Sexualitatea sacră

75e7aa674f98f6de73fb5b200c5d3c18.jpg

Energia sexuală, atunci când este onorată și combinată cu iubire, încredere și cu un respect profund pentru partener capătă o formă și o expresie sacră. Ea devine o forță extraordinară – căci permite transcenderea dimensiunilor și mutarea într-o stare de beatitudine, euforie și unime completă.
Odată cu întoarcerea Divinului Feminin are loc și întoarcerea sexualității sacre, așa cum era ea simbolizată în vremurile antice printr-un șarpe. Ea merge dincolo de energia kundalini, în energia sublimă a flăcării triple și a șerpilor tripli, uneori reprezentați sub forma unui șarpe înaripat înfășurat în jurul unui baston.
Această formă de energie sexuală reprezintă cea mai mare forță creativă primită vreodată de omenire, însă a fost retrasă de însăși Zeiță atunci când bărbații au căutat să le controleze pe femei și această energie, și au folosit-o greșit pentru propria satisfacție.
Sunt posibile imense realizări în toate aspectele vieții atunci când învățăm să controlăm și să direcționăm energia sexuală nu doar către uniunea sacră – ci pentru serviciul întru lumină, atunci când ambii parteneri își dedică viața utilizării acestei energii pentru serviciul divin al creșterii conștiinței și evoluției omenrii.

Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

2 thoughts on “Sexualitatea sacră

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s