Raport despre energetica 2017: Evoluția procesului Corpului de Lumină Cristalin Plasmatic (partea I)

16003240_1132759120180238_1521411169382343112_n

Astăzi continuă procesul aprofundat ieri. O rearanjare a grilelor și o fuziune a dimensiunilor superioare ale corpului (universul) și ale dimensiunilor inferioare (planul terestru) ale corpului pentru a crea o aliniere unilaterală între Ceruri (corpul superior) și corpul terestru cu Corpurile Noului Pământ. Vânturile solare încarcă programe de conștiință superioară în realitățile noastre fizice. Suntem oarecum inactivi pe măsură ce acest proces se încheie. Atunci când o va face, vom colapsa milioane de linii temporale vechi pentru a experimenta linii temporale noi.

Aceste colapsări accelerează totul și scot la iveală tot ceea ce trebuie confruntat. Ele deschid noi portaluri care până acum au fost închise. Pe măsură ce fiecare ne sincronizăm cu fluxul universal, totul se va încetini și realinia instant la o frecvență superioară, iar Structurile Cristaline ale Pământului/Universului nostru/ale noastre, precum și Porțile Stelare Galactice se vor acorda cu ușurință la o existență de o frecvență superioară. Mai mult Paradis ne este disponibil tuturor.

În ultimii doi ani, Corpul de Lumină Cristalin Plasmatic s-a intensificat substanțial, reconfigurând în totalitate corpurile noastre fizice și modul nostru de funcționare. Fiecare fază a procesului se experimentează diferit, în special în funcție de câtă lumină/densitate fizică este în noi, de câtă ascensiune/dualitate este în noi, de cât de activate sunt structurile noastre cristaline, și de cât de evoluat este corpul plasmatic. Fiecare parte a realității noastre este afectată în mod diferit, în funcție de elementul dominant din noi.

Tehnic vorbind, fiecare am trecut prin toate fazele de-a lungul timpului. În 2012 am pătruns prin Portalul Cuantic, iar în 2016, prin cel Super-Cuantic. Aliniamentele Pământ/Univers s-au sincronizat, astfel încât și Pământul s-a activat la capacitate super-cuantică. Pământul/atmosfera fuzionează constant dimensiuni multiple în același spațiu. Totul este încărcat plasmatic și super-electromagnetic (inclusiv noi).

Pe măsură ce aceste faze diferite ale corpului/existenței noastre se activează, fiecare suntem mai activați ca Noul Pământ, Ființe de Lumină Universale/Galactice, Ființe de Iubire Divină. Fiecare dintre noi curățăm/detoxifiem/transcendem toate programele densității inferioare conținute în corpurile noastre fizice dense, și activăm/integrăm aspecte dimensionale superioare ale noastre. Fiecare activare a conștiinței noastre ne afectează ADN-ul, codurile genetice, corpul fizic care deține nu doar emoții și gânduri, ci și programarea întregii noastre realitatăți fizice.

Pentru a menține aceste conștiințe de Lumină Superioară, corpurile noastre trebuie să evolueze enorm. Este vorba de un proces care ne cuprinde realitatea fizică, abilitatea de a funcționa în vechiul mod… trebuie să ne abandonăm întreaga noastră existență ca ființe umane pentru a trăi existența sufletului/galactică. Ființei umane nu îi place să nu dețină controlul, și se va opune unui proces care a fost ales de propriul suflet. Nu înțelege că se abandonează sieși, întrucât întregul Univers, galaxiile, existențele pure sunt magie, fericire supremă, bucurie, prosperitate.

Când ne deconectăm de la matrice, iluziile devin vizibile și intervine confuzia. Mintea nu mai deține controlul. Inima sufletului s-a deschis și se naște o Ființă Stelară, o Ființă de Lumină, o Ființă Galactică, un Christ. Căpătăm cunoaștere „cu lingurița”, pentru a trezi mintea superioară prin intermediul inimii. Toate frecvențele de densitate joasă (emoții/gânduri) sunt activate pentru a fi curățate din memoria celulară. Se activează astfel Corpul de Lumină, fiind vorba de un proces care se întinde de-a lungul timpului liniar uman. Informațiile pe care le căutăm rezidă deja în ADN-ul nostru, și ele vor fi accesate atunci când frecvențele activează acea parte a corpului fizic prin intermediul frecvențelor cosmice care activează la rândul lor coduri de lumină ce duc la o evoluție a corpului uman dincolo de capacitățile sale anterioare, aducând daruri, cunoaștere, puteri, abilități și amintiri.

Pe măsură ce ființa umană descrește, sufletul galactic crește. Pe măsură ce ființa umană se dezintegrează, Sinele Superioate se reintegrează. Vechile structuri și sisteme se dizolvă și se formează noi structuri și sisteme din interior. Pe măsură ce mergem în interior, începe să se desfășoare un proces psihologic.

Densitatea este înlocuită cu spațiu și iubire, emoțiile/gândurile/credințele suprimate sunt eliberate din memoria celulară, făcând loc unei iubiri infinite, păcii, magiei, frumuseții, bunătății, compasiunii, respectului… toate fiind ascunse sub fațada vechilor programe inconștiente. Modul în care funcționăm se schimbă radical odată cu activarea corpului de lumină. Centrii durerii, căile neuronale, neurotransmițătorii, stimulii electrici și chimici se intensifică pentru a deschide inima și a activa mintea superioară. Este vorba de un proces de repunere în funcțiune a întregului nostru corp. Fiecare fază are caracteristici/atribute diferite, și pe măsură ce se activează și finalizează, ea activează următoarea fază.

Activarea Corpului de Lumină declanșează eliberarea unor programe latente. Rutina somnului se schimbă, nemaifiind liniară. Somnul este influențat de frecvențele prezente și de ceea ce corpul necesită pentru actualizări și pentru a ne activa la sistemele Noului Pământ. Ne culcăm/trezim atunci când universul și corpurile noastre ne spun să o facem. Funcționăm „în ceață” pe măsură ce ascensionăm/integrăm tărâmurile superioare în corpurile noastre fizice. Undele gama ne încarcă, ne trezesc și străpung vălurile/vechile programe. Împrăștie energia, creând haos pentru ochiul uman, însă pentru suflet aduc concentrare și abilitatea de a funcționa cu usurință. Electricitatea activează tot ceea ce este latent în corp, defribilând inima pentru a pompa sânge și impulsuri corpului pentru a se trezi.

Mai întâi se trezește inima, apoi capul, coloana și restul corpului. Trebuie să accesăm Spațiul Inimii de Dimensiunea a 5-a pentru a trezi mintea superioară. Conștiința Unității se produce atunci când mintea a atins sincronizarea cu Inima Sinelui Superior și nu mai există dualitate în interior. Pentru ca toate acestea să aibă loc, este nevoie ca în corp să se formeze cristale. Acest lucru se întâmplă în momentul activării Corpului de Lumină Cristalin, când pot apărea erupții la nivelul pielii.

Deveniți asemeni unui procesor de computer, având mai multă înțelegere și putând accesa mai multă informație din interior. Nimic nu mai este la exterior, totul este în interior. Nu mai aveți emoții de densitate joasă care să vă încetinească fizic, emoțional sau mental. Puteți procesa informația prin intermediul întregului corp fizic și vă puteți acorda mai ușor pentru a menține un flux universal. Glanda pineală s-a activat, decalcifiindu-se și devenind un diamant strălucitor (Codurile Diamant).

Frecvențele/cristalele curcubeu din corp includ auriu, platină și argintiu. Prosperitatea se întoarce. Vă aflați în serviciu, acordați la univers. Frecvențele sunt mai puternice pe măsură ce Corpul Cosmic/Universal colapsează în chakrele voastre, asemeni unui stâlp de lumină. Chakra a 8-a activează Sistemul Uman al Porților Stelare și Corpul Plasmatic.

Lisa Brown

Extras din

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s