Celebrarea iubirii

969549_10151608046699563_398541141_n

Celebrarea preiubitului/preaiubitei este în esență celebrarea sinelui – a femeii sau a bărbatului din interior și a ceea ce te face să fii femeie sau bărbat. Însă merge și mai departe și devine o celebrare a însăși forței vieții, precum și o celebrare a sufletului. Atunci începem să ne deschidem complet întru adorarea și celebrarea feminității și masculinității din preaiubita/preaiubitul nostru, și prin urmare sufletul întâlnește sufletul, inima întâlnește inima, spiritul întâlnește spiritul, mintea superioară întâlnește mintea superioară, trupul întâlnește trupul.
Bărbatul și femeia sunt creați din toate acestea. Totul este perfect în mișcare. Celebrarea preiubitului/preaiubitei înseamnă adorarea lor. Este o încredere profundă, un respect și o iubire nepământeană, ci cosmică. Căci ea se extinde dincolo de limitările existenței terestre, în spațiul infinit în care se nasc sufletele și în care ele există ca o singură entitate.
Atunci când sufletul întâlnește sufletul, are loc o conexiune atât de intensă și de profundă, încât aprinde focul cosmic din ambii parteneri. Să îți întâlnești preaiubitul/preaiubita cu inima, corpul, mintea, spiritul deschise înseană să îmbrățișezi unimea la interior și la exterior. Nu există limitări. Te expanzionezi într-o stare de dizolvare. Te dizolvi într-o stare de beatitudine infinită – orgasmul cosmic care a creat însăși viața.
Este o stare de conștientizare cosmică, o conștiință sublimă care deține atât pământul, cât și cosmosul, care celebrează atât finitul, cât și infinitul.
Bărbatul se dizolvă din finit în infinit.
Femeia se dizolvă din finit în infinit.
Ne dizolvăm din finit în infinit.
Atunci când spațiul infinit se mută în finit are loc iluminarea, căci focul cosmic din fiecare se aprinde într-o singură flacără triplă.
Celebrarea vieții, a iubirii și a conștiinței devine apoi însăși adorarea. Toate curgând într-un singur șuvoi cosmic – același șuvoi al vieții care este însăși creația.
Acesta este darul vremurilor în care pătrundem acum.

Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s