Raport despre energetica 2017: Evoluția procesului Corpului de Lumină Cristalin Plasmatic (partea a II-a)

16106069_1132816156841201_5369341709249715954_n.jpg

Se elimină metale grele, așadar corpul are nevoie de mai multă hrană vegetală, de mișcare și exerciții fizice pentru a se oxigena. Hrăniți aspecte umane/schimbări la nivel de ADN/recodificări prin: raze solare (vitamina D), alge, ciocolată neagră. Activarea cristalelor din corp duce la o recalibrare și purificare a organelor interne.

Cu cât funcționați mai mult din inima-mintea superioară, cu atât vă aflați în serviciu, fie în stare de veghe, fie în timpul somnului. Veți învăța să vorbiți, mergeți, vedeți, fiți într-un mod nou. Trebuie să învățați cum să navigați multiple realități dimensionale. Dacă nu folosiți darurile și oportunitățile ce vi se dau, și vă irosiți energia, acest lucru vă va afecta. Veți tăia corzile de atașament cu tot ceea ce v-a ținut ancorat în tărâmul de vibrație joasă. Totul va fi înlocuit de relații, experiențe, realități de conștiință superioară.

Odată ce vă mențineți Ființa și Sinele Superioare în tot ceea ce sunteți și faceți, tiparul corpului va fi restabilit și Corpul Plasmatic se va activa. El merge până în adâncul ființei voastre, al dinților, oaselor, craniului, iar fiecare celulă devine Sufletul vostru Galactic. Ființa și coloana devin noii centri de comunicare, după ce au trecut prin actualizări la nivel de oase și de mușchi și printr-o recalibrare a întregului sistem nervos. Inima și mintea sunt guvernate acum de către coloană. Sunteți conectați la Mama Pământ și la Universurile și Galaxiile din interior. Nu veți mai putea lua parte la activități de densitate joasă; le puneți capăt înainte ca ele să devină parte a realității voastre.

Corpul Cristalin devine inactiv sau activ, în funcție de diferitele frecvențe zilnice. Vânturile Solare de frecvență ridicată (din Corpul Universal) vă fac să dormiți, formându-vă cristalele și recalibrând sistemele de funcționare ale corpului. Iubirea este baza pentru tot ceea ce sunteți și faceți. Credințele și mentalitățile de vibrație joasă nu vă mai controlează. Dețineți controlul realității voastre fizice, din interior și ca univers. După încheierea procesului, veți fi din nou activi, însă la o frecvență mult superioară. Toate acestea vă slăbesc corpul fizic, pentru a vă putea întoarce mai puternici, mai plini de cunoaștere și mai capabili decât oricând, ca parte a întregului.

Veți oscila între aspecte, activări și versiuni pentru a echilibra totul din interior. Veți trece de la o extremă la alta, proiectând inconștiența la exterior, până când veți înțelege cum ați creat toate acestea. Acționați cu intenție conștientă, menținând echilibrul puterii masculine/feminine, dând naștere realităților Noului Pământ din interior. Corpul vostru își va schimba, la propriu, forma, se va reconfigura și restructura. Expansiune, contractare la nivelul întregului corp, apoi al creierului, a celulelor, a formei și la nivel energetic.

Corpul Plasmatic se formează pe măsură ce deveniți din nou puri, pe măsură ce vă întoarceți la uniunea sacră din interior cu toate aspectele voastre Divine și Galactice. Funcționând ca Sine Superioare, deveniți fundația și ancora pentru Noul Pământ. Trăind astfel, amintindu-vă de Divinitatea voastră și trăind această existență puternică, împărtășindu-vă darurile, cunoașterea, creațiile, iubirea, lumea voastră fizică și toate lucrurile din ea, deveniți parte integrantă a Noului Pământ.

Deveniți o ființă plasmatică într-o formă umană. Materia fizică se modifică în voi, ajungând din materie densă, lumină, apoi transformându-se în lichid, gaz și plasmă, și apoi din nou în stare solidă. Fiecare undă de lumină vă împrăștie celulele, activează noi ecuații geometrice și matematice, secvențe și coduri care aduc la suprafață orice aliniere greșită pentru a o corecta și a vă alinia, pe măsură ce particulele voastre se unesc din nou într-o nouă formă/secvență. Totul se realiniază la codificările Sufletului Galatic.

Conștiința Avatar/Întruparea Supra-Sufletului va avea loc pe măsură ce întrupați toate aspectele conștiinței voastre superioare. Veți fi coborât deja în încarnare ca Sine Superioare, petrecându-vă timpul curățând orice distorsiuni/programări vechi care nu sunt în aliniament cu Sinele Sufletului Pur. Vă veți fi trăit viața fără distorsiuni, până când acest mod va fi devenit o a doua natură pentru voi. Vă veți fi întors la puritatea din interior, cu fiecare părticică a ființei voastre. Vă veți fi întors la prosperitate deplină în interiorul vostru, utilizând totul în calitate de Alchimiști, Magicieni și Maeștri, creând mai mult pentru toată lumea.

Veți conștientiza că existența voastră transformă totul înapoi în existență pură, existența simplă, cea pe care ați uitat-o atunci când ați pătruns în somnul uitării. Corpul vostru aflat în evoluție se pregătește pentru a se ocupa de Existența Galactică. Frecvențele superioare aduc plasmă în atmosfera noastră, iar corpurile umane nu o pot procesa. Doar deschizându-ne la o conștiință superioară vom putea ușura totul și scădea intensitatea. Opoziția duce la apariția unor realități extreme. Fiecare ființă umană va trebui să se abandoneze existenței Sinelui Superior pentru a experimenta acest proces fără suferință.

Lisa Brown

Extras din

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s