Activarea Chakrei Astrale Stelare Magenta -Cheia Ank -Semințele stelare-Andromeda

desertankhstarv41.png

Salutări tuturor! În acest mesaj vă voi vorbi despre chakra a 8-a, despre chakra sacrală și emoțiile stocate aici, despre cum vă poate ajuta culoarea magenta, despre cheia Ankh și importanța sa. Vă voi oferi și un sigiliu eteric care să vă ajute să vă echilibrați chakra sacrală, precum și un acordaj muzical creat cu frecvența de 528hz.

Înainte de toate, iată mesajul primit de la Consiliul Andromedan de Lumină:

„Au început să se desfășoare întâlnirile principiilor magenta cu cei de dimensiunea a 5-a în apropierea celor veniți din stele. Cunoscute ca semințe stelare, aceste ființe au capacitatea de a menține cantități imense de energii ale spațiului cuantic și de a le transmite tuturor prin vasele lor de timp și spațiu.

Principiile magenta ale ființei sunt cele care vor asista aceste suflete la vremea creației, precum și în ancorarea acestor energii pe planeta voastră. Îi vor asista pe cei care vor să se întoarcă acasă, pe planetele și stelele de origine, alături de familiile stelare și în ciclurile cognitive de realitate.

Dorul, tristețea, melancolia și sentimentul pierderii au pus stăpânire pe mulți dintre semințele stelare. În procesul evoluției și schimbării frecvențelor Mamei Gaia, voi recunoașteți și vă amintiți amintirile trecutului cu care ați venit aici, cele care vă spun că ați trecut prin aceleași frecvențe energetice în urmă cu eoni de ani. Vă amintiți și de distrugerea ce a avut loc și sentimentul pe care l-ați avut atunci când aceste schimbări au avut loc pe planetele voastre de origine.

Fiți liniștiți, dragi copii stelari, căci ceea ce ați experimentat în urmă cu eoni de ani nu se va întâmpla rasei umane, întrucât datorită diligenței și aderării voastre la principiile galactice ale ființei, rasa umană și toate ființele de pe Gaia sunt asistate și infuzate în fiecare clipă cu energiile celeste ale ascensiunii.
Datorită prezenței voastre, toate sufletele umane vor găsi pacea în inima lor. Căci toate energiile trecutului sunt transmutate de voi, cei staționați pe Gaia, și prin intermediul vehiculelor voastre ale ascensiunii voi aduceți schimbarea, cunoașterea interioară și echilibrul atât de necesar tuturor ființelor.

Trecutul tumultos al sinelor voase galactice va aduce trezirea și pășirea pe calea ascensiunii și a iubirii, înțelegerii necondiționate, acceptării, purității, măreției și fericirii supreme. Indiferent de turbulențele ce au loc acum pe Gaia, diligența și aderarea voastră la principiile galactice ale Iubirii, Luminii, Păcii, Armoniei, Fericirii Supreme și Echilibrului vă vor conduce prin aceste vremuri cu fervoare și forță. Lumina voastră este nesesară tuturor.
Țineți minte că ați fost bine pregătiți pentru această clipă, amintiți-vă și recunoașteți divinitatea din interior, utilizați uneltele care vi se pun la dispoziție, iar dacă vă simțiți pierduți sau melancolici, puteți să ne cereți oricând ghidarea, ajutorul, susținerea, iubirea și lumina. Pășim alături de voi ținându-vă de mână, căci noi am sosit și utilizăm toate spectrele disponibile de lumină pentru a vă învălui în energiile vindecătoare, de protecție, de iubire și de creativitate care vă sunt trimise din centrul universului. Sunteți susținuți de tot ceea ce este și sunteți tot ceea ce este. Sunteți iubiți necondiționat.

Vă iubim. Suntem cu voi.”

Ceea ce vor să ne transmită cei din Andromeda este că magenta este o culoare extrem de benefică pentru noi toți, însă în special pentru cei veniți din stele. În cartea sa „Terapia cromatică pentru cei ce lucrează cu energia”, Francine Milford scrie că chakra magenta se află deasupra chakrei coroană, și mai este cunoscută sub denumirea de chakra a 8-a, Alto chakra, chakra Divinității sau chakra a 12-a. Ea este asociată înregistrărilor Akashice.

Culoarea magenta este asociată modului în care privim viața și abilității de a crea echilibru și armonie în viața de zi cu zi. Este vorba aici de experiențe fizice, mentale, emoționale și spirituale.

Magenta este o combinație de roșu și violet. Întrucât ea reprezintă ambele capete ale curcubeului, mai este numită Alfa și Omega, începutul și sfârșitul. Utilizând magenta, vă puteți întări abilitățile și dezvoltarea spirituală. Ea vă ajută să vă ridicați deasupra unor situații meschine și să vedeți imaginea de ansamblu. Odată cu această conștientizare vine și o înțelegere profundă a ceea ce reprezintă cu adevărat acea situație pentru voi și pentru toți cei implicați. Vă ajută să deveniți observatorul situației.

Culoarea magenta poate fi folosită pentru a aduce schimbări în viața voastră, eliberând emoții și situații care nu vă mai servesc. Utilizați această culoare pentru a a crea echilibru emoțional, fizic, spiritual, creștere personală, pentru a elibera tipare vechi, pentru a cultiva compasiune, toleranță, acceptare, încredere, optimism, bucurie.

Chakra sacrală și cheia Ankh

Mi s-a explicat de către ghizi faptul că chakra noastră sacrală este curățată și purificată, și de aceea, este posibil să iasă la suprafață emoțiile noastre referitoare la sex și intimitate: Emoții suprimate legate de relații sexuale care ne-au afectat negativ. Rușine sau vină față de anumite dorințe sexuale, sau de absența lor. Vitalitate sexuală diminuată sau un apetit crescut. Diverse senzații în chakra sacrală, pe care nu le-ați mai experimentat de ceva vreme, și trezirea unor dorințe sexuale care este posibil să vă surprindă. Contemplarea unor relații/relații sexuale din trecut. O lipsă bruscă de interes față de sex sau intimitate. Orice este legat de intimitate sau de sex iese acum la suprafață. Înțelegeți că este vorba de un proces normal și că se lucrează asupra chakrei noastre sacrale pentru a ne permite să fim suficient de înrădăcinați în corpurile fizice pentru a ne conecta cu Divinul și pentru a construi acel pod între „Cer și pământ”.

Chakra sacrală este minunată. Clarsimțirea poate fi dezvoltată lucrând cu această chakră. Astfel, putem simți emoțiile, motivațiile și atașamentele altora, și ne putem pune în „situația emoțională” a altcuiva.

Pecetea sacră a cheii Ankh

Este vorba de o cheie Ankh ce se ridică dintr-o stea cu șase colțuri, sau steaua lui David, care reprezintă masculinul și femininul, yin și yang, „precum în Cer, așa și pe Pământ”. Cheia Ank este un simbol deosebit de important. Numită și crucea egipteană, era un simbol al însăși vieții, reprezentând viața eternă. Ca simbol al fertilității, bucla reprezintă vaginul, iar linia de dedesubt penisul în uniune cu vaginul. Prin unirea femininului și masculinului în deplină armonie se creează o nouă viață. Brațele care se întind în laterale reprezintă copiii care se nasc. Din punct de vedere spiritual, Ankh-ul reprezintă cheia întregii cunoașteri ascunse. Bucla este sufletul etern, întrucât nu are început, și nici sfârșit. În această interpretare spirituală, crucea reprezintă moartea. Ank-ul era cheia descoperirii misterelor vieții și morții. Utilizați această pecete meditând asupra imaginii oferite.

Într-o transmisie anterioară mi s-a spus că „multe persoane de pe planetă sunt afectate de vibrațiile negative referitoare la intimitatea fizică sau psihică. Ceva natural precum sexul este privit ca un tabu în lumea voastră, sau ca ceva profan, căruia nu i se acordă importanță, rezultând desfâul. Elementele Ankh-ului ne aliniază cu instinctele primare, încetând astfel suprimarea unor senzații naturale și atingându-se un echilibru sănătos, prin care învățăm să utilizăm forțele din interior. Pe măsură ce energiile ascensiunii se intensifică, vehiculele voastre sunt curățate și purificate, înlăturând ideile eronate preluate de la strămoși și crescându-vă frecvențele. Pentru unii, acest lucra va însemna senzații neplăcute sau emoții suprimate referitoare la intimitate și sex care vor ieși la suprafață, iar Ank-ul vă va ajuta să echilibrați valurile de actualizări energetice și să vă găsiți echilibrul interior.

Puteți utiliza acest disc activându-l în chakra sacrală timp de câteva minute în fiecare zi, pentru a permite curățării, întăririi, activării, acordajului și păcii să vă învăluie. Nu în ultimul rând, sunetele ascensiunii aduse nouă tuturor de către Richard Domina. Acest acordaj a fost creat folosind frecvența de 52hz. Aceasta este o frecvență centrală în „matricea muzicală matematică a creației”. Ea este frecvența Iubirii, care conectează inima de esența voastră spirituală, de realitatea spiralantă a Cerului și a pământului.

Acordaj 528hz

Sursă

Traducere: Dayanara

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s