Raport despre energetica 2017: Evoluția procesului Corpului de Lumină Cristalin Plasmatic (partea a III-a)

14591820_1272997416092020_1397192554265269701_n

Fiecare va trebui să ne punem la încercare, să ne împingem dincolo de vechile limitări și să pășim prin acele porți și inițieri. Ființa umană așteaptă până când totul se prăbușește și nu mai rămâne nimic. Sinele Superior colapsează totul din interior în mod intenționat, ceea ce duce la materializarea realităților de conștiință superioară.

Renunțați la vechile noțiuni de vindecare sau simptome. Totul reprezintă actualizări. Puteți experimenta totul în calitate de victimă sau entuziasmați pentru că ați atins această etapă mult așteptată. Entuziamsul și recunoștința vă vor purta mai ușor prin acest proces. Necredința, judecata, opoziția și nesusținerea conștientă vor crea o experiență mai intensă, deoarece mușchii se încordează și creează blocaje. Corpurile se repară singure, întorcându-se la perfecțiune, fără boală. Boala era reprezentată de frecvențele disonante din interior. Corpul slăbește atunci când lucrează intens la curățarea vechilor linii temporale/a programelor celulare și la integrarea unei cantități vaste de lumină în celule, mușchi, oase. O stare de abandon și de conexiune, în care ne relaxăm și dormim pentru a integra cantități vaste de lumină va înlătura vălurile și va activa corpul.

Corpul devine lumina sufletului vostru. Somnul nemaifiind liniar, veți dormi în funcție de dimensiunile pe care le ocupați. Energia este utilizată pentru stocare, producție, creare, concentrare, împărtășire, activare, unificare. Fiecare va trebui să învățăm să coborâm această energie în mod intenționat înainte de a trece în faza de întrupare.

Corpul se va suprasolicita dacă nu primiți această frecvență energetică în mod intenționat, nemaipreluând energie de la ceilalți, încercând să o procesați prin propriul corp. Va trebui să dați înapoi celorlalți propriul proces și propria responsabilitate. Amestecul realităților creează stres și vă ancorează în realitatea celorlalți. Fiecare va trebui să devenim pe deplin responsabili și puternici. Cu cât mergem mai sus, cu atât va fi mai greu să ne expunem/ tolerăm/procesăm frecvențe joase, iar pe măsură ce ne acordăm la Corpurile Cristaline de Lumină și devenim plasmatici, nu vom mai putea interacționa deloc cu realitățile de vibrație joasă.

La început, acest lucru va fi posibil pentru perioade scurte, însă apoi nu vom mai tolera acestea. În cele din urmă, va trebui să alegem să nu mai permitem acestor lucruri să se întâmple, nemaitransmițându-le către materializare în lumea noastră fizică. Câmpul vostru este Iubire Pură și este puternic dincolo de orice limite. Ați părăsit vechea matrice și v-ați onorat procesul actualizărilor corpului mai presus de orice. Câmpul vostru este vast și impenetrabil față de frecvențele joase doar dacă voi prelungiți expunerea la ele. Corpul vostru este o navă de lumină, un vas, un templu sacru, iar voi sunteți responsabili cu menținerea lui. Umpleți-vă lumea/universul/realitățile cu ceea ce vă susține și cu ceea ce ați venit aici să fiți/faceți. Faceți orice este necesar pentru a vă muta din vechi în realitățile Noului Pământ. Mai întâi observați-vă realitățile din interior și aliniați-le. Atunci când vă iubiți, onorați și respectați pe deplin, nu veți mai dori să experimentați nimic care nu vă onorează și respectă, iar acest lucru va activa o materializare a unei linii temporale de vibrație superioară.

Totul este energie care a luat formă fizică. Toate lucrurile fizice trebuie să se realinieze constant în funcție de conștiința cea mai înaltă. Deschideți-vă pe deplin inima și mintea. Fiți dedicați, orice ar însemna lucrul acesta. Cu cât suntem mai plasmatici și mai cristalini, cu atât putem păși mai ușor prin portaluri plasmatice. Nu mai „încercăm”, întrucât totul se deschide și corpurile noastre evoluează înapoi în Lumină, iar noi devenim din nou Iubire Pură de esență Divină. Este ușor atunci când îmbrățișați procesul și faceți din el o prioritate.

Vă iubesc! Continuați să străluciți, susținându-vă și onorându-vă!

Lisa Brown

Extras din

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s