Despre chakra gâtului

15941180_1389653684399240_6557990889742679270_n

Chakra gâtului lucrează cu comunicarea și cu exprimarea a ceea ce este în străfundurile noastre. Ea este conectată direct cu gâtul și cu craniul, acolo unde se află centrala generatoare, sau cel mai important sistem sistem superior de comunicare din corpul nostru energetic și din cel fizic. Acesta nu este doar locașul crreierului, ci și al ochiului al 3-lea și a chakrei coroană. De asemenea, aici se regăsesc și glandele pineală și pituitară, care nu doar că produc hormonul vieții, ci și acționează drept centri superiori de transmisie. Atunci când toate acestea, împreună cu chakra cauzală, chakra sufletului și chakra porții stelare sunt deschise, putem primi transmisiuni directe la nivel cosmic și accede la câmpurile supra-conștiinței.

Însă atunci când omenirea și-a pierdut capacitatea de a comunica telepatic, iar sunetul a devenit modalitatea de exprimare, chakra gâtului s-a blocat. În Atlantida, cei care doreau să controleze întreaga populație, transformându-i în roboți și marionete, au implantat cutii de control în chakrele superioare, pentru a controla expeimarea vorbită și pentru a bloca fluxul energetic către chakrele superioare, blocând astfel capacitatea de a primi transmisiuni.

Atunci când omenirea a pierdut telepatia, a început să inventeze minciuni. Fiecare minciună are scopul de a ascunde adevărul, fapt care duce la formarea unor șerpi negri care blochează centrii energetici din zona gâtului – blocând totodată abilitatea de a primi transmisiuni cosmice, transmisiuni superioare de Lumină și Adevăr.

De asemenea, ea duce la blocarea ochiului al 3-lea și a chakrei coroană, nemaipermițând fluxului energetic să curgă prin inimă și plexul solar, acolo unde piramida cu vârful în jos pătrunde în corpurile noastre, conectându-ne cu Divinul și cu câmpurile supra-conștiinței. În utlimii ani, Ierarhia Divină ne-a actualizat sistemele energetice în mod sistematic, pe măsură ce noul Corp Cristalin se formează. Așadar, este mult de lucru asupra chakrei gâtului, întrucât omenirea nu poate avansa în stările superioare ale ființei atunci când minciunile blochează această zonă, și alții controlează ceea ce se transmite prin acești centri energetici.

Curățarea chakrei gâtului este una dintre cele mai importante modalități de curățare a portalurilor superioare, căci totul este transmis prin piramida superioară, pentru a forma importanți centri de transmisie. Atunci când chakra gâtului este blocată, ochiul al 3-lea nu poate primi adevăruri superioare, lucru cunoscut foarte bine de cei din Atlantida care au ales să blocheze această zonă. De atunci, omenirea a căzut în dimensiunea a 3-a, pierzând capacitatea de a primi transmisiuni cosmice și de a pătrunde stări superioare de conștiință.

Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s