Activarea piramidelor de cristal

15822610_1380878145276794_713765358757024703_n

Piramidele de cristal se trezesc acum într-un ritm extrem de rapid, pe măsură ce grilele de cristal care au fost create în pământ în urmă cu miliarde de ani se reactivează ușor, dar sigur. Până la momentul actual, majoritatea sunt încă necunoscute oamenilor, în mare parte din cauză că tehnologia noastră nu este încă suficient de avansată. În cartea mea, „De ce m-am născut în Africa”, ce va fi publicată anul acesta, povestesc în detaliu despre călătoria mea de descoperire din ultimii ani, precum și despre sistemele de grile energetice care nu constituie așa-numita Grilă de lumină sau Grila.

Ele sunt ceva cu totul diferit. Grila funcționează pe baza unui sistem energetic cosmic, iar sistemele intergalactice reprezintă ceva ce încă nu poate fi accesat de oameni, din cauza vibrației lor prea scăzute. Pământul este cu adevărat renăscut și reactivat la multiple niveluri, pe măsură ce echipele cosmice lucrează pentru a aduce toate acestea la îndeplinire.

Suntem pe deplin ancorați în starea penta dimendională, iar planeta a cerut Federației Galactice să se întoarcă în starea dimensiunii a 7-a în care a fost creată la origine. Însă își dorește să meargă și mai sus, până la dimensiunile a 12-a și chiar a 13-a. Există numeroase octave ale dimensiunilor, ele întinzându-se până la 74, 144 și chiar 354, și cu cât conștiința crește în forme dimensionale, cu atât devii mai evoluat.

Unele dintre cele mai evoluate galaxii au doar forme de Lumină pe care oamenii nu le pot vedea. Ei le pot întrezări cu colțul ochiului, ca niște fâșii de lumină, sau le pot vedea prin ochiul al 3-lea, dacă aceste este deschis complet, sau la nivelul sufletului prin senzori și antene, însă nu cu ochii fizici. Am pierdut atât de mult din vederea noastră, încât nu putem vedea spectrele cosmice de culoare, iar auzul nostru s-a închis considerabil de la căderea Atlantidei.
Mi s-a cerut să vă comunic acestea ca să înțelegeți că ne întoarcem la originile noastre adevărate, care sunt galactice, și nu planetare!

Țineți minte că odată cu intensele actualizări planetare, ale piramidelor și grilelor piramidelor, vom pătrunde în câmpuri energetice vaste și grile energetice care sunt mult mai puternice decât orice vă puteți închipui. Lucrez cu ele tot timpul și știu despre ce este vorba.
Pregătiți-vă pentru schimbări dramatice!

Judith Kusel

Varianta video

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s