Soarele din celulele voastre – conștiința penta-dimensională

15941300_1126673430788807_1635205961995329180_n

Pe măsură ce deveniți din ce în ce mai conștienți de lumina din voi, miezul fiecărei celule și conștiința acestora încep să se aprindă asemeni unui Soare etern, toate vibrând la frecvența Creației, în starea lor originară de lumină pură, conștiință pură, Sursă pură.

Libertatea acestei Lumini Vii acționează asemeni unei antene de-a lungul tărâmurilor angelice și a toată Creația. Nu există loc în care voi să nu fiți această Lumină. Reconfigurarea înapoi la aceasta reprezintă dizolvarea densității pentru a exista ca Lumină în toate dimensiunile, fiind liberi în Lumină și ca Lumină.

Această activare devine conștiința că sunteți. Codurile de foc din fiecare celulă se trezesc prin această transformare în conștiință, transofrmându-vă totodată în Lumină Vie. Toate acestea se petrec în voi în fiece clipă.

Soarele Viu este Soarele Central, iar începând cu 21 decembrie 2012 planeta a început alinierea cu centura fotonică din Pleiade. Lumina primită de planetă și de întreaga viață încă de atunci este Soarele Viu, care sunteți voi.

Codurile din ADN-ul vostru sunt făcute din acest Soare Viu. Ele reprezintă însăși esența creației, a voastră ca Lumină Vie. Esența voastră de ființă adevărată este esența întregii Creații, prezența vie de Lumină.

Sunteți ființei pure și vă transformați din nou în această Lumină Vie, Pură a Soarelui. Este o întoarcere la Lumină, la Puritate, la Ființa Pură și Libertatea care sunteți. Respirați adânc în celulele voastre. Simțiți trezirea Luminii și permiteți densității să se topească în esența ființei voastre adevărate. Cu fiecare respirație, respirați în mod conștient din Soarele Viu.

Lumina Soarelui Central, a Pleiadelor și a centurii fotonice intensifică transmisia de lumină, menținând conștiința întregii Lumini în cosmos prin intermediul Soarelui Viu, Lumina Creației înseși.

Simțiți cum această Lumină vă pătrunde toate celulele. Simțiți cum vă transformați în Lumină.

Varianta video

Extras din

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s