Planeta Pământ: bijuteria-coroană a Creației

14702215_1266346133423815_8569497927726744128_n.jpg

La început, atunci când această planetă a fost co-creată, ea era cunoscută drept bijuteria coroană a Creației. Sufletele voluntare care au colonizat-o la exterior s-au îndrăgostit de ea și au cerut permisiunea Federației Intergalactice de a se stabili aici. Acest lucru a fost permis de către Federație, cu condiția ca sufletele să țină minte că iau parte la un experiment, pentru a experimenta modul în care viața și formele de viață din cele 12 Galaxii-Maestru s-ar ajusta la viața pe planeta Pământ.

În cartea mea care urmează să fie publicată ofer detalii despre primele piramide și a motivului pentru care au fost create. Toate acestea se întâmplau în dimensiunea a 7-a. Dacă cineva din dimensiunea a 3-a sau chiar și a 5-a încearcă să descifreze tehnologia extrem de avansată, care funcționează pe principiul vastei cunoașteri cosmice și a câmpurilor energetice vaste, dacă aceste ființe vor încerca să acceseze ceva ce nu pot înțelege, fie din pură curiozitate sau ego – vor fi asemeni unui copil încearcă să aprindă focul jucându-se cu chibriturile.

La nivel cosmic suntem încă copii, deoarece mereu ne-am autodistrus. Același lucru s-a întâmplat în Elysium, în Regatul Leului, Avalon, Lemuria, Mu, Atlantida. Nu putem recăpăta ceea ce știam atunci până nu devenim proprii maeștri. Trebuie să înțelegem că puterea este o sabie cu două tăișuri – ea poate fi folosită pentru binele tuturor sau pentru distrugere.

Să ne amintim că în fiecare clipă putem alege să devenim versiunea cea mai înaltă a sinelor noastre colective, pentru binele tuturor, sau ne afundăm în marea uitării, așa cum am făcut după căderea Atlantidei.

Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s