaltă și cu mult mai puternică. Atunci când benzile de frecvență cresc cu o octavă, formele mai dense se vor dezintegra.

Dacă nu suntem dispuși ca vechii Adam și Eva din noi să moară, atunci nu vom putea trece prin imensele portaluri în care ne aflăm acum. Este asemănător pătrunderii într-o gaură de vierme, pentru ca apoi să fim zguduiți, ajungând pe partea cealaltă a găurii de vierme renăscuți într-o stare cu mult superioară și mai puțin densă.

Anticii știau cum să lucreze cu frecvențele sunetului, ei putând dezintegra mase aparent solide în particule ușoare ca un fulg, dându-le apoi orice formă doreau să co-creeze. Ne aflăm acum într-o astfel de actualizare.

Intensitatea dezintegrării depinde de cât de pregătiți suntem pentru actualizare. Sufletul este cel care menține procesul dezintegrării, așadar, atunci când sufletul este cu totul prezent în acest proces, totul se va desfășura mult mai lin decât atunci când sufletul este absent sau neancorat pe deplin.

Planeta este stabilizată deja în procesul dezintegrării și al renașterii într-o formă superioară. În ea pulsează acum o nouă viață, iar strălucirea ei este ceva incredibil de frumos de privit, pe măsură ce avansează către dimensiunea a 5-a și se pregătește deja pentru dimensiunea a 7-a, starea ei originară.

Așadar, pregătiți-vă pentru noi valuri cosmice care se îndreaptă către noi. Ceea ce am experimentat până acum nu înseamnă nimic comparativ cu ceea ce vom experimenta în următorii zece ani, începând de acum!

Varianta video

 

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

3 thoughts on “Actualizări 18 decembrie 2016

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s